Hamileyim ve merdivenlerden düştüm :(

baadeem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
4
0
36
Kahramanmaraş
kızlar ben aranıza yeni katıldım aslında uzun süredir takip ediyordum bu siteyi. hamilelikle ilgili çoğu şeyi de burdan öğrendim.. durum şu geçen cuma yani 1 nisanda okulda merdivenlerden inerken öğrencilerin düşürdüğü çatalı görmedim ve 6-7 basamak aşağı yüzükoyun düştüm. karnımı vurduğumu fark ettim ama çok ağrım yoktu. okulum merkez köyü ve merkeze 1saat mesafede o yüzden hemen merkeze gelmedim yol çok sıkıntılı idi. bişeyim de yok gibiydi. ama pazar sabah kalktığımda pembe kahverengi lekelenmeler başladığını gördüm. hemen doktora gittim. ultrasona bakan doktorum kesenin etrafında kan pıhtılaşması olduğunu düşük ihtimali olduğunu söyledi. progestan verdi ve yatmam gerektiğini 2 hafta sonra bebeğin kalp atışlarını dinleyeceğini söyledi. bugün hala yatıyorum. 2 gündür kanama iyice azaldı.. ama öyle çok korkuyorumkii. bebişim hala benimledir öyle değil mi? benim durumumu yaşayan başka kimse var mı?:59:

bebeğin yerinde, önce içini ferah tut. inan negatif düşünmek ve stres ona daha çok zarar verir. bol bol su iç, dinlen. unutma, doğacak bebek her koşulda doğuyor. ben bir bebek kaybettim ve tek damla lekelenmem olmadı. şu an yine hamileyim,üstelik en başta haftalarca kanamam oldu. ömrü olan doğacak. içini serin tut. eğlenceli bir şeyler izle, gül, stresten uzak dur.

ilk bebişim neyin ne olduğunu bile daha doğru düzgün bilmiyorum. 7 ay doğum kontrol ilacı kullanmıştım. bırakalı 3 ay olmuştu. öyle mutluydumki.. allahım onu bana bağışlar değil mi? doktorumda stres yapma dedi. güçlü bir bebekse dayanır bişey olmaz ama dediğim gibi ilk hamilelik çok tedirginim sürekli midem bulanıyor bu prostan ilacının etkisi olabilr mi peki ??

bebeğin yerinde, önce içini ferah tut. inan negatif düşünmek ve stres ona daha çok zarar verir. bol bol su iç, dinlen. unutma, doğacak bebek her koşulda doğuyor. ben bir bebek kaybettim ve tek damla lekelenmem olmadı. şu an yine hamileyim,üstelik en başta haftalarca kanamam oldu. ömrü olan doğacak. içini serin tut. eğlenceli bir şeyler izle, gül, stresten uzak dur.

yardımın için teşekkür ederim. dilerim allah bebişini hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder.. o mutluluğu hepimize yaşatır...

Geçmiş olsun, ama üzülmeyin. Bebeğiniz düşmenizden sonra uzun süre sizinle kalmış. Birşey olacka olsa şimdiye olurdu. Ama dinlenin. Ben öyle bir olay yaşamadığım halde kanamalrım olmuştu. Progestan kullandım, rapor aldım yattım. Bol bol dinlendim. Sen de öyle yap. Ve mutlu ol. Mutluluk en önemli ilaç.

bulantıların bebeğinin seninle olduğunu kanıtlıyor işte sana. bak o sana anne buradayım diyor. gerçekten de düşünsene kocasının karnını tekmelediği kadınlar, ne bileyim işte savaşın bombaların ortasında yaşayanlar, afrikadaki açlar, ev temizliğine gidenler, tarlada çalışanlar... milyonlarca kadın doğuruyor hem de ne şartlarda. benim dr.umun da dediği aynı: güçlü bebek doğar. sen güçlü ol ki bebeğin güçlü olsun.

