Hamileyim ve Kilolarımla ilgili yorumlardan çok sıkılddım :((

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
evet arkadaşlar ne anlayışsız insanlar var ya kendilerinden nefret ettiriyolar

özellikle kaynanam ,geçen birine gittik misafirliğe 3 saat oturmuşuzdur

tam 5 kere
-ayy ilayda ayakların çok fena şişmiş tuzlu yeme
-tuzlu yemiyorum zaten anne normal tuzda kullanmıyorum öğütme tuz ,şiştiler ama
biraz sonra
-ayy ayakların çok şiş valla
biraz sonra
-dudaklarında şişti senin
ve bikaçkere daha aynı muhabbet
takılı plak gibi sen şişirdin beni desen olmaz yine sabır ettim terbiyemi korudum
her gördüğünde tombiş gelinim tombiş kızım bilmem ne bide dalga geçer gibi sonrasındada kızıyoda öyle deyice diye gülüyo
en son olayda çok sinir oldum doldum artık ama tutuyorum kendimi kalp kırmaktan korkuyorum çünkü ayarım yok
geçen görümcem aramış beni soruyo telde napsın tombik topalak diyo ,,,ya sabır
eşimde neresi tombul topalak ilaydanın diye hala anlamıyo ee değilmi tombul topalak işte diyo

kızlar ne diycemi bilmiyorum çok sinir oluyorum ama ağzının payını vermek istiyorum
kaynanam kötü biri değil ama patavatsız ve lafın nereye gittiğini bilmez ve çok konuşur her lafa bi yorumu vardır hikayesi vardır

annemlere gittik kaynanamla ,bi düğün vardı orda beni görmüşler hiç öyle hantal olmamış 7 aylık olduğu belli olmuyo güzel hamile olmuş demişler anneme ,ki gerçektende top gibi bi göbek yaptım 8 kilo aldım toplam eski kıyafetlerim bile oluyo belden aşşağı açılan elbiselerim var onları giyiyorum hala
çıktı bu burdan kilolu hamile kaldı ya ondan belli olmuyo iç karnı geniş ,, densiz ya
bayramda ne giyceksin ayaklarına da bişey olmaz şimdi terlik giyerim ya Allah Allah hamileyim sonuçta ne var

sinir oluyorum çoğu konuşmalarına kimseyede ön ayak vermez hep o konuşsun senide dinlemez pat diye araya girer
biraz karı koca burunları sürtüldüde böyleler yoksa eşim biraz onlara muhtaç olsaydı aman Allah korusun yanmıştım

Son düzenleme:
Sinir bozucu bir durum gerçekten .Her defasında ver cevabını susma ,hiç de öyle değil doktorum çok iyisin diyor ya da arkadaşlarım senin gibi düşünmüyr anne vs gibi .
Susttukça devam edecektir .Terbiyeni de bozmadan alaycı bir ifadeyle ver cevabını

Sinir bozucu bir durum gerçekten .Her defasında ver cevabını susma ,hiç de öyle değil doktorum çok iyisin diyor ya da arkadaşlarım senin gibi düşünmüyr anne vs gibi .
Susttukça devam edecektir .Terbiyeni de bozmadan alaycı bir ifadeyle ver cevabını

canım zaten ilk görüp kilo almışsız diyenlere (onlarada kızıyorum gerçi hamileyim körmüsün ) evet aldım ,öyle oldu falan diyorum gülerek
hatta geçen densiz bii kadın annesinide çirkinleştirmiş dedi :36: bende gülerek çirkin mi olmuşum sağol dedim ,sonra toparlamaya çalıştı
umursamıyo gibi yapıyorum güçlü göstermeye çalışıyorum kendimi ondan mı öyle yapıyolar anlamıyorum

hatta 6 ayınbaşındayken bukadarda değildi karnım şu son 2 ayda birden fırladı eşimin yengesi ben 4 aylıkken böyleydim çok şiştim dedi görümcemde ayy ben böyleyken doğuma gittim dedi yok artık kedi yavrusu doğuruyo sanki

Kadın hamile hamile yemiyor içmiyor senin moralini bozmaya çalışıyor bence. Ki fazla kilo da almamışsın hem fazla bile olsa bu kimseyi ilgilendirmez ki? Ayağımda şişer gözümde, sanane? :ssz:

