Hamileyim:)

bende bugun gittim...kalp atisi yok 5 rylule gun aldim yine duyulmazsa sorunlu gebelik alinicak dedi...moralim yerlerde...ama buyumus biraz isalah dr yaniliyordur cok cnm skildi...

Merhabalar bende 4 yıl sonunda hamileyim diyebiliyorum çok şükür. . Allah isteyen herkese nasip etsin :)

Merhabalar konuyu okuyunca sevindim önce sonrasında baya canım sıkıldı :( geçmiş olsun canım inşallah hayırlısı hayırlı zamanda gelir.. bir arkadaş yazmış kaç bebek gitti diye katılıyorum bizzat akrabama boş gebelik bu hafta bekle düşmezse alıcaz dediler ve şuan o bebişi kucagında. iyi ki o şahsiyeti dinlemeyip başka doktora gitmişiz. Tedavi sürecinde de tek dr a bağlı kalmayın lütfen en iyisini araştırın

Ben 3gun parça düşürdüm 2.kurtajimdan önce zaten .bebeğim düşüyordu doktor kalanı temizledi sadece .inşallah 3.hamileligimde kucağıma alicam yavrumu .tedavi süresi ne kadar suruyodur bilen varmı ?

Kızlar yeni katıldım aranıza yıllardır okur dururdum burayı ahdim vardı hamile kaldığım an üye olcaktim ve hamileyim:) Allah isteyene herkese versin

Çok sevindim adına canım benim
Benimde fsh çok yüksek taa 100 lere firliyo ve yumurtamda hiç yok anliycaniz ve ben bugün soğan suyu yapıp içtim bide incirle havuç kaynatıp sularını birleştirdim iki gün boyunca bu suyuda içeceğim bebek istiyoruz ya olucak demi ha bide hayır tohumu civan perçemi aslan pençesi çayınıza içiyorum

Kızlar yeni katıldım aranıza yıllardır okur dururdum burayı ahdim vardı hamile kaldığım an üye olcaktim ve hamileyim:) Allah isteyene herkese versin

Çok sevindim gözün aydın canım benim
Bende yeni katıldım araniza
Anne olmayı bende çok istiyorum ve fsh 100 lere fırladı hayır otu civanperçemi içtim en son 35 e düşürmüştüm ve sadece hayır otuna devam ediyorum ve bugünde bi saat önce soğan suyu içmiştim ve bu arada incir le havuclari ayrı ayrı kapta kaynatıp ikisini birleştirip biraz sonra içeceğim çocuk istiyoruz

Çok sevindim gözün aydın canım benim
Bende yeni katıldım araniza
Anne olmayı bende çok istiyorum ve fsh 100 lere fırladı hayır otu civanperçemi içtim en son 35 e düşürmüştüm ve sadece hayır otuna devam ediyorum ve bugünde bi saat önce soğan suyu içmiştim ve bu arada incir le havuclari ayrı ayrı kapta kaynatıp ikisini birleştirip biraz sonra içeceğim çocuk istiyoruz
Benimde fsh 100 canım bende içiyorum bu kürleri ne kadar sürede düştü 35 e.Bide ilaç iciyor musun

Hayırlısını isteyin bide kafaya takmayı Allah nasip ederse olucaktir zaten ben iki kere hamile kaldım ama rabbim nasip etmedi iki kere kürtaj oldum .çocuk yapmak niyetiyle esinizle munasebete girmeyin kendinizi rahat bırakın karpediyem yani kızlar :) anlayın işte

Back
X