Erken belirtiler de bu kadar erken olmaz psikolojik olabilir. Tabi bu negatif anlamına gelmiyor, gecikme bekleyip test yapmanız daha sağlıklı olur. Sürekli test yapınca alışkanlık yapıyor.Merhaba kızlar eşimle 4 aydır korunmuyoruz 2 haftadır üzerimde garip haller var başım döndü önce 3 gündür midem bulanıyor kasik ve karın ağrıları çekiyorum adetime 5 gün var sizce hamile miyim idrar testine sonuç çıkar mı yardım ederseniz sevinirim ?
İlk 5 dk içinde çıktıysa bu çizgi, pozitif duruyor. Bi kan testi verin , hayırlı olsun
İnşallahBence hamilesiniz. Yarin sabah bir erken gebelik testi alin, bat gecince de kan verin
Maşallah var gibi görünüyor testi bekletmeden bu çizgi çıktıysa tekrarlayıp emin olun bence
Çok teşekkür ederimİlk 5 dk içinde çıktıysa bu çizgi, pozitif duruyor. Bi kan testi verin , hayırlı olsun
İnşallah teşekkürlerMaşallah var gibi görünüyor testi bekletmeden bu çizgi çıktıysa tekrarlayıp emin olun bence
İlk idrarla mi yaptiniiz bende yapacagimdaİnşallah teşekkürler
Evet idrarla yaptım inşallah akşam acilde kan vericem kesin bir şekilde sonuç almak içinİlk idrarla mi yaptiniiz bende yapacagimda
Sonuç nedir inşallah vardırEvet idrarla yaptım inşallah akşam acilde kan vericem kesin bir şekilde sonuç almak için
Hamilesin canım bunun erkeni geçi yok herkesde farklı adetin geçmesini bekle bence sonrada kan ver bu arada sağlıklı beslen ve dinlen :) hayırlı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?