Hamileyim

Cicek061

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
1.114
907
123
28
Kızlar Erken gebelik testini erkenden yapıp negatif çıkınca sakın umitsizlige kapılmayın hatta öyle bişey yapmayın bile . 4 gün öncesinde erken gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı. Tamam bunda cikmadiysa kesin hamile değilim diye emin oldum. bugün adet günüm karnım agiriyo diye ağrı kesici icecektim normal kaset test yaptım emin olmak için kıpkırmızı pozitif gördüm

4 gun once de ıdrarda cıkmayacak kadar az bhcg ya da yenı yerlesıyor olabılır :) o yuzden adet gunu beklemek lazım umıtsızlık ıcn erken davranmıssın :) hayırlı olsun boyle guzel haberlerı okuyunca ınsan kendıne gıbı sevınıyo yahu :)guzel ılerlesin bebişini de gör amin

Sabredemedim işte hepimizde olduğu gibi son 1 hafta kala içim içimi yiyo çok şükür Allah razı olsun ikinci gebeliğim olacak inşallah saglikla sonuclanjr

Tebrik ederim, tam umudu kaybetmişken gelmesi ne güzel olmuş sizin için sağlıkla doğsun inşallah
Peki yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz ya da son ilişki üzerinden kaç gün geçti acaba, benim de negatif çıkıyor da bir umut işte insan bekliyor

Benim adetlerim düzenlidir yumurta takibi flan yapmadım ikinci gebeliğim olduğu için çok üstünde durmadım olursa sevinirim olmasada hayırlısı diye 3 aydır deniyoruz işte şimdi oldu

Benim adetlerim düzenlidir yumurta takibi flan yapmadım ikinci gebeliğim olduğu için çok üstünde durmadım olursa sevinirim olmasada hayırlısı diye 3 aydır deniyoruz işte şimdi oldu
Maşallah çok iyi benim stresim hat safhada 20 ay oldu olmuyor, pko var, bu saatten sonra olacağı varsa da benim yüzümden olmuyordur kesin

Zaten erken gebelik testleri aksine göstermiyor normal kaset testler en güvenilir bence

Maşallah çok iyi benim stresim hat safhada 20 ay oldu olmuyor, pko var, bu saatten sonra olacağı varsa da benim yüzümden olmuyordur kesin
Benim çikolata kistim vardı ilk çocuğum 5 ay olmamıştı aşırı stres yapmıştım oluruna bıraktığım ayda olmuştu. Buda aynı şekilde yine kistim var yine olmicak diye bikac aydır stres yaptım bu ay hiç umursamadım yine beklemiyodum çıkınca çok sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…