- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
Arkadaşlar merhaba ocak ayinda hapi biraktim. Şubat mart nisan mayista hep stresliydim oldu mu olmadimi günü değerlendirme cabalari gün sayma ovulasyon takibi yapma felan filan.mayista adetten bir hafta önce test yaptim tam 4 tane ikinci çizgi silinti herkes tebrik ediyor kesin hamilesin diyor ve günüm geldi hüsran adet oldum. Bu bana bir tecrübe oldu haziran ayinda daha rahattim gün saymadim ilişki olsun diye hic cabalamadim ve malum ramazan ayiydi sadece 10.12.14.günü degerlendirmistim.benim 16.gün olan yumurtlama 14.günümde olmuştu haziranda sadece birkez degerlendirdim.sonraki ve bugüne kadar hep bos geçti.ne gün saydim ne umursadim.hic belirtince yoktu zaman zaman aklima geliyordu kesin değilim felan diyordum.ve 4 temmuz adet günüm.obgun geldiğinde 2temmuz 3 temmuz ve 4 temmuzda acik kahve akintim oldu.tabi ben hasta olacagim diye 3 gün pedle geziyorum bayrama sen geldi diye üzülüyorum.olmayi bir yandanda dört gözle bekliyorum ki hormon testi yaptiracagim.neyse olmadim ama aklima testte gelmedi çünkü ihtimal vermiyordum.derken tam 9 günüm geçti ve 13 temmuzda idrar testi yaptim çift çizgi hemde baya köyü renkte ağlamaya başladım inanamadim.ve bugün kan verdim çok şükür hamileyim 5 hafta 4 günlük beta HCG 21415 şükürler olsun dedim. İnş.bide kalp atisini duyarsan için rahatlatacak.Rabbim bütün isteyenlere en kisa zamanda nasip etsin