Hamileyim

Annema

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2021
61
8
3
27
Arkadaşlar meraba bugün doktora gittim hamilelik testi yaptım yalnız sonuçları doktoruma tekrar gidip alamadım kendim baktım beta HCG 3053,48 progesteron 13.76 tam olarak bunlar ne demek bebeğim kaç haftalık oluyor?

Arkadaşlar meraba bugün doktora gittim hamilelik testi yaptım yalnız sonuçları doktoruma tekrar gidip alamadım kendim baktım beta HCG 3053,48 progesteron 13.76 tam olarak bunlar ne demek bebeğim kaç haftalık oluyor?
Adetinizden kaç gün geçti?

Cok guzel bir deger 😍 adetiniz gectimi 4.5 haftalarda bu rakam cıkabiliyor dıye biliyorum hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alırsınız inşAllah

4-5 haftalık

Kese göründüyse değerle çok işiniz yok kalp atışı için ne zaman çağırdı? Kaç haftalık haftasıyla uyumlu mu demedi mi bir şey
Yok iki hafta ya gelin dedi bebek büyüyor mu bakacam dedi

Ya benimki çok yüksek yani ne demek istediniz
Yanl dr gittiginizde kese gözükür hatta bebek bile gözükeblr ama henuz kalp atisi icin erken gbl ben 2500 de kese ve icinde yolk diyorlar galiba tam bilmiyorm gelismekte olan bebege oda gozuktu ama kalp atisi icin erken demisti dr

Ama deger 2500 ken boyle dedi iki gun snra degr 5 bin olms oluyor iki gun snra gittigimde kanama ile acile gitmistim dusuk yaptm malesef gebelgmi ama acilde dr kalp atisini henuz dinletemem ama ulturasonda gostereblrm demsti ve ekranda boyle pıtır pıtır hareket eden bisi gostermisti 🤗bence 3.4 gun snra gidersenz hem kese hem kalp atisi goreblrsnz

Ama deger 2500 ken boyle dedi iki gun snra degr 5 bin olms oluyor iki gun snra gittigimde kanama ile acile gitmistim dusuk yaptm malesef gebelgmi ama acilde dr kalp atisini henuz dinletemem ama ulturasonda gostereblrm demsti ve ekranda boyle pıtır pıtır hareket eden bisi gostermisti 🤗bence 3.4 gun snra gidersenz hem kese hem kalp atisi goreblrsnz
Çok üzüldüm

Back
X