Kadın hamile hamile yemiyor içmiyor senin moralini bozmaya çalışıyor bence. Ki fazla kilo da almamışsın hem fazla bile olsa bu kimseyi ilgilendirmez ki? Ayağımda şişer gözümde, sanane? :ssz:

fikirsiz işte alınırmı diye hiç düşünmüyo

sen işi bilmiyorsunki
bu kilolar bana oglunun hediyesi diyecen kv ye
bak bakıyım bidaha bişey diyormu dengesiz kadın
ayrıca 8 kilo bişey mi ben 21 kilo aldım be:52:

sen işi bilmiyorsunki

böyle konuşupta onlarla güzgöz olmak istemiyorum canım ,çünkü anlamaz ki inadına yapar
ona bikere sert konuşcaksın anca öyle anlar ,ben evlendikten sonra kilo aldım zaten canım sonra hamile kaldım ama fizik yapımdan heralde öyle kilolu değilde iri yapılı duruyorum ,ama ne olursa olsun gıcık kaptırdı kendine

Kayınvaliden belki seni sevdiğinden diyor olabilir, kırılacağını düşünmeden. Çünkü ''hemen kızarmışta'' demesi sanki öyle çağrıştırdı bana.

Ama görümcenin iyi niyetle söylediğini sanmıyorum! Nedemek tombiş tombalak yaa :(( Terbiyesiz..

Bir daha öyle bişey derse terbiyesizleşme diye sert çıkın bozulsun çünkü başka türlü anlamaz.

Siz 8 kilo almışsınız ne ki? Benim yengem 50 kiloyla hamile kaldı, üstelik çok ufak tefek bi insan olmasına rağmen 26 kilo aldı ama bırak tombiş tombalağı, kilo almışsın demek bile aklımın ucundan geçmedi.

Görümcenizin dediğini deseydim benimle konuşmazdı, siz yine iyi sabretmişsiniz.

Ben mi fazla pozitif bir insanim bilmem ama kaynanan bana kotu niyetli gelmedi. Oyle saniyorum ki sen onun gelini degil kizi da olsaydin ayni sekilde konusurdu. Tombis kizim falan.. Sevgi sozcukleri gibi.. Bir yandan sana takiliyordur ve tatli tatli kizdirmak hosuna da gidiyordur ama senin bu kadar alindigindan haberi yoktur. Sonucta bebekleri de cogu insan boyle sozler diyerek sever. Torun heyecani da var tabii, gozunun hep ustunde olmasi normal. Komsuda oran buran sismis demesi aslinda karsi tarafa mesaj: bak ben gelinimin sagligi ile ne kadar ilgiliyim, gibi..
Valla sana tavsiyem birgun onunla yanlizken "anne seninle birsey konusmak istiyorum" diyerek lafa baslayip hissettiklerini onunla paylasman. Hem aradaki buzlar erir, hem de yanlis anlasilmalar.. Samimi bir sekilde karsindaki insani adam yerine koyup rahatsiz oldugun konulari konusmak baska sey, laf sokup ters cevap vermek baska..

seni görüp kilo almışsın diyenlere baya bir güldüm neyin kafasını yaşıyorlar acaba hamile olunca giderek zayıflanıyor da biz mi bilmiyoruz ne cins tipler var ya.salla gitsin canım benim.şunu her zaman söylerim bir insanın okumuş okumamış bilgili bilgisiz olması önemli değil bilmesi gereken tek bir şey var haddini bilmesi.haddini bilmeyen bu hayatta hiç bişey bilmeyendir

bence kafanıza takmayın.illaki üzülüyorsunuz.sonuçta bir kilo bile alsak insanın morali bozuluyor.bir de bunu başkaları söyleyince daha da kötü hissedersin gerçekten.kaynanan patavatsızmış biraz ama çok da kötü niyetli değil sanırım.bana biraz çok bilmiş gibi geldi.en iyisi arkadaşların da dediği gibi çok kırmadan ama derdinizi anlatacak şekilde söyleyin rahatsız olduğunuzu.yoksa bebek doğduktan sonra da kilo veremedin mi hala sözleri başlar bu seferde.

sen işi bilmiyorsunki

Bende 27 kilocuk aldim 30 olurdumda son hafta zehirlendim hastaneye yattim yiyemedim bosver sen onlari ya

cnm kayınvaliden kötü niyetli söylüyor gibi gelmedi bana.. senin bu kadar alınacağını, kafana takacağını, kırılacağını tahmin etmeden söylüyodur muhtemelen.. sende hormonların alt üst olduğu bu dönemde kafana takman çok normal.. hem 7 kilo almışsın, 7 kilo ne ki allah aşkına :) ben oğluma hamileyken 6 kilo almıştım toplam...herkes hani bebek nerde, şimdi senin karnında bi bebek mi var, hayatta inanmam, hamile olduğuna emin misin sen gibi şeyler duydum.. doğunca görürsünüz var mı yok mu diodum :) yani demem o ki, insanlar her zaman konuşacak bi şey bulurlar.. takmamaya çalış

boşver canım hamilesin sen salla herkesi

ben patlamak üzereyim, neyseki doğuma son 2 günüm..

