Hamıleyım

cokolino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2008
177
1
96
A.B.D.
SElam ardkadaslar nasilsinis,ben pek iyi degilim,tranferimin 10 gunu karnim cok sisti acayip sanki 5 aylik hamileyim gibi ve doktora gittim hemen hamilelik testini yaptilar ve sonuc POZITIF,ama hiperstimulastyon olmus ve karnim su toplamis 2 gun tedavi gordum ve simdi evde istiharat yapiyorum ama cok kotuyum nezama gecicek bu bilmiyorum,benim gibi olan varmi aranizda ,allahima cok sukurler olsun bize bu mutlu haberi nasip etti simdi allahima yalvariyorum bebeklerime bisey olmasin,,,isallah bebek isteyen herkeze bunu nasip eder allahim...

öncelikle tebrik ederim canım. bende ohss olmuştum fakat benim transferim ertelenmişti.ben çok su içerek atmıştım. ınşallah en kısa zamanda geçer seninkide hamileliğinin tadını çıkarırsın.

canım benim çok üzüldüm sen bizim topikteydin aklına kötü bişi getirme allahın izniyle bebeklerine hiç birşey olmayacak olumlu düşün sürekli

oncelikle gozun aydin..saglikla kucagina alman dilegiyle....

transferimin 6.gunu siddetli karin agrisi nefes darligi ile astaneye gittigimde ohss oldugumu sonrasinda bebek haberini aldim..1 hafta hastanede 1 hafta evde derken tam olarak 1 ayda atlattim..toplam 10 kg su topladim 7 aylik hamile gibiydim...nefes alamiyordum,idrar yapamiyordum...1 ay koltukta oturur pozisyonda uyudum...cok zor haklisin...ama beni ayakta tutan tek sey vardi 9. senede gelen bebegim onun icin degilmiydi bunca emek caba...dayancam dedim..yeterki bebegim beni birakmasin...bocegimin yani bebegimin kandaki degeri yukseldikce artti raatsizlik...her agrimda her kusmamda ohh ohh bocegim buyuyor diye kendime moral verdim...
moralini yuksek tut..gunde 3 lt sivi al...biraz sabir tatlim...cok zor biliyorum ama inan kalp atisini duydugun an hepsini unutcaksin sukretceksin...

1 ay sonrasinda gunde yarim kilo toplamda 15-20 gunde eski kiloma dondum...

HEpinize cok tesekurler canim,allahima cok sukurler elhamdullillah bana bu guzel duyguyu yasattigi icin,isallah 9 ay sonra sag saglim kucagimda olurlar,simdi tek dilegim o.

Back
X