- 19 Temmuz 2017
- 43
- 16
- 8
- 35
- Konu Sahibi Civcivin annesi
Kızlar yeni katıldım aranıza yıllardır okur dururdum burayı ahdim vardı hamile kaldığım an üye olcaktim ve hamileyim:) Allah isteyene herkese versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun :) hosgeldinizKızlar yeni katıldım aranıza yıllardır okur dururdum burayı ahdim vardı hamile kaldığım an üye olcaktim ve hamileyim:) Allah isteyene herkese versin
Çok teşekürler kızlar bugün öğrendim hamile olduğumu fazla bı belirtim bile yoktu :) ama oldumu oluyormuş:) ve adet gecikkmesinin 2.gunu gördüm çift ciZgileri beklemiyordum bile :)
Hayırlı olsun sağlıkla kucaginiza alın inşallahKızlar yeni katıldım aranıza yıllardır okur dururdum burayı ahdim vardı hamile kaldığım an üye olcaktim ve hamileyim:) Allah isteyene herkese versin
Sen uzulme dinlen. Dusenbebek sagliksiz bebek zaten bebek ve anne sagligi icin de sagliksiz gebelik istenmez. Yuregini ferah tut herseyun en hayirlisi. Bes aylikken kaybetcegine boyleyken malesef kotunun iyisi olur oyle dusun. Saglikli bebis dusmez. Ben sana cok dua edicem cnm bnmKislar kan sonucun 8263cikti yani baya yüksek çıktı bı hafta sonra doktora gittim keseyi gorduk .3.gidisimde kesenin yanında kanama başlamış oldugunu gördük ve yıkıldım doktor şiddetli düşük riskin var dedi progestan kullanıyorum istirahattim ama 2.dusugumu yasiyacagim gibime geliyor Allah neveriyosa hayırlısını versin
Kislar kan sonucun 8263cikti yani baya yüksek çıktı bı hafta sonra doktora gittim keseyi gorduk .3.gidisimde kesenin yanında kanama başlamış oldugunu gördük ve yıkıldım doktor şiddetli düşük riskin var dedi progestan kullanıyorum istirahattim ama 2.dusugumu yasiyacagim gibime geliyor Allah neveriyosa hayırlısını versin
ya canım ben geçen ay 2 gün çok hafid oldum pembemsi sonra test yaptım 1 pozitif 2 negatif çıktı pozitifi ilk idrarla yaptım diğerlerini varsa çıkar diyerek gün içinde yaptım ve bu ay adetim 3 gün geçti bu arada Allah hayırlı evlat nasip etsin canım hayırlısı olsunÇok teşekürler kızlar bugün öğrendim hamile olduğumu fazla bı belirtim bile yoktu :) ama oldumu oluyormuş:) ve adet gecikkmesinin 2.gunu gördüm çift ciZgileri beklemiyordum bile :)