Hayırlı sağlıklı doğumlar size... Konu sahibi arkadaşım sende geyiğe vurgitsin madem kızdırmak için yapıyor kızma! Oturdugun yerden kalkarken söyle bir eve dogru yuvarlayıverin beni falan de :))) aman boşveerrrr, dogumda 16 kilo aldım 10 kilosu ilk 2 ayda kendiliğinden indi.. Balon gibi sonuyor insan hatta şimdi hamile kaldıgım kilonun bile 6 kilo altındaym. Beişler çok zayıflatıyor sen çok hassassın şimdi ayrıca haklısın da ne gerek var yani kime ne sana moral vermeleri gerekirken her anlamda... ama geçicek hepsi böyle basit şeyler için strese sokma kendini lutfen!

Ya şişsen ne olacak hamilesin bundan doğal ne olabilir
Ama işte gel gör ki bunları anlamıyorlar
Kayınvaliden bence seni sinir etmek için elinden geleni yapıyor
İşi gücü yok akşama kadar oturup seni izliyor sanırım
Yalnızken söylemesi de çok kırıcı olur tabi ama en azından milletin yanında çenesini tutmalı
Ne öyle herkesin yanında
Allahtan beraber yaşamıyosunuz,insan böylelerinin evinde yemek yemeye korkar

Kayınvaliden belki seni sevdiğinden diyor olabilir, kırılacağını düşünmeden. Çünkü ''hemen kızarmışta'' demesi sanki öyle çağrıştırdı bana.

Ama görümcenin iyi niyetle söylediğini sanmıyorum! Nedemek tombiş tombalak yaa :(( Terbiyesiz..

Bir daha öyle bişey derse terbiyesizleşme diye sert çıkın bozulsun çünkü başka türlü anlamaz.

Siz 8 kilo almışsınız ne ki? Benim yengem 50 kiloyla hamile kaldı, üstelik çok ufak tefek bi insan olmasına rağmen 26 kilo aldı ama bırak tombiş tombalağı, kilo almışsın demek bile aklımın ucundan geçmedi.

Görümcenizin dediğini deseydim benimle konuşmazdı, siz yine iyi sabretmişsiniz.

yok canım onuda kaynanam dedi
görümcem soruyo beni ilayda napıyo diye kaynanamda napsın tonbik tombalak oturuyo diyo

Ben mi fazla pozitif bir insanim bilmem ama kaynanan bana kotu niyetli gelmedi. Oyle saniyorum ki sen onun gelini degil kizi da olsaydin ayni sekilde konusurdu. Tombis kizim falan.. Sevgi sozcukleri gibi.. Bir yandan sana takiliyordur ve tatli tatli kizdirmak hosuna da gidiyordur ama senin bu kadar alindigindan haberi yoktur. Sonucta bebekleri de cogu insan boyle sozler diyerek sever. Torun heyecani da var tabii, gozunun hep ustunde olmasi normal. Komsuda oran buran sismis demesi aslinda karsi tarafa mesaj: bak ben gelinimin sagligi ile ne kadar ilgiliyim, gibi..
Valla sana tavsiyem birgun onunla yanlizken "anne seninle birsey konusmak istiyorum" diyerek lafa baslayip hissettiklerini onunla paylasman. Hem aradaki buzlar erir, hem de yanlis anlasilmalar.. Samimi bir sekilde karsindaki insani adam yerine koyup rahatsiz oldugun konulari konusmak baska sey, laf sokup ters cevap vermek baska..

