Hamileyim

Yldzzzzz11111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
194
96
48
30
Kızlar merhaba daha önce konu açmıştım hamile miyim diye geçen çarşamba hamile oldugumu öğrendim 6 haftalık ama cuma gününden beri kahverengi lekelenme ve adet sancısı yaşıyorum (adet sancısı 2 gündür pek hissedilmiyo) pazartesi doktora gittim lekelenme yüzünden ama kalp atışını duymadım kese boş göründü ama sonra doktor kesenin içinde gördü ama 6 haftalığa göre çoktan kalp atışını duymamız gerekiyo dedi beklenenden geriden geliyo dedi şimdide boş gebelik yaşıyorum diye korkuyorum size ultrason görüntüsünü göstermek istiyorum bi bakın bebek var mı lütfen beni bilgilendirin çok üzülüyorum 2.5 senedir bekliyodum şimdide içimde çok korku var böyle olup bebegini kucagına alan var mı bu arada progestan kullanıyorum bide 2 tane iğne verdi haftada bir yapılıyo nolur bana yardımcı olun bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden hepinize

Doktorlar 6 haftalık diye adet tarihinizi baz alarak söylüyor . İster geç döllensin ister erken adet tarihi neyse onu baz alıyorlar. Geç döllenme gerçekleşmişse bebeğiniz hesaben 6 haftalık olmuyor ki . Doktorların %80 i bebek 8 haftalık olmadan bakmıyor ultrasonda detaylı. Çünkü kimi bebeğin kalp atışı önceki haftalarda yavaş atıyor anne panikliyor kiminin bebek görünmüyor ya da beklenenden küçük görünüyor panikliyor anne. Burda forumda kese içi eğer bulanık görünüyorsa kese dolu demek demişlerdi boş değil. Endişelenmeyin. Forumda "5 haftalık hamileler buraya "gibi bir konu var orda ultrason yorumluyorlar dlerseniz atın bi.

Teşekkür ederim cevabın için içim rahatladı birazda olsa. Peki sen kesenin içinde görüyo musun

Benim kesemde canım
Kuzucuk ben anlamıyorum m dediğim konuya at sennorda söylüyorlar. Bak daha yeni okudum konuyu kadın hastaneye gidiyor sata göre bebek 6 hafta diye hesaplamışlar şu an öğrenmiş geç döllenme olduğu için bebek 4 haftalıkmış aslında içini ferah tut ve aaaaslaaaa tek doktora bağlı kalma

Dediğin sayfayı bulamadım canımın içi linkini atabilir misin. Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…