hamileyim ve nefes alamıyorum.. :(

lagrima

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
6.204
114
688
39
merhaba kızlar 18 haftalık hamileyim ve nefes almakta zorlanıyorum. özellikle geceleri çok büyük sıkıntı oluyor defalarca uyanıyorum dilim damagıma yapışmış bir şekilde kalkıyorum.. gündüzleride nefes alamıyorum ama gece kadar cok sorun olmuyor çünkü sık sık su içiyorum ama gece uykum bölündüğünden sıkıntılı oluyor su içsemde düzelmiyor ve uyanınca hemen uyuyamıyorum.. okaliptus yağı dediler kullandım işe yaramıyor. soğuk su buharı aldım damlattım onla denedim yok gene işe yaramıyor ben ne yapacagım yaa.. çok sıkıntıdayım cidden.. yardımcıolursanız sevinirim.. benimle aynı durumu yaşayanlar vardır elbet...

:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Valla cnm hamile olmadığım için bilmiyorum bence en iyisi doktoruna başvur çok geçmiş olsn şişmdiden ama önemli birşey değildir hamilelik işte banada dua et ne olur :) 1 haftadır başladık bizde çalışmalara aralık ayında belli olacak inş.

Allah yar ve yardımcınız olsun bol bol dua edin çalışmaların yanında inanıyorum ki benm meleğim dularımla geldi..

Valla cnm hamile olmadığım için bilmiyorum bence en iyisi doktoruna başvur çok geçmiş olsn şişmdiden ama önemli birşey değildir hamilelik işte banada dua et ne olur :) 1 haftadır başladık bizde çalışmalara aralık ayında belli olacak inş.

canım çok geçmiş olsun bende o haftalarda yaşadım yaşadıklarını allah şükür şuan 27 haftamdayım daha iyiyim tıkanmam için okyonus suyu kullandım burun için en geç akşam yemegimi 7.30 da yedim erken yemeye çalış yatmadan abur cubur yemedim
ben neler denemedim resmen boğluyordum uykusuz halde kalkıp sabah 6 da işe gidiyorum düşün çarpıntıda çok oldu bende..

8 gibi yiyorum yemeğimi abur cubur da yemiyorum ama nefes alamıyorum işte.. okaliptus yagı dediler aldım yok tuzlu su verdi doktor yok azcık açılıyor sonra gene aynı. uyuyamıyorum geceleri salak gibi kalkıyorum baş agrısıyla uykusuz sabahları.. 22 hafta bitemi kiii :(

azcık burnumdan nefes alayım diyorum allahım sanki bogularak ölcekmişim gibi oluyor.. nefesim yetmiyor..

canım hamılelıkte olası bır durum nefes almada sıkıntı yasama yada derın nefes alma..
bende yasıorum fakat senınkı bıras fazla sanırım bır dr a gorunmende fayda var..

canım hamılelıkte olası bır durum nefes almada sıkıntı yasama yada derın nefes alma..
bende yasıorum fakat senınkı bıras fazla sanırım bır dr a gorunmende fayda var..
gittim doktora normal diyor.. birde burnum kırık büyük bir etken o hamilelikle birleşince işte böyle oldumm... doğurana kadar boğularak ölmezsem iyidir.

2011 de yazmıssnız hamileyim nefes alamıyorum dıye 18. haftadayken geçtimi sonradan nefes darlığınız gectıysede ne zaman gectı?

merhaba, 2011'deymiş sıkıntınız, geçmiş.. minnoş doğmuştur sanırım artık.

kızıma 2009'da hamile kaldım, 2010 doğumlu. 9 ay boyunca nefes alamadım.
çok soğuk kış günlerinde bile, gündüz/gece, sürekli camları açıp kafamı çıkarıp nefes almaya çalışıyordum. bu vesile ile 2 kere ağır grip oldum, 1 kere bronşit oldum hamileliğimde.
geceleri çok sıkıntılı oluyordu. uyuyamamak çok zor bişey. yaşayan bilir.

hep yüksek yattım, hatta oturur pozisyonda uyumaya çalıştım 9 ay boyunca.
ağlaya ağlaya geçirdim hamileliğimi bu sebeple. bütün hamileliğim boyunca nefes alamadım, ağladım, boğulmalar yaşadım. hiçbir sebep bulunamadı. psikolojk bile dediler. ki, psikolojik değildi bence.
uykumdan uyanıp boğulma hissi yaşıyordum.

öyle böyle derken geçti 9 ay. tabi bu sıkıntı sebebiyle normal doğum imkansızdı.
kızım doğdu, sıkıntı ortadan kalktı birden.

hamilelikte olur böyle şeyler... normaldir yani.

Back
X