Hamileyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EDHK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EDHK

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
783
5
298
Ankara
merhaba arkadaşlar 4 aylık evliyim.3 gün önce bende hamile olduğumu öğrendim.göğüslerimde çok acı vardı şüphelendim adet olmam gereken gün test yaptım çift çizgi çıktı oldukçada belirgindi,ertesi gün doktora gittim daha ultrasonda görünmüyor dedi ama hcg seviyeside 555,2 çıktı,ultrasonda neden görünmedi acaba?birde belim çok ağrıyor kasıklarımdada ağrı var acaba bir sorun olurmu yardım lütfen:CüvCüv:

cnm hayırlı olsun
bebek daha cok kucuk o yuzden gozukmez

8 haftada gıt bebegını saglıklı bır sekılde gorurusun ve kalp sesınıde duyarsın ondan erken gıtmek hem psıkolojıkman goremedıhın ıcın uzer senı bekle

dınlen bolca bu donemde kasık agrısı yasamam cok normal yenı bır evreye gırıyorsun sonucta

ALLAH SAGLIKLI BIR SEKILDE KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSN

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, ben hamile olduğumu öğerendim sabah erkenden kalktım uyuyamadım heyecandan hemen gittim önce bilgi hastanesine gittim,saat 15:30 a randevu verince sabredemedim :) sonrada ilk umut tıp merkezine gittim doktorun adını bile hatırlamıyorum :)) varmı tavsiye edeceğiniz bir doktor yada hast.

canım hayırlı olsun kan testi en güvenilir kanıt.

şuanda zaten ultrasonda minik bir karartı olarak gebelik kesesini görürsünüz oda 5. haftada falan yani 1 aylık olunca endişelenme belkide hamileliğinin çok başında olduğun için görünmemiştir

bel ağrılarında normal adet olma zamanlarında bir kaç ay böyle ağrılar hissedersin çünkü vücudunda sen gibi bu yeni döneme alışamamış olabilir zamanla alışacaksınız

sanırım ankaradasın ben medarta haluk beye gidiyorum gayet memnunum çok sakin bir doktor beni rahatlatıyor

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, ben hamile olduğumu öğerendim sabah erkenden kalktım uyuyamadım heyecandan hemen gittim önce bilgi hastanesine gittim,saat 15:30 a randevu verince sabredemedim :) sonrada ilk umut tıp merkezine gittim doktorun adını bile hatırlamıyorum :)) varmı tavsiye edeceğiniz bir doktor yada hast.

cnm benım sık sık doktor degıstırmenı tafsıye etmem hepsıne ayrı ayrı dert anlat hepsı farklı seyler soyler kafan karısır en ıyısı bır tane bulmak hep ona gıtmek

ben yenımahalledekı lına kadın saglık merkezıne gıdıyorum cok mennunum fıyatıda cok ıyı 35 mılyon sukran cakmak dıye bır doktor var cok ılgılı anlayıslı sıcak bır kadın

lina yı duymuştum,medart nerede birde oraya bakayım ben,son adet tarihime göre şu anda 4+3 çıkıyor sonuç.bi sorum daha olacak Folik Asit kullan dedi doktor telefonda ama kaç mg. yada günde kaç tane aç karnınamı tokmu bişey demeden kapattı :D

lina yı duymuştum,medart nerede birde oraya bakayım ben,son adet tarihime göre şu anda 4+3 çıkıyor sonuç.bi sorum daha olacak folik asit kullan dedi doktor telefonda ama kaç mg. Yada günde kaç tane aç karnınamı tokmu bişey demeden kapattı :d

canım folık plus alacaksan gunde 3 tane ıcmem lazım

ama folıbol dıye bır tane var eger ondan alacaksan gunde bır tane ıcmen yeterlı

folık plus 8 mılyon

polıboll 1 bucuk mılyon ama degerlerı aynı

canım folık plus alacaksan gunde 3 tane ıcmem lazım

ama folıbol dıye bır tane var eger ondan alacaksan gunde bır tane ıcmen yeterlı

folık plus 8 mılyon

polıboll 1 bucuk mılyon ama degerlerı aynı

mızmız canım maşallah bebişin cok büyümüşş..nasılsın ne var ne yok görüşmeyli bir hamişim dedin birdaha gelmedin aklımdaydın burda görünce yazayım dedim..

o kadar ucuzmuydu bende 50-60 tl falan sanıyordum :D çok teşekkür ederim ben en iyisi günde 1 adet alınanı kullanayım yoksa unuturum hep almayı.peki kaç tablet var içinde

cnm benım sık sık doktor degıstırmenı tafsıye etmem hepsıne ayrı ayrı dert anlat hepsı farklı seyler soyler kafan karısır en ıyısı bır tane bulmak hep ona gıtmek

ben yenımahalledekı lına kadın saglık merkezıne gıdıyorum cok mennunum fıyatıda cok ıyı 35 mılyon sukran cakmak dıye bır doktor var cok ılgılı anlayıslı sıcak bır kadın

evet arkadaş açıklamış güzel bir şekilde gerçii

medart balgat ta ben özel sağlık sigortasıyla gidiyorum ve fark ödemiyorum

bencece bir doktorda karar kıl ve çok zorunlu olmadıkça değişme

benim doktorumunda dediği gibi herkes doktor olmuş herkes bişi söyler kafan karışır demişti bana.hakikatende öyle oluyor :)

ben folik asidi hamileliğimden önce 3 ay günde 1 tane kullandım

ama hamilelikten sonra 3 tane aldım markasıda folicplustı

folik asit çok önemli mutlaka iç zaