hamileyim ve kereviz yedim ama zararlıymıs :(yardımmm

MeleGim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
2.472
3
0
İstanbul
merhba kızlar bugun canım kerevizz cekmişti 16+5 gebeyim....kereviz salatası yaptım rendeleyip yedim ve netten bakarken ne göreyim bide....zararlıymıs yenmemeliymiş gebelikte ama ben yedim cok korkyorum kızlar lütfen yardımcı olun bana endişeliyimmm:43:

acil cevap bekliyorum kızlar hamile olupta hiçmi yiyen yok aranızdaa:( :50: 1kereden nolabilirki?ama ben rendeledim yogurtla yedim 10 12 catal yemişimdir....:31: bişe olurmu acaba

ben hamileliğimin başından beri yiyorum kerevizi..36 haftanın içindeyim ne gibi bir zararı varmış merak ettim..

:emir_bebek: :emir_bebek:ayyyy gerçektenmiiiiiii :1: cok rahatladım netten bakarmısın neler yazıor gebelikte tüketilmemelidir diyorda ay cokk teşşekkür ederim canım gerçktnmi yiormusun salatasınımı yiorsun ayyyy ben suan varya yedim ve netten okudum ya kitlendim kaldım öle korkudan ya

ne olabilirki????bu kadar abartmayın bence,altı üstü 1 kere yemişsiniz

internetten okudugunuz herseye inanmayin bence.bunu bizzat doktorum hamile oldugumu ögrendigimde söyledi.okuyupta kendi kendini yeme hic okuma dedi.
ayrica eskiden annelerimiz sanki bunlari biliyolar miydi? herseyide yiyolardi.hic birsey olmaz merak etmeyin.

Ben de yiyorum canım kereviz salatası yoğurtlu ve sarımsaklı...Çok da faydalı bence.Ayrıca kereviz demir deposu diye biliyorum ben.Kii bu dönemde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey Demir...
Çok kafana takma canım zaten günde 3 öğün yiyecek halin yok:56:

ben hamileyken çalıştığım yerde çok yapardım kereviz yemeği.. o kadar yedik çok şükür bişi olmadı. ona kalsa bebeklerede zararlı diolar bazıları. ben ek gıdaya geçer geçmez çorbalarına hep kereviz kattım bişi olmadı.. içiniz rahat olsun

ben de çok yedim halen yiyorum, birşey olmadı.
ama hamileyken çiğ et çiğ köfte bazı sakatatlar sucuk salam gibi pişmemiş şarküteri ürünleri pastörize edilmemiş süt zararlılar arasında olduğu için dikkatli olunmalı diye biliyorum.

senin için araştırdım ..
kereviz fazla miktarda kullanıldıgında rahim kasılmalarını başlattıgından az miktarda kullanılmalıdır die yazıodu..
sen 1 defa yemişsin ve az yemişsin sanırım..
fazla yememeye bak..
:31:

olmaz bir sey ben de yedim hem de hazirlarindan mayonezle ay hatta canim cekti simdi:)) ben de doktorun yenmemesi gerekenler listesi var ve kereviz yazmiyor, oyle olsa yazardi.dusunsene annelerimiz bunlari hic bilmeden dogurdu bizleri. Allah a emanet bebislerimiz hic kendini uzme.

ben ilk gebeliğimde hiç sevmememe rağmen kereviz aşeriyordum bol bol da yiyordum. hiç bi sakıncasını görmedim. herşeyin azı karar çoğu zarar mantığıyla hareket ettikten sonra bir sorun olmaz diye düşünüyorum

ben ilk gebeliğimde hiç sevmememe rağmen kereviz aşeriyordum bol bol da yiyordum. hiç bi sakıncasını görmedim. herşeyin azı karar çoğu zarar mantığıyla hareket ettikten sonra bir sorun olmaz diye düşünüyorum

ama baklayı biliyorum. zehirlenmeye sebep olabiliyormuş.

ben de sevmeme rağmen arada yiyorum... zaten nette de fazla miktarda tüketilmemeli yazıyor şimdi baktım... bence nette yazan herşeye inanma canım kereviz sağlığa çok faydalı bize faydalı olan bebeğe de faydalı...:emir_bebek:

Bencede yemeyi abartmadığın müddetçe bişiy olmaz.Bende çorbaların içinde yedim kaç kere.Ama tutupta canını çıkarmamak lazım.

Back
X