Hamileyim:):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hell
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hell

Ziyaretçi
SİZLERE BİR KAÇKERE SORU SORMUDTUM HAMILEMİYMDİR DİE BUGUN TEST YAPTIM VE HAMİLEYİM:) COK AGLADIM COK GARIP BIR DUYGU BUNDAN SONRA NELER YAPMALIYIM ONU OGRENMEM LAZIM NELERE DİKKAT ETMEM AYYY COK GARİP:lepi:

hell hayırlı olsun bebişini kucağına hayırlısıyla alırsın inşallah ne kadarlık hemilesin kanda mı çıktı bebeğin

Canım hayırlı olsun inş sağlıcakla kucağına alırsın peki kan damı çıktı bebeiş yoksa sen kendin idrar testimi yaptın.

Hayırlı olsun Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Sorularınızı bende okudum ne güzel bi duygudur Allahım bizlerede tattırsınn Dualarınızı bekliyoruz

inşallah sizlerinde olur allahın izniyle normal satılan testen aldım iki kere yaptım birincisine inanmayıp ikisede aynı şeyi gosterdi inannamdım ben yarın kanda yaptırıcam ama gercek anlamda hissetmiştim bunu

Allah bu güzel haberini mübarek kılsın:) evet çok güzel bir duygu sana katılıyorum sonuna kadar. Rabbim tüm isteyenlere nasib eyler inş.

canım kan testide yaptır bakalım ne kadarlık hamilesin hadi canım çok sevindim adına inş bebeğine kavuşursun sağlıcakla.Bizleride haberdar et canım.

cok teşşekurler benımle heycanımı paylaştıgınız için çok saolun:) sizlere haber vercem burdan

gözün aydın olsun arkadaşım ve rabbim tamamına erdirsin...sağlıcakla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah....asla stres yapma canım ve ağır falan kaldırma....herşey gönlünce olsun...

evet bu heycanı kaybetmek istemiyorum bebegimi çok dikkat edcem bundan sonra:)

Canım ağır işler yapma öle ağır kaldırma tül perde takma cam silme dolaplara felan uzanma tabüreye sandelyeye çıkarken felan dikkat et ilk3 ay korumalıyız kendimizi bebişlerimiz için bitanem.

hell tebrikler biraz gec oldu ama yeni uğradım siteye bende 7 haftalık hamileyim cok değişik ve güzel bi duygu..agır kaldırma uzanma folik asite başlamadysan doktoruna sor ve başla..özel bi doktorun olsun yemene içmene dikkat et bundan sonra bebişlerimiz için yapıcazzz..

tebrik ederim canım,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.
bol bol yeşil yapraklı sebze tüket ve süt ürünleri tabii.folik asitinide ihmal etme tatlım.bol bol dinlen...

canım tebrik ederim kendini zorlayacak işler yapma süt iç taze sıkılmış portakal suyu iç ceviz ye birde folikasid almaya başla.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

ne mutlu sana tatlım.. babayıda senide tebrik ederim.. sağlıkla kucakla inşallah bebeğini....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…