şu an da sürekli yatıyorum ama haftaya ev taşımam lazım o zaman ne yapacağım bilemiyorum. şirket çoğu şeyi hallediyor ama off off ... o merdivenlerden düştüğüm için dikkat emediğim için kendime öyle çok kızıyorumki :43:

şu an da sürekli yatıyorum ama haftaya ev taşımam lazım o zaman ne yapacağım bilemiyorum. şirket çoğu şeyi hallediyor ama off off ... o merdivenlerden düştüğüm için dikkat emediğim için kendime öyle çok kızıyorumki :43:

Merdivenden düşmeseydiniz bile hamilelikte aşırı yorulmanız doğru değil. Bırakın şirket herşeyi halletsin, rahatsız olduğunuzu söyleyin, belki ellerine biraz fazladan para sıkıştırın. Bir yardımcı ayarlayabilirsiniz belki, eşiniz de yardımcı olacaktır mutlaka. Varsın eviniz dağınık olsun. Tam şimdi bu olayın üstüne ev toplayacağım diye hiç fazladan risk almayın.

bak hâlâ stres yapıyorsun. içini ferah tutmaya çalış. o çocuğa verilecek en büyük zararı stres yaparak verirsin. şu an seninle, içinde duruyor. ya öyle olursa ya böyle olursa,keşke olmasa diyeceğine tadını çıkar bebeğinle olmanın. konuş onunla,iyi ki varsın de. üzme bebeği stres hormonlarını etkiliyor çünkü.

canım geçmiş olsun dinlenmeye devam et ve stres yapma herşeyin başı stres zaten iyi şeyler düşünmeye çalış hakkında hayırlısı neyse o olsun inş. bebeğin sana sımsıkı tutunur ve seni bırakmaz

geçmiş olsun canım ben düşmedim fakat aynı sorunla boğuşuyorum şuan kanamam var ama azalmış durumda pazartesi kalp atışları için randevum var duyacakmıyım allah biliyor şimdilik beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok malesef rabbim bebişlerimizi korusun yat dinlen kendine dikkat et allaha emanet:71:

sakın kötü seyler düşünme unutma düşünce bir duadır iyi düşün bebişine hiç bişey olmucak annesi:emir_bebek:

Bende 4 haftalik hamileyim dun gece merdivenledden sirt ustu dustum,cok sukur agrim sizim olmadi ama bu sabah kalktigimda camasirimda bi damla kan ve sonrasinda tuvaletimi yaotiktan sinra kahverengi pembe bi iki damla daha akinti oldu.doktorum izinde ne yapiyim bilemedim

Bende 4 haftalik hamileyim dun gece merdivenledden sirt ustu dustum,cok sukur agrim sizim olmadi ama bu sabah kalktigimda camasirimda bi damla kan ve sonrasinda tuvaletimi yaotiktan sinra kahverengi pembe bi iki damla daha akinti oldu.doktorum izinde ne yapiyim bilemedim
CANIM İNŞALLAH ZORLANMADAN DOLAYI GELMİŞTİR KORKMA,SONUÇ NE OLDU KANAMAN DEVAM ETTİ Mİ LEKEDEN SONRA?ALLAH YARDIMCIN OLSUN,SENİ VE MELEĞİNİ KORUSUN İNŞAALLAH

Malesef dusuk yaptim,parca kaldigi icin kurtajda yaptilar iki gun once.rahmimde 5 cm miyom vardi hamile kaldigimda,5 haftada 7 cm olmus,o yuzden ameliyat olman lazim dedi doktor.ameliyati yapicak bi doktor arıyoruz.allah bi daha yasatmasin insallah..

8 haftalık hamileyim dün bende merdivenden yuvarlandım sırt üstü 2 metre kadar düştüm doktor kalp atisi var ama durabilirde dedi lekelenmemde başladı korkuyorum bişey olacak diye ilk gebeliğim arada ağrım oluyor dua edin bana bişey olmasın bebeğime çok alıştım bebeğime önerisi olan varmı

Back
X