hamileyim veee çookk heyecanlıyım

Canim oncelikle bebegin hayirli olsun. Benim bi arkadasimin 2sene bebegi olmadi hep sorunu kendinde aradi ama esi amekiyat oludugu ay hamile olduqunu ogrendi simdi cici bir kizi var

sağol canım . Allah ol derse oluyor işte.çok şükür rabbime böyle yüzümüzü güldürdüğü için

Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsinn inşallah :nazar::nazar::nazar:

slm cnm, benimde sat 19 haziran. aynen banada çok yeni bir gebelik dediler, sadece rahim kalınlaşması var dediler, ne kese göründü ne bişi. napalım sabırla beklicez :) Allah hepimize sağlık sıhhat versin

Amin canım hepimize.. bana rahim ve yumurtalıklar gayet normal görünüyor dedi folik asit verdi bu salıya randevu verdi idrara sıkışmış gel daha iyi görünür dedi.. ilk gün heyecandan hiç bişey soramadım rahim ve yumurtalıklar normal derken neyi kastediyosunuz falan derdim niye idrara sıkışmış derdim ..derdimde derdimm :9::9: heyecandan dilim tutuldu..inş salı günü keseyi görebilirim

Amin canım hepimize.. bana rahim ve yumurtalıklar gayet normal görünüyor dedi folik asit verdi bu salıya randevu verdi idrara sıkışmış gel daha iyi görünür dedi.. ilk gün heyecandan hiç bişey soramadım rahim ve yumurtalıklar normal derken neyi kastediyosunuz falan derdim niye idrara sıkışmış derdim ..derdimde derdimm :9::9: heyecandan dilim tutuldu..inş salı günü keseyi görebilirim

hıım tam 5 haftalıkken çağırmışlar, bana 10 gün sonra dediler dolu dolu zaman bıraktılar. kese için beta hcg 2000-3000 olması lazımmış. benim en son 600 dü daha o yüzden 10 gün verdiler. yumurtalık rahim normal demişler bu iyi bişi en azından kist mist yok demekki bu güzel.
keşke daha geç farketseydikte hali hazırda kesesi kalbi gözükseydi :)) neyse bunu beklemek te güzel.. bende doktora bir sürü soru yazıp gidiyorum 1 tanesini soramıyorum :ooofffoofff: folik asit her gebeye veriyorlar korkucak bişi yok bana folik asit içeren bi multivitamin verdi ki benim kan değerim düşük hep düşüktü, demir hapı vermedi, 3 aydan sonra ilk üç ay folik asit ve vitamin dedi..
o zaman salıya bekliyorum güzel haberleri :))

Kızlar bende hamileyim. BEnimde bat 20 temmuzdu. Olmadım hala ve bata 2 gün kala kan testi yaptırdım. HCG değerim 128 cıktı. Bİ daha test yaptırmadım. Doktor randevumda taa 5 Ağustosta. ASlında iyi oldu bi yonden cunku gittiğimde kese kalp atısı herseyi duyarım herlade:) Sürekli kasık ağrısı cekiyorum bende. DEvamlı adet olacak gibiyim. Tansiyonum cok dusuyor. Bide en komiği olur olmaz seylere aglıyorum. 2 gündür ruh halim cok dengesiz oldu yaa:43::43:Göğüslerim agrımıyo ama agzıma kadar cıktılar. Zaten cok yukarıdaydı. Şimdi bisiklet yakadan bile görünecek nerdeyse:emir_bebek::1::1::1:Ama cok heyecanlıyım. Mide bulantım henüz yok ama heralde ilerde olurmus heralde. Bİde kızlar nasıl besleniyorsunuz dikkat ediyomusunuz yediklerinize

glsn25, canım senle tahmini doğum tarihi olarak 2 gün var aramızda sat benimkinden 2 gün önce galiba.. adet olcakmış hissinin bi sorun teşkil edceğini bende sanmıyorum bnmde sol kasığımda batma oluyor bende bunun için telaşlanıyorum. vede tabiki keseyi görmek için heycanlanıyorum.. keseyi görmek için ne zmn çağırdı canım dr. seni

canım bız keseyı gorduk cuma gunu 2 hafta sonra kalp atışları ıcın gıtcez hastaneye :D

canım bız keseyı gorduk cuma gunu 2 hafta sonra kalp atışları ıcın gıtcez hastaneye :D

