• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve kaşınmaktan sıkıldım acil: (

Busra0913

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
65
29
38
31
Hamileyim düşük riskim var bide kaşınıyorum yatamıyorum benim durumumda olan var mı yardım edin: (

Nasıl bi kaşıntı, gerilmeden dolayı mı yoksabir şey mi döküyor vucudunuz acaba

Anladım. Bence doktorunuza danışın. Kaşıntı küçümsenecek bi belirti değildir

Mantar, havasızlık, kirli deri, şeker, alerji belki de uyuz:) Allah korusun bir milyon tane sebebi olabilir. Tatlı tatlıya aldanmayın oranızı buranızı parçalamayın sonra hahahaha

Mantar, havasızlık, kirli deri, şeker, alerji belki de uyuz:) Allah korusun bir milyon tane sebebi olabilir. Tatlı tatlıya aldanmayın oranızı buranızı parçalamayın sonra hahahaha

Hamilelikten olabilir diyorum ama bu kadar fazla kaşınılmaz ya çıldırcam gece gece

Karaciğer enzimlerine baktırmalısın. Nasıl doktora gitmedin? Gebelik zehirlenmesi yaşayabilirsin. Yarın hemen en yakın sağlıkocağı ya da hastaneye git kaşınıyorum de hemen tahlillerini yaparlar. Çok ciddi bir sorun bu.

E doktora gtmediniz mi bu kadar surede? Ya da arayıp sorsaydiniz Keske. Kaşıntı arada bende de oluyor ama sizinki kadar değil

Çarşamba günü gidicem diye ugrasmadim ama yatakta uyuz gibiyim normaldi benimde birden çoğaldı uykumdan uyandırıyor

Dr a gitmeniz lazım ben en son krize giriyordum kaşinmaktan şimdi ilac kullanıyorum ama sen hamilesin biz sana yardımcı olamayız

Back
X