- 13 Mart 2015
- 189
- 98
- 298
- 36
- Konu Sahibi kindergarten teacher
Kızlar 2 yıldır istiyorduk çok şükür ben de çift çizgiyi gördüm 
Mutluluğumu sizinle de paylaşmak istedim

Mutluluğumu sizinle de paylaşmak istedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım, Allah sağ salim kucagina almayı nasip etsin inşallah:)Kızlar 2 yıldır istiyorduk çok şükür ben de çift çizgiyi gördüm
Mutluluğumu sizinle de paylaşmak istedim![]()
Esimde varikosel vardı ameliyat olali 1 yil oldu neredeyse artık çok umutsuzdum ama normal yolla oldu çok şükürdoğal yolla mi kaldiniz:) bi sorununuz var miydi
Teşekkür ederim canım aminnnHayırlı olsun canım, Allah sağ salim kucagina almayı nasip etsin inşallah:)
evet :)Teşekkür ederim
Sanirim aramizda 2gun var![]()
Yarın sabah kan vericem umarım bi sorun çıkmazHayırlı olsun tebrik ederim sağlıkla doğar inşallah bir an önce kontrole de gidin:)
Siz ne zaman öğrendinizevet :)
Darısı bizlerin başına inşallah. Hayirli olsun sizinde :)Esimde varikosel vardı ameliyat olali 1 yil oldu neredeyse artık çok umutsuzdum ama normal yolla oldu çok şükür![]()
Hadi hayirlisiben ilk kan testini ptesi gece yaptirdim hcg83tu bugun 234 cikti ctesi yine gel dedi doktor carsamba keseyi gorebiliriz dedi..heyecanla gün sayiyorum
Hadi hayırlısıben ilk kan testini ptesi gece yaptirdim hcg83tu bugun 234 cikti ctesi yine gel dedi doktor carsamba keseyi gorebiliriz dedi..heyecanla gün sayiyorum