bebeğin yerinde, önce içini ferah tut. inan negatif düşünmek ve stres ona daha çok zarar verir. bol bol su iç, dinlen. unutma, doğacak bebek her koşulda doğuyor. ben bir bebek kaybettim ve tek damla lekelenmem olmadı. şu an yine hamileyim,üstelik en başta haftalarca kanamam oldu. ömrü olan doğacak. içini serin tut. eğlenceli bir şeyler izle, gül, stresten uzak dur.
şu an da sürekli yatıyorum ama haftaya ev taşımam lazım o zaman ne yapacağım bilemiyorum. şirket çoğu şeyi hallediyor ama off off ... o merdivenlerden düştüğüm için dikkat emediğim için kendime öyle çok kızıyorumki
CANIM İNŞALLAH ZORLANMADAN DOLAYI GELMİŞTİR KORKMA,SONUÇ NE OLDU KANAMAN DEVAM ETTİ Mİ LEKEDEN SONRA?ALLAH YARDIMCIN OLSUN,SENİ VE MELEĞİNİ KORUSUN İNŞAALLAHBende 4 haftalik hamileyim dun gece merdivenledden sirt ustu dustum,cok sukur agrim sizim olmadi ama bu sabah kalktigimda camasirimda bi damla kan ve sonrasinda tuvaletimi yaotiktan sinra kahverengi pembe bi iki damla daha akinti oldu.doktorum izinde ne yapiyim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?