Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar uzun zamandır kk takipçisiyim. artık bende hem okur hem yazar olmaya karar verdim:) çünkü gerçekten burda çok güzel şeyler paylaşıldığını gördüm.
benim telaşım heyecanım çokk çok yeni kızlar benim sat 19 haziran ve 26 günde bir adet görüyordum. beklenen adet günümde yani 15 temmuz sabahı eczanelerde satılan testlerden aldım 2 tane. eve gelir gelmez testi yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördüm. önce inanamadım ve akşamı bekledim 2.testi yapmak için. akşam diğer testi yaptığımda 5 dakika içinde belirgin bir şekilde 2.çizgiyi gördüm.
ertesi gün kan testi için hastaneye gittik eşimle ve 2 saat içinde sonuçlar çıkar dediklerinde heyecandan 2 saat dolandık hastane çevresinde:))zaman geçmek bilmedi.
sonuçları aldığımızda hcg=210,97 görünce hamile olduğumu anladım ve hemen sonuçları göstermek için 10 dk içinde doktorumuzun kapısını çaldık. evet yeni bir gebelik var deyince ne diyeceğimizi bilemedik heycandan. sat ı sordu 19 haziran deyince 4 hafta olmuş dedi.ultrasonda bakalım dedi baktı ve rahim ve yumurtalıklar gayet normal görünüyor dedi. sigara içip içmediğimi sordu içiyorum deyince hemen bırakıyorsun dedi ve folbiol yazdı günde 1 tane. haftaya salı idrara sıkışmış vaziyette gel.daha iyi gösterir dedi.(kese için dedi sanırım )
şimdi kızlar bnm sorum şu ilk hamileliğim ve eşim geçen ay varikosel ameliyatı olmuştu. ameliyattan bir ay geçmeden hamile olduğumu öğrendim. sürecim normal mi işliyor tecrübelerinze ihtiyacım varr çok mutluuyum bi o kadarda heyecanlı ve telaşlıyım..
Allah hepimizi bebişlerimize sağ salim kavuştursun güzel ve sorunsuz bir hamilelik geçirelimm arkadaşlar inşallah
öncelikle hayırlı olsun cnm :) bende seninle aynı duyguyu paylaşan bir anne adayıyım. veya yeni anneyim :) allahın izniyle bende internetten öğrendiğim kadarıyla 6 hafta 3 günlük hamileyim. dr'a 2 hafta önce gittim ne kadarlık gebe olduğumu söylemedi daha çok yeni dedi. bende çok heyecanlıyım inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyazağız haftaya bugun. çok garip bir duygu aslında hamilemiyim anlayamadım bile :) hafif bulantılarım var birde acaip ağız kuruluğu su tüketmeyi pek sevmeyen biriyim fakat karnımda bir canlı ooolduğunu öğrendiğimden beri su içmeye çalışıyorum. ama korkularımda var yeteri kadar su içmediğimi düşünüyorum. ama su dışında meyve suyu soda bol sıvı içen birisiyim. :/ endişeliyimm
yeni yeni hamişler görmek aramazıda ne kadar da güsel bir duygu değil mi anne olmak
belim çok ağrıyor kızlar birazdan doktora gıtcem normalmıdır sızce her an det olcak gıbı hıssedıyorumçok korkuyorum
Dra sordum normal dedı ozellıkle regl olcagım zamankı bel agırınısı cekıyorum ara ara
Ve kasık agrısı
Korkulacak bısı yok bebek yerını hazırlıyor rahım genıslemeye baslıyor dedı dr endıselenme :)
Tebrik ederim canim sukur kavusturana Rabbim cok guzel sevindirmis senimerhabalar uzun zamandır kk takipçisiyim. artık bende hem okur hem yazar olmaya karar verdim:) çünkü gerçekten burda çok güzel şeyler paylaşıldığını gördüm.
benim telaşım heyecanım çokk çok yeni kızlar benim sat 19 haziran ve 26 günde bir adet görüyordum. beklenen adet günümde yani 15 temmuz sabahı eczanelerde satılan testlerden aldım 2 tane. eve gelir gelmez testi yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördüm. önce inanamadım ve akşamı bekledim 2.testi yapmak için. akşam diğer testi yaptığımda 5 dakika içinde belirgin bir şekilde 2.çizgiyi gördüm.
ertesi gün kan testi için hastaneye gittik eşimle ve 2 saat içinde sonuçlar çıkar dediklerinde heyecandan 2 saat dolandık hastane çevresinde:))zaman geçmek bilmedi.
sonuçları aldığımızda hcg=210,97 görünce hamile olduğumu anladım ve hemen sonuçları göstermek için 10 dk içinde doktorumuzun kapısını çaldık. evet yeni bir gebelik var deyince ne diyeceğimizi bilemedik heycandan. sat ı sordu 19 haziran deyince 4 hafta olmuş dedi.ultrasonda bakalım dedi baktı ve rahim ve yumurtalıklar gayet normal görünüyor dedi. sigara içip içmediğimi sordu içiyorum deyince hemen bırakıyorsun dedi ve folbiol yazdı günde 1 tane. haftaya salı idrara sıkışmış vaziyette gel.daha iyi gösterir dedi.(kese için dedi sanırım )
şimdi kızlar bnm sorum şu ilk hamileliğim ve eşim geçen ay varikosel ameliyatı olmuştu. ameliyattan bir ay geçmeden hamile olduğumu öğrendim. sürecim normal mi işliyor tecrübelerinze ihtiyacım varr çok mutluuyum bi o kadarda heyecanlı ve telaşlıyım..
Allah hepimizi bebişlerimize sağ salim kavuştursun güzel ve sorunsuz bir hamilelik geçirelimm arkadaşlar inşallah
bu arada kızlar,beni telaşlandıran bir diğer noktada varikosel ameliyatından bir ay geçmeden hamile oluşum. doktor rahim ve yumurtalıklar gayet normal görünüyor dedi haftaya idrara sıkışmış gel daha iyi görünür dedi. ameliyattan hemen sonra oluşu bi tuhaflık yaratmaz inşAllah. nette neler okuyorum boş, dış vs vs ... inş. herşey yolunda giderde vaktiyle sırasıyla önce keseyi sonra kalp atışlarını ve bebeğimi görürümmm.![]()
seninde hamişliğin hayırlı uğurlu olsun canımbebişlerimizle ilgili hep güzel haberler alalım.vee sağlıkla kucaklarımıza alacağımız günleri görelim inş...
aynen valla bende de öyle acayip bir ağız kuruluğu oluyor ve her içişimde 2 bardak suyu dikiyorum kafaya.ve dolayısıyla tuvalet ihtiyacıda sıklaştı 1 haftadır. benide 23 temmuza salı gününe çağırdı.idrara sıkışmış vaziyette gelirsen daha iyi görünür dedi keseyi kastetti herhalde :) hiçbişeyide soramadımki heyecandan.bnmde internetten öğrendiğim kadarıyla 4+2 hafta![]()
slm kızlar benımde son adet tarıhım 12 hazırandı 15 haziaranda bhcg 260 cıktı 17 sınde 630 cıktı doktorum haftaya salı gel dedı cok heycanlıyım ama nette bırsuru sey var yok dıs yok kımyasal moralım bozuluo sevınemıorum ya öyleyse diyehafif kasıklaarımda agrı oluo dınlenınce gecıo ama bıde kızlar bende kabızlık war sızde de ölemı?