Selam bayanlar 15+4 günlük hamileyim 2 gün önce kırmızı kanamam oldu biraz aktı 2 kere doktora gittik bebeğin her seyi normal açılma yok. Progestan verdi dünden beri gunde 3 kere 200mg kullaniyorum, kahverengi lekeye döndü cok az miktar devam ediyor. Boyle bir durum yaşayan var mı düşük yapar miyim?
Selam bayanlar 15+4 günlük hamileyim 2 gün önce kırmızı kanamam oldu biraz aktı 2 kere doktora gittik bebeğin her seyi normal açılma yok. Progestan verdi dünden beri gunde 3 kere 200mg kullaniyorum, kahverengi lekeye döndü cok az miktar devam ediyor. Boyle bir durum yaşayan var mı düşük yapar miyim?
Ben de 13+3teyim pembe kanamam oldu doktor plesantada kanama alanı var ara ara olabilir dedi banada. Progestan kesiyor kanamayı genelde iğne olsaydı daha çabuk keserdi
Canım 6. Haftada ve 11+4 de kanama yaşadım 6 da yaşadığım çok değildi. Ama 11+4 de bildiğin su gibi kanamam oldu. Bacaklarımdan aktı. Şu an 5. Aydsyız herşey sağlıklı bebeğin sağlıklı ise seninle kalacaktır.