kötü niyetli değildir büyük ihtimal ama insan düşünür demi
zamanında bunlarda doğurmuş insan zaten kaynanamla fiziklerimizde benzer balık etliyiz ikimizde aynı şeyleri oda yaşadı büyük ihtimal
arada öyle buz falanda yok ya çünkü belli etmiyorum kızdığımı bu sefer içten içten kuruluyorum

seni görüp kilo almışsın diyenlere baya bir güldüm neyin kafasını yaşıyorlar acaba hamile olunca giderek zayıflanıyor da biz mi bilmiyoruz ne cins tipler var ya.salla gitsin canım benim.şunu her zaman söylerim bir insanın okumuş okumamış bilgili bilgisiz olması önemli değil bilmesi gereken tek bir şey var haddini bilmesi.haddini bilmeyen bu hayatta hiç bişey bilmeyendir

çoğu insan haddini bilmiyo ki ,ben biri kırılır diye bişey söylemeye korkarım ,ama insanlar fırsat kollluyo

bence kafanıza takmayın.illaki üzülüyorsunuz.sonuçta bir kilo bile alsak insanın morali bozuluyor.bir de bunu başkaları söyleyince daha da kötü hissedersin gerçekten.kaynanan patavatsızmış biraz ama çok da kötü niyetli değil sanırım.bana biraz çok bilmiş gibi geldi.en iyisi arkadaşların da dediği gibi çok kırmadan ama derdinizi anlatacak şekilde söyleyin rahatsız olduğunuzu.yoksa bebek doğduktan sonra da kilo veremedin mi hala sözleri başlar bu seferde.

kesin zaten ille bişey bulurlar sinir edicek ,loğusalığımı bile düşünüyorum şimdiden

canım sanırım kayınvaliden takıntılı,kafana takma.önemli olan senin ve bebeğin sağlığı...

öyle canım ama kızıyorum işte

Bende 27 kilocuk aldim 30 olurdumda son hafta zehirlendim hastaneye yattim yiyemedim bosver sen onlari ya

:1: güldürdün canım beni ya...

cnm kayınvaliden kötü niyetli söylüyor gibi gelmedi bana.. senin bu kadar alınacağını, kafana takacağını, kırılacağını tahmin etmeden söylüyodur muhtemelen.. sende hormonların alt üst olduğu bu dönemde kafana takman çok normal.. hem 7 kilo almışsın, 7 kilo ne ki allah aşkına :) ben oğluma hamileyken 6 kilo almıştım toplam...herkes hani bebek nerde, şimdi senin karnında bi bebek mi var, hayatta inanmam, hamile olduğuna emin misin sen gibi şeyler duydum.. doğunca görürsünüz var mı yok mu diodum :) yani demem o ki, insanlar her zaman konuşacak bi şey bulurlar.. takmamaya çalış

gerçektende buluyolar ,son aylar kilo alırmış insan gitmeye korkuyorum valla gıcık gıcık konuşucak diye

boşver canım hamilesin sen salla herkesi

ben patlamak üzereyim, neyseki doğuma son 2 günüm..

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :nazar:

Hayırlı sağlıklı doğumlar size... Konu sahibi arkadaşım sende geyiğe vurgitsin madem kızdırmak için yapıyor kızma! Oturdugun yerden kalkarken söyle bir eve dogru yuvarlayıverin beni falan de :))) aman boşveerrrr, dogumda 16 kilo aldım 10 kilosu ilk 2 ayda kendiliğinden indi.. Balon gibi sonuyor insan hatta şimdi hamile kaldıgım kilonun bile 6 kilo altındaym. Beişler çok zayıflatıyor sen çok hassassın şimdi ayrıca haklısın da ne gerek var yani kime ne sana moral vermeleri gerekirken her anlamda... ama geçicek hepsi böyle basit şeyler için strese sokma kendini lutfen!

annemde öyle diyo ben sende iğne ipliğe dönmüştüm boşver diyo gerçi oda laf sokma konusunda kaynanamda aşşa kalmıyo ama

Ya şişsen ne olacak hamilesin bundan doğal ne olabilir
Ama işte gel gör ki bunları anlamıyorlar
Kayınvaliden bence seni sinir etmek için elinden geleni yapıyor
İşi gücü yok akşama kadar oturup seni izliyor sanırım
Yalnızken söylemesi de çok kırıcı olur tabi ama en azından milletin yanında çenesini tutmalı
Ne öyle herkesin yanında
Allahtan beraber yaşamıyosunuz,insan böylelerinin evinde yemek yemeye korkar

milletin yanında yapıyo ki özellikle
bugün iftardaydık eşimin halasında
ayakları şişmiş ilaydanın diyo biri fısır fısır bende duymuyodum
yaa şişti somun ekmek gibi dedi :37: tövbe yarabbim yaa

Back
X