hamıleyım ve kansızım ben ne yapıcam

cin_80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
26
1
36
Konya
slm gecen hafta saglık ocagına gıttım orada yapılan tahlıl sonucunda cok kansız oldugum cıktı şçlekı kan degerı normalde 12 ımıs bendekı 5 ılac verdı ama kullanamadımda nısanda daha buyuk bı hastaneye gıdıcem halsızlık uyku halı yorgunluk hat safhada calısıyorumda ısımde cok agır ne yapacagımı sasırdım aranızdada kan degerı 5 dusen varmı

Gebelikte 5 ve doktorun sadece ilaç verip gönderdi öyle mi Asm de olacak iş değil acilen hastaneye gitmen gerek

5 olsa ayakta duramazsınız bile. kandaki bir maddenin düşüklüğüdür o ilaçlarla iğnelerle halledilir bol bol çekirdekli kuru üzüm yiyin

Canım Nisanı filan bekleme. Hemen bir hastaneye gitmelisin.
O değerler şöyleki; Normalde bir insanın vücudunda 12 litre kan olması gerekiyor.
Senin vücudunda 5 litre kan kalmıs. Yarıdanda az.
Üstelik hamilesin. Hemen tam teşekküllü bir hastaneye gitmen gerekiyor.
Geçmiş olsun.

cnm birabevvel tedavine başla .kansızlık yüzünden bir arkadaşım çok zor durumlar geçirdi doğumdan önce kan nakli yapıldı şüküd doğumda bir sıkıntısı olmadı.

5 epey düşük,sen dotora gideceğin döneme kadar bolca sıkılmış taze portakal suyu iç.Bende hamileyken düşüktü bir ay boyunca pıortakal içtim,diğer ay düzelmişti değerlr.muhakkak dene.

işuerınden ızın alıpda gıdemıyorumkı devlet hastanesıne hafta ıcı oldugu ıcın ozelede acıkcası su gunlerde durumum yok yıllık ıznımı ıstedım en yakın tarıhede nısanı verdıler o zamanı beklemekden bakada caremn yok

Aaaaaaa kanın yok ve doktorun sadece ilaç mı verdi bence de en yakın zamanda hastaneye gitmen gerek benim de hamile iken 4 dü hemen doktorum serum taktı bir haftada 5 tana serum yedim ilaçta hamileliğin sonuna kadar kullandım

Canım polikliniğe gitmene gerek yok kadın doğum aciline baş vur tahlillerinide götür yanında söyle çok halsizim diye nöbetçi doktor büyük ihtimal kan taktırır olmadı serum takar bu geçiştirilecek bir durum değil.

cnm kesinlikle profesyonel bi tedaviden geçmen lazım...benim annemde kan değeri 6 ve iki sefer kan verildi....
üstelik sen birde hamilesin....mutlaka ama mutlaka uzman doktorunla kan değerinin yükseltmen gerek....
harfiyen uymalısın...annem ciğer yiyerek ve çekirdekli siyah kuru üzüm yiyerek çok fayda gördü yükseldi değerleri...tabi hekim kontrolü sana şart...
aksatma allah korusun bebeğine zararı olabilir...

kAN değerin 5 mi............ ve sen hamilesin..................
Seni doktor nasıl iki ilaç verip eve gönderiyor...............

Benim hamileyken kanım 13,5 du............Aradaki farka bak.Şu an senin en az 11 değerine sahip olması lazım kanının.............BEbeğin beslenemez ve ayrıca da sen ayakta duramazsın , çok tehlikeli............

Ben hep çekirdekli kuru üzüm yemiştim........Çok çabuk yükseltiyor kanı..........SEn de ye ama bence senin takviye kan alman lazım...........Başka bir doktora git , eminimki daha farklı tedavi uygulayacaktır...

çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda çaresine bakılır. Arkadaşlardan biri "ciğer" tavsiye etmiş. Gebelikte sakatat yenmiyor man diyim, ciğer yemeğe kalkmayın. Ciğer içeriğinde a vitamini çok fazla olan bir beslenme türüdür ve fazla miktarda yenirse bebekte anomaliye sebep olabilir. Artı sakatat yenmemesinin başka nedenleri de var, tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…