Hamileyim...

Chitlenbik

Nirvana
Pro Üye
1 Haziran 2009
744
147
628
40
Az önce test yaptım ve sanırım hamileyim. çubukta 2 çizgi var. ilk başta çok silik gibiydi sonra daha koyu oldu. Ya benim korkum hamilelik yada doğum değil. Daha ilk bebeğim 14 aylık ve emiyor. Başka bişi içmiyor (süt mama vs.) Ben onu nasıl ayıracam? Birde geçen hafta röntgen filmi çekmişlerdi. Bebeği etkilemezmi? Ya kafam çok karışık. Eflin için çok üzülüyorum. Aldırmayı ASLA düşünmüyorum ama karışık işte...
Of yaaa asıl başedicem ben bu işle....

tebrikler, rontgen konusunu doktorunla hemen bir görüş..ama 2. bebek olduğu için hiç sıkılma arkadaşım..bir arada büyüyecekler..keşke benimde olsa :emir_bebek:

tebrikler, rontgen konusunu doktorunla hemen bir görüş..ama 2. bebek olduğu için hiç sıkılma arkadaşım..bir arada büyüyecekler..keşke benimde olsa :emir_bebek:

O konuda bi sıkıntı çekmiyorum. İkisininde üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum. Benim tek sıkıntım kızımı memeden nasıl ayırabilirim?
Çok zor olacak işim. Çünkü emmeden uyumuyor. Mamayı hiç sevmedi zaten. Sütü denedim ballı yaptım, sade, sulu, muzlu, istemedi. Az içti gerisi döküldü hep. Onu üzmek istemiyorum.

AMİİİİİİİİİİN Allah bütün bebek isteyen anne ve babaların kucaklarını doldurur yüzlerini güldürür inşallah.

Az önce test yaptım ve sanırım hamileyim. çubukta 2 çizgi var. ilk başta çok silik gibiydi sonra daha koyu oldu. Ya benim korkum hamilelik yada doğum değil. Daha ilk bebeğim 14 aylık ve emiyor. Başka bişi içmiyor (süt mama vs.) Ben onu nasıl ayıracam? Birde geçen hafta röntgen filmi çekmişlerdi. Bebeği etkilemezmi? Ya kafam çok karışık. Eflin için çok üzülüyorum. Aldırmayı ASLA düşünmüyorum ama karışık işte...
Of yaaa asıl başedicem ben bu işle....

canımm korkma lütfen..hemen doktora git saglıgı nasıl ögren için rahat etsin..bebegin ufak diye düşünme benim arkadasım bebegi 9 aylıkken kalmıştı şimdi ikisinede gül gibi bakıyor..Allah yardımcın olur canım ...:nazar:
Allahım tamamına erdirsin..elfincigini ve minik melegini korusun rabbim:Saruboceq::nazar::nazar:

ben yeni üye oldum hamileyken rötgene girdim dr.bişey olmaz dedi onun bi süresi varmış ben 1 yıldır prolaktin tedavisi görüyorum ilaç kullanırken hamile olduğumu ögrendim ama geçen ay düşük yaptım yine prolaktin değerlerim yükseldiği için tedavi altındayım hamile kalmak çok istiyorum ne mutluki sen hamilesin allah herkeze senin gibi bi mutluluuk tattırsın anne olmak dünyadaki en güzel seyyyy

Back
X