A Alyabngl Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ocak 2022 2 0 1 30 25 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Alyabngl #1 Hamileyim ve kahverengi leke kanamam oluyor. Acil yardimizi bekliyorum arkadaslar
J Justjustice Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Şubat 2021 2.989 4.847 83 35 25 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Alyabngl #2 Doktora gittiniz mi? burdan pek yapabileceğimiz bir şey yok.
Dilekbltylmz1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2016 8.309 5.625 198 37 25 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Alyabngl #3 Alyabngl .!.: Hamileyim ve kahverengi leke kanamam oluyor. Acil yardimizi bekliyorum arkadaslar Genişletmek için tıkla... Acil doktora gitmelisiniz arkadaşlar burda Dr yok arkadaşlar yazacaginiza gidin arkadaşlar
Alyabngl .!.: Hamileyim ve kahverengi leke kanamam oluyor. Acil yardimizi bekliyorum arkadaslar Genişletmek için tıkla... Acil doktora gitmelisiniz arkadaşlar burda Dr yok arkadaşlar yazacaginiza gidin arkadaşlar
Cynd Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Ocak 2022 748 477 33 31 25 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Alyabngl #4 Alyabngl .!.: Hamileyim ve kahverengi leke kanamam oluyor. Acil yardimizi bekliyorum arkadaslar Genişletmek için tıkla... Benimde kahverengi lekelerim oluyo ama bu kanama sayılmaz ki kırmızı veya açık pembe olunca korkmalıyız diye biliyorum kaç haftalıksınız
Alyabngl .!.: Hamileyim ve kahverengi leke kanamam oluyor. Acil yardimizi bekliyorum arkadaslar Genişletmek için tıkla... Benimde kahverengi lekelerim oluyo ama bu kanama sayılmaz ki kırmızı veya açık pembe olunca korkmalıyız diye biliyorum kaç haftalıksınız
A Alyabngl Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ocak 2022 2 0 1 30 27 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Alyabngl #5 cnsygmr .!.: Benimde kahverengi lekelerim oluyo ama bu kanama sayılmaz ki kırmızı veya açık pembe olunca korkmalıyız diye biliyorum kaç haftalıksınız Genişletmek için tıkla... 5 haftaligim gittim yeni doktora normal olabilir kanama dedi kese oluşmuş ama 1 hafta sonra tekrar gel dedi o zamn net birşey soyleyebilirmis
cnsygmr .!.: Benimde kahverengi lekelerim oluyo ama bu kanama sayılmaz ki kırmızı veya açık pembe olunca korkmalıyız diye biliyorum kaç haftalıksınız Genişletmek için tıkla... 5 haftaligim gittim yeni doktora normal olabilir kanama dedi kese oluşmuş ama 1 hafta sonra tekrar gel dedi o zamn net birşey soyleyebilirmis
Cynd Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Ocak 2022 748 477 33 31 27 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Alyabngl #6 Evet belki kalp atışını falan duyarsın