Hamileyim yoneticim işten cikartmak istiyo yardim

Adam tahmin etmiştir doğumdan sonra çalışmayacağını. Doğum izninde iken sgk ödemesi yapmak yerine kıdeminş verip yeni elemanla çalışmayı tercih etmiştir. Doğum iznin verince çıkış değil istifa der muhtemelen.
Unutma ama şu an hamile bir kadının çalışmasını destekliyor yasalar. Doğum süresinde maaşı onlar değil devlet verecek bu arada.

Adam tahmin etmiştir doğumdan sonra çalışmayacağını. Doğum izninde iken sgk ödemesi yapmak yerine kıdeminş verip yeni elemanla çalışmayı tercih etmiştir. Doğum iznin verince çıkış değil istifa der muhtemelen.
Unutma ama şu an hamile bir kadının çalışmasını destekliyor yasalar. Doğum süresinde maaşı onlar değil devlet verecek bu arada.
evet kuzum bende bu hafta konuşucam eğer teklifi doğum raporundan sonra kabul ederlerse kabul edicem yoksa doğuma kadar 3 maaş sgkden 4 maaş alıcam zaten kıdemden daha fazla şuan para almış olcam bi artısı olmıcak bana ama şirkete olucak ben kadroda olmıcam diye yeni birini alcaklar beni beklemicekler çıkartsalar işe iadeyle uğraşmıcaklar

Firma dediği için, çalışan sayısının haliyle 30 dan fazla olduğunu düşünerek ayrıca belirtmemiştim. Ama bakın siz düşünmüşsünüz ne güzel.

Back
X