hamileyim ve midem çok bulaniyorrr:(

Merve_yilmaz34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
12
3
1
30
Kızlar merhaba, 4 haftalik hamileyim ve midem aşırı bulanıyor. İş göremiyorum yemek yapamiyorum sanki ev herşey bana kokuyor. Temizlik yapamiyorum kimyasal seyler midemi bulandiriyorr. Depresyona girdim resmen bu iskence ne zamana kadar surer sizcee?? Kusmaktan boğazım tahriş oldu bisey yutamiyorum ve kusmak aci veriyor bana. Bu arada ben yeni uye oldum. Cevaplarinzi bekliyorum şimdiden tesekkurler herkese. Mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum..

Kızlar merhaba, 4 haftalik hamileyim ve midem aşırı bulanıyor. İş göremiyorum yemek yapamiyorum sanki ev herşey bana kokuyor. Temizlik yapamiyorum kimyasal seyler midemi bulandiriyorr. Depresyona girdim resmen bu iskence ne zamana kadar surer sizcee?? Kusmaktan boğazım tahriş oldu bisey yutamiyorum ve kusmak aci veriyor bana. Bu arada ben yeni uye oldum. Cevaplarinzi bekliyorum şimdiden tesekkurler herkese. Mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum..

Hmm şöyle söyleyeyim eğer 9ay boyunca bulantısı olan istisna annelerden değilseniz 3.ayın sonuna doğru tamamen geçiyor ;)

Yani 3. Ayda eski halime donebilecekmiyim :KK43:((
Normali bu tatlım,
Benim de 3 ayı bulmadı bile iştahım yerine geldi bulantılar seyrekleşti ve nihayet ortadan kalktı
O dönem çok zor biliyorum, emin ol istisnalar dışında tüm anneler yaşıyor o dönemi, bitmeyecek gb geliyor ama zaman çok çabuk geçiyor

Ben hâlâ kusuyorum :KK48:

benım kusmalarımın gecmesı 3 hafta falan oldu
normal :)
reklamlarda yemek gorunce bıle kusuyordum 13 kılo verdım toplam yıyememekten kusmaktan
hamıleyım cok kusuyorum dıye acıle gıttıgınızde serum verıyorlar cok ıyı gelıyor kendınızı guclu hıssedıyorsunuz haberınız olsun

Canim 16. Haftamdayim hala asiri koku hassasiyeti bulantilar hala mevcut...
Ilk gebeligimde 35 hafta surdu o haftamda da dogumum oldu :)

Allah sabir versin canim cok zor anne olmakk cennet annelerin ayaklari altindadir diye boşa denemişler
Canim sen simdi yemek falanda kokuyo diye yiyemezsin...
Ben hala buzdolabini acamiyorum en cok kokan yer benim icin orasi...
Haslanmis sebzeler tuketebilirsin...
Bol bol meyve yiyorum ben...
Gerektiginde ise bulanti hapi kullaniyorum...
Ins. Cabucak atlatirsin bu donemleri canim ♥
Saglicakla kucagina alman dilegiyle ♥

Canm bende inanılmaz kötüydüm ama doktorum her seferinde buna sevinmelisin demekki bebeğin çok sağlıklı diyordu :KK36:

Bende 3 ayıma kadar istifra ettim 3 ay boyunca mutfağa adım atmamıştım kiloda kaybetmiştim coğu yiyeceklerden tiksinmiştim ama Allah'a şükür doğumdan sonra geçti tiksinmem. Allah sağ salim yavrunu kucağına almayı nasip etsin inş.

Back
X