canım bugun bende gordum keseyı senınkı de hayırlı olsun kesenınn boyu nekadar cıktı merak ettım asagı yukar aynı bebıslerımız:)

tatlım naptın doktor ne dedııı

canım bugun bende gordum keseyı senınkı de hayırlı olsun kesenınn boyu nekadar cıktı merak ettım asagı yukar aynı bebıslerımız:)

gördük keseyi içimiz rahatladı çok şükür. şimdi sıra kalp atışlarında.. sata göre 4+6yken görünmüş oldu kese. bebeği gördüğümüzde net hafta belirtebiliriz dedi doktor.. kaç haftalık olduğu tam o zmn anlaşılır dedi sata göre 5 haftalıkdedi

canım cm olarak bılmıyorumm ama doktor hersey normal dedııı:21::21::21::21::21::21:

kızlar doktor randavularınızı ne yaptınız. biz dün keseyi gördük bebeği göremedik. kese baya da büyük aslında ama Allah bilir. Cumaya bir daha gidicem.

merhaba kızlar ben de sata göre 5 hafta 2 günlük gebeyim ama doktor 4 haftalık dedi geç döllenme olmuş dedi.Keseyi gördük 27 temmuzda yaklaşık 9 mm olduğunu söyledi doktor.Ağustosun 5 inde kalp atışlarını duymak için gideceğiz inşallah duyarım onu duymadan rahat edemicem.Kasıklarıma zaman zaman özellikle sol taraf ağrı giriyor.Göğüslerimde hassasiyet ve büyüme oluştu.saçlarımda hafiften dökülme var.Hiç mide bulantısı yaşamıyorum bunun için erken mi bilemiyorum?? Bir de duygusallık ve değişken bi ruh hali mevcut..herkese hayırlı doğumlar diliyorum.Bebek isteyen arkadaşlarıma da mübarek günlerde bol bol dualarımı yolluyorum dilerim onlar da rüyalarına kavuşsunlar.Sevgiler..

merhabalar uzun zamandır kk takipçisiyim. artık bende hem okur hem yazar olmaya karar verdim:) çünkü gerçekten burda çok güzel şeyler paylaşıldığını gördüm.
benim telaşım heyecanım çokk çok yeni kızlar benim sat 19 haziran ve 26 günde bir adet görüyordum. beklenen adet günümde yani 15 temmuz sabahı eczanelerde satılan testlerden aldım 2 tane. eve gelir gelmez testi yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördüm. önce inanamadım ve akşamı bekledim 2.testi yapmak için. akşam diğer testi yaptığımda 5 dakika içinde belirgin bir şekilde 2.çizgiyi gördüm.
ertesi gün kan testi için hastaneye gittik eşimle ve 2 saat içinde sonuçlar çıkar dediklerinde heyecandan 2 saat dolandık hastane çevresinde:))zaman geçmek bilmedi.
sonuçları aldığımızda hcg=210,97 görünce hamile olduğumu anladım ve hemen sonuçları göstermek için 10 dk içinde doktorumuzun kapısını çaldık. evet yeni bir gebelik var deyince ne diyeceğimizi bilemedik heycandan. sat ı sordu 19 haziran deyince 4 hafta olmuş dedi.ultrasonda bakalım dedi baktı ve rahim ve yumurtalıklar gayet normal görünüyor dedi. sigara içip içmediğimi sordu içiyorum deyince hemen bırakıyorsun dedi ve folbiol yazdı günde 1 tane. haftaya salı idrara sıkışmış vaziyette gel.daha iyi gösterir dedi.(kese için dedi sanırım )

şimdi kızlar bnm sorum şu ilk hamileliğim ve eşim geçen ay varikosel ameliyatı olmuştu. ameliyattan bir ay geçmeden hamile olduğumu öğrendim. sürecim normal mi işliyor tecrübelerinze ihtiyacım varr çok mutluuyum bi o kadarda heyecanlı ve telaşlıyım..

Allah hepimizi bebişlerimize sağ salim kavuştursun güzel ve sorunsuz bir hamilelik geçirelimm arkadaşlar inşallah

merhaba yazgelin:3:i hayırlı olsun bebişin:emir_bebek:......inş bebnimde bayram sekerim gelir beni bekletmez...nasıl gidiyor hamişlik :16:

Back
X