Doğuma Hazırlık Hamileyim ve şu erkek bebek rüyalarım son bulsun artık.....:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asyanill

oğluşum mu olacakmış:)
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
172
3
46
Samsun
Merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim Allahın izniyle ilk bebeğim olacak o yüzden kız erkek farketmez yeterki sağlıklı olsun... Ama hamileliğimi yeni öğrendiğimde cinsiyetle ilgili sürekli bir merakım vardı erkek ya da kız olması için değil illa şu olsun diye bi isteğim de yok sadece aceba ne olacak merakı... çin takvimi rus takvimi bioritm.. yok gögüs ucum mu karardı basenden mi kilo alıyorum bu gibi.. ilk zamanlar düşün düşün çok bunaldım ve annemle konuşmam bana yetti ve çok şükür şu an ikisi için de kendimi hazır hissediyorum.. fakat ilk sıralar çok meraklandığım için mi bilinçaltına attım bilmiyorum bu kez de rüyalarımda bir gün mavi puset görüyorum birgün mavi terlik birgün dr ultrasonda bakıyor ve erkek diyor ama bu tür rüyalardan coook sıkıldım ki illa erkek olsun demiyorum. rüyalarımdan etkilenip beklentiye gireceğim diye tedirginim..ultrasonda belli olacağı güne kadar hiç düşünmek istemiyorum.... bu rüyalardan kurtulmak ve şööyle güzel bi uyku çekmek istiyorumm:(((((

merhaba canım öncelikle sağlıklı ve rahat hamilelik geçirmen dileğiyle:::benimde 2ci hamileliğim kız hissediyordum ama hamileliğim boyunca bende hep erkek bebek görüyorum inşallah pazetesim öğrenecem Rabbiim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::38::38::49:

amin canım teşekkür ederim Allah sana da gönlündekini versin benim cinsyet öğrenmeme daha çook var sen öğrenince buraya yazarmısın...

amin canım teşekkür ederim Allah sana da gönlündekini versin benim cinsyet öğrenmeme daha çook var sen öğrenince buraya yazarmısın...

merhaba canım amin inşallah hepimizn murzdını versin yarın konturole gidiyorum inşallah belli olur yazarım tabiki:49::52:

belki kız bebeği daha cok seviyosundur içten içe ondan dolayı sürekli erkkek bebek görüyo olabilirsin sağlıklı hayırlı bir bebek olsun inşallah :):nazar:

bu arada bende erkek hissediyorum :D

mErhaba canım doktor cinsiyetinin erkek gibi olduğunu söyledi tekrar gidecem cinsiyet için biraz zaman geçsin 3 test yapıldı Allaha şükür risksiz bölgedeymiş bir oğlum var onda hep erkek hissediyordum oğlum oldu hayırlısı olsun inşallah canım:49:

mErhaba canım doktor cinsiyetinin erkek gibi olduğunu söyledi tekrar gidecem cinsiyet için biraz zaman geçsin 3 test yapıldı Allaha şükür risksiz bölgedeymiş bir oğlum var onda hep erkek hissediyordum oğlum oldu hayırlısı olsun inşallah canım:49:
Allah oğluşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım..

amin Asyanil cim tüm koca göbüşlü annelerin muradını versin kucağına seninde canım sağlıklı doğumlar yap inşallah:49::emir_bebek::24::38:

amin Asyanil cim tüm koca göbüşlü annelerin muradını versin kucağına seninde canım sağlıklı doğumlar yap inşallah:49::emir_bebek::24::38:
Amin cnm benim.. bu arada çin takviminde kız görünmesine rağmen ben de erkek hissetmeye başladım bu aralar...:34:

Merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim Allahın izniyle ilk bebeğim olacak o yüzden kız erkek farketmez yeterki sağlıklı olsun... Ama hamileliğimi yeni öğrendiğimde cinsiyetle ilgili sürekli bir merakım vardı erkek ya da kız olması için değil illa şu olsun diye bi isteğim de yok sadece aceba ne olacak merakı... çin takvimi rus takvimi bioritm.. yok gögüs ucum mu karardı basenden mi kilo alıyorum bu gibi.. ilk zamanlar düşün düşün çok bunaldım ve annemle konuşmam bana yetti ve çok şükür şu an ikisi için de kendimi hazır hissediyorum.. fakat ilk sıralar çok meraklandığım için mi bilinçaltına attım bilmiyorum bu kez de rüyalarımda bir gün mavi puset görüyorum birgün mavi terlik birgün dr ultrasonda bakıyor ve erkek diyor ama bu tür rüyalardan coook sıkıldım ki illa erkek olsun demiyorum. rüyalarımdan etkilenip beklentiye gireceğim diye tedirginim..ultrasonda belli olacağı güne kadar hiç düşünmek istemiyorum.... bu rüyalardan kurtulmak ve şööyle güzel bi uyku çekmek istiyorumm:(((((

genelde rüyaların tersı cıktıgı soylenıyo ben de bır keresınde erkek bebegımn oldugunu gormustum ama bır kızım olacak :nazar:

