4 gun once de ıdrarda cıkmayacak kadar az bhcg ya da yenı yerlesıyor olabılır :) o yuzden adet gunu beklemek lazım umıtsızlık ıcn erken davranmıssın :) hayırlı olsun boyle guzel haberlerı okuyunca ınsan kendıne gıbı sevınıyo yahu :)guzel ılerlesin bebişini de gör aminKızlar Erken gebelik testini erkenden yapıp negatif çıkınca sakın umitsizlige kapılmayın hatta öyle bişey yapmayın bile . 4 gün öncesinde erken gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı. Tamam bunda cikmadiysa kesin hamile değilim diye emin oldum. bugün adet günüm karnım agiriyo diye ağrı kesici icecektim normal kaset test yaptım emin olmak için kıpkırmızı pozitif gördüm
Sabredemedim işte hepimizde olduğu gibi son 1 hafta kala içim içimi yiyo4 gun once de ıdrarda cıkmayacak kadar az bhcg ya da yenı yerlesıyor olabılır :) o yuzden adet gunu beklemek lazım umıtsızlık ıcn erken davranmıssın :) hayırlı olsun boyle guzel haberlerı okuyunca ınsan kendıne gıbı sevınıyo yahu :)guzel ılerlesin bebişini de gör amin
Tebrik ederim, tam umudu kaybetmişken gelmesi ne güzel olmuş sizin içinKızlar Erken gebelik testini erkenden yapıp negatif çıkınca sakın umitsizlige kapılmayın hatta öyle bişey yapmayın bile . 4 gün öncesinde erken gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı. Tamam bunda cikmadiysa kesin hamile değilim diye emin oldum. bugün adet günüm karnım agiriyo diye ağrı kesici icecektim normal kaset test yaptım emin olmak için kıpkırmızı pozitif gördüm
Benim adetlerim düzenlidir yumurta takibi flan yapmadım ikinci gebeliğim olduğu için çok üstünde durmadım olursa sevinirim olmasada hayırlısı diye 3 aydır deniyoruz işte şimdi olduTebrik ederim, tam umudu kaybetmişken gelmesi ne güzel olmuş sizin içinsağlıkla doğsun inşallah
Peki yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz ya da son ilişki üzerinden kaç gün geçti acaba, benim de negatif çıkıyor da bir umut işte insan bekliyor
Erken yapmissin üzülme gününü bekle öyle yap inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla gelecekBende bugun test yaptim bat 30 eylul negatif gordum cok uzuldum insallah bizim de isteyenlerin de yuzu guler
Maşallah çok iyiBenim adetlerim düzenlidir yumurta takibi flan yapmadım ikinci gebeliğim olduğu için çok üstünde durmadım olursa sevinirim olmasada hayırlısı diye 3 aydır deniyoruz işte şimdi oldu
Ahh benim de 30 eylül ve negatif canımBende bugun test yaptim bat 30 eylul negatif gordum cok uzuldum insallah bizim de isteyenlerin de yuzu guler
Zaten erken gebelik testleri aksine göstermiyor normal kaset testler en güvenilir benceKızlar Erken gebelik testini erkenden yapıp negatif çıkınca sakın umitsizlige kapılmayın hatta öyle bişey yapmayın bile . 4 gün öncesinde erken gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı. Tamam bunda cikmadiysa kesin hamile değilim diye emin oldum. bugün adet günüm karnım agiriyo diye ağrı kesici icecektim normal kaset test yaptım emin olmak için kıpkırmızı pozitif gördüm
Benim çikolata kistim vardı ilk çocuğum 5 ay olmamıştı aşırı stres yapmıştım oluruna bıraktığım ayda olmuştu. Buda aynı şekilde yine kistim var yine olmicak diye bikac aydır stres yaptım bu ay hiç umursamadım yine beklemiyodum çıkınca çok sasirdimMaşallah çok iyibenim stresim hat safhada 20 ay oldu olmuyor, pko var, bu saatten sonra olacağı varsa da benim yüzümden olmuyordur kesin
Evet bunu bende öğrenmiş oldum bidaha boşuna o kadar para vermemZaten erken gebelik testleri aksine göstermiyor normal kaset testler en güvenilir bence
InsallahErken yapmissin üzülme gününü bekle öyle yap inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla gelecek
Insallah guzel bi haberler alirizAhh benim de 30 eylül ve negatif canımAmiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?