hamileyim yemek yiyemiyorum yardim lutfen

jtaime020626

BK:75:Gcl:61.1:HD:60
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
4.164
10.399
208
kizlar ben 10+2 hamileyim ve yemek yiyemiyorum yedigim geri cikiyor ne yapabilirim sabahtan aksama kadar acim aksam esimle bir iki lokma bi seyler yiyorum oda tahatsiz ediyo tavsiye edeceginiz bisey varmi bana lutfen

Allah yardımcın olsun ben18 haftaya kadar çektim bulantiyi çok zor herkesin farklı oluyor bulantı ya karsi yiyebilecegi şeyler ama genelde sabah kalkar kalkmaz çubuk kraker ii geliyor beyaz leblebi de bastırıyor

Insallah bi an önce gecer

insallah kardesim ya cok kotu oluyo yemek istiyorum ama olmuyo ne yapacagimi ne yicemi sasirdim allah yardim etsin bir an once su 3 ayimi bitirsem

insallah kardesim ya cok kotu oluyo yemek istiyorum ama olmuyo ne yapacagimi ne yicemi sasirdim allah yardim etsin bir an once su 3 ayimi bitirsem

Seni çok ii anliyorum ben yemek yemek istiyorum diye ağlıyordum resmen Allah yardımcın olsun canm. .gececegini düşün ve bebegini düşün daha kolay atlatiyorsun...ben 5kilo vermistim simdi geri aldim merak etme sende düzeleceksn

cnm ben 4,5 ay çektim, korkuyordum bebeği besleyemiyorum diye, doktorum gayet cool bir şekilde bak bu bebeğin kesesi dedi (yolk kesesi) bebek buradan besleniyor, sen kıtlıktan ölmedikce sorun yok dedi :)

12 haftada azalır dedi, azalmyor :s 14 den sonra hafifliyor biraz.

en güzel yediğim domates ve peynirdi.

canın ne isterse onu ye, doktorum öyle diyordu, korkma bebeğin besleniyor...

kraker, leblebi, çizi falan hikaye hepsi midemi bulandıyordu su bile içemiyordum. sen kendin bul ne rahatlatır seni dene bul olur mu

saol canim cevabin icin ya vallaha bende bebegimi besleyemiyorum diye korkuyorum daha kucucuk ne yesem ona yarasin istiyorum ama bulantiydi kusmaydi olmuyo insallah gecer diye umit ediyorum saol tekrar

saol mesajin icin gercekten bende gececek diye umit ediyorum insallah gecer .

kizlar ben 10+2 hamileyim ve yemek yiyemiyorum yedigim geri cikiyor ne yapabilirim sabahtan aksama kadar acim aksam esimle bir iki lokma bi seyler yiyorum oda tahatsiz ediyo tavsiye edeceginiz bisey varmi bana lutfen

16 arti 3oldum hala yiyecekler kokuyor fena bisekilde.su icemiyorsaniz maden suyu deneyin.icinde bisuru mineral var.agzinizin tadi olmayinca maden suyuda tatsiz cok etkilemiyor.ama yudum yudum az az icin.yesil elma deneyin.peynir ekmek iyi gelebilir.ben 1, 5gunde 8lt serum yedim beslenme uzmani geldi yanima 8kilo vermistim.sakin ac kalma birden biseyler isme.tek yudumda icersen bi bardagi hemende cikarma ihtiyaci duyarsin.azar azar iyice cigneyerek yudum yudum iceceklerde.boyle boyle bugune geldim kokmasa yemekler yicem ama kokuyor ins.oda gecer beklemedeyim

evt 30 cu haftamdayim ama hasimsizlik var reflu var mide bulantim azda olsa var ama eskiye gore cokkkkkkk iyiyim Allaha sukur .. hem zaten az bi zaman kaldi bebegimi kucagima alacam

ay canım ya bende öyleydim sade makarna yağsız hafif tuzlu ve çubuk kraker yedim hep gerçi onlarıda kustum hep ama 4 aydan sonra düzeldim herşeyi yedim sonrasında. haşlanmış patates içinde yağ soğan sarımsak baharat olmayan bişeylerdeyiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…