Amin cnm benim.. bu arada çin takviminde kız görünmesine rağmen ben de erkek hissetmeye başladım bu aralar...:34:

merhaba canım nasılsın bebişle bugün polikliniğe gittim cinsiyetini sordum %70 kız dedi

iyiyiz cnm mide bulantıları dışında tabi.. zaten bir oğlun vardı dimi canım.. sevindim senin adına.. hayırlı olsun kızın..

sağol canım tam belli olsa biri kız dedi biri erkekgibi dedi masallah okadar hareketli ki anlatamam iyi günler dilerim canım:49::49::38:

bugün hastane gittim doktor bir oğlun olacak dedi 2ci oğluşum geliyor inşallah kız gibi dediklerinde kız elbiselerini yıkamıştım pembe pembe abisinin cicilerini giyecek artık ha:55:san ömerim :emir_bebek:

bugün hastane gittim doktor bir oğlun olacak dedi 2ci oğluşum geliyor inşallah kız gibi dediklerinde kız elbiselerini yıkamıştım pembe pembe abisinin cicilerini giyecek artık ha:55:san ömerim :emir_bebek:
canım senin oğlan baya geç göstermiş anlaşılan pipiyi:1: tekrar hayırlı olsun oğluşun annesi.. ben de dün gittim doktora 13+1 deyiz ve doktor%99 oğlun olacak dedi.. umarım cnm senin yaşadığın gibi ikilemde bırakmazlar.. bu arada kaçıncı haftada kesinleşti seninki benimki cok mu erken oldu ne?:26:

sağol canım benim 25 haftada belli oldu tabi 15 gün sonra şeker yüklemesi yapaacaklar ozaman ne diyecekler bakalım bakan dokdorların arasında fark oluyor sanırım canım ya 2hafta sonra cantamı hazır edecem inşallah sen 3 aylıksın sanırım su an kesin net demiş doktorun
hayırlısı olsun sabredemiyorum artık:49::50::36:

ben de 7 haftalık hamileyim, ben de sürekli bir tanıdığımı görüyorum rüyamda erkek bebekle:53: tanıdığımın bebek düşüncesi bile yok ama çok ilginç, bakalım bu rüyanın benim bebişimin cinsiyeti ile alakası var mı

sağol canım benim 25 haftada belli oldu tabi 15 gün sonra şeker yüklemesi yapaacaklar ozaman ne diyecekler bakalım bakan dokdorların arasında fark oluyor sanırım canım ya 2hafta sonra cantamı hazır edecem inşallah sen 3 aylıksın sanırım su an kesin net demiş doktorun
hayırlısı olsun sabredemiyorum artık:49::50::36:
bir onceki mesajinda cok hareketli fln demistin cnm sonuc degismeyecek bence erkek bebekler cok hareketli olurmus bizimkinde 10. Haftasinda ultrasonda bakinca dogrulmaya calisir gibi hareketleri vardi inanamadim hissetmiyordum cunku. Canta hazirlama kismi da cok heyecan vericidir eminim.. Hayirlisiyla kucagimiza alabiliriz ogluslarimizi insallah:))

ben de 7 haftalık hamileyim, ben de sürekli bir tanıdığımı görüyorum rüyamda erkek bebekle:53: tanıdığımın bebek düşüncesi bile yok ama çok ilginç, bakalım bu rüyanın benim bebişimin cinsiyeti ile alakası var mı
cnm ona bakarsan ben de hic kendi bebegim olarak gormedim ruyamin birnde dr ultrasona bakip soyluyor erkek diye.. Birinde de bir erkek bebegi bebek arabasindan alip bir yaratiktan koruyorum:) oyle tatli bir bebekti ki gulumseyerek uyuyordu.. Diger ruyalarim da hep mavi renkli esyalar uzerine.. Bakalim dr %99 dese de yanilmis olabilir ihtimali veriyorum.
Seninde gonlundekini ve hayirlisini versin mevlam..

Back
X