Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok korkuyorm bebege bisey olurmu acaba ya iyiydim bianda oldu önce buyuk tugalete cok cıkmaya basladm tam yaticagim sirada midem kotulestiAllah korusun bence bir şey olmaz aslında kokmuyorsa belki farklı bir şeyden ötürü de olmuş olabilir ishal devam ederse enfeksiyon riskine karşı test verin
Yoğurt tüket bol bol birşey olacağını sanmamCok korkuyorm bebege bisey olurmu acaba ya iyiydim bianda oldu önce buyuk tugalete cok cıkmaya basladm tam yaticagim sirada midem kotulesti
TEsekkur ediyorm cok saolYoğurt tüket bol bol birşey olacağını sanmam
Bebegin hareketlerini hissedemiyorm daha ya malesef zaten gün icin eger tekrar kusma olursa acile gidicegim hemen korkm bebek iyidir insalh tedaviyle hamile kalmistim zatenBebeğinin hareketlerini hissetmeye başladın mı canım? Hareketleri nasil Bence bebeğe zarar verecek şekilde bir gıda zehirlenmesi yaşamış olsaydın bulantı ve kusmayla, ishalle kalmazdı baş dönmesi, baygınlık, göz kararması gibi belirtiler de eşlik ederdi ama yine de doktoruna bir sor
Ben hamileyken tarihi geçmiş süt içtim meyve suyu içtim ilacı kırıp içtimMerhaba
19 haftalik hamileyim bugun dolapta 2 günden kalan yemek vardi onu yedim ama kokladigimda bozuk degildi aksamina ishal ve mide bualntisina eslik olarak kustum cok korkuyorm bebegime birsey olurmu acaba
Hamilelikte mide hassas oluyor büyük ihtimalle ondandır yediginiz yemek et tavuk balık gibi birseyse bunlar çabuk bozuluyor kusma olursa doktora görünün ama bir sıkıntı olmaz inşallah merak etmeyinMerhaba
19 haftalik hamileyim bugun dolapta 2 günden kalan yemek vardi onu yedim ama kokladigimda bozuk degildi aksamina ishal ve mide bualntisina eslik olarak kustum cok korkuyorm bebegime birsey olurmu acaba
Sabah acile giddim tahlillerim temiz cikti cok sukur bebegimde iyiymis serum verip yolladilarBen hamileyken tarihi geçmiş süt içtim meyve suyu içtim ilacı kırıp içtimhemen midem bulanıp kustum çıkarttığım için pek sorun etmedim ama devam ederse gitmelisin hasta
Gorundum cok tesekkur ederimHamilelikte mide hassas oluyor büyük ihtimalle ondandır yediginiz yemek et tavuk balık gibi birseyse bunlar çabuk bozuluyor kusma olursa doktora görünün ama bir sıkıntı olmaz inşallah merak etmeyin
Karın ağrısı da var mıydıMerhaba
Hayr yoktuKarın ağrısı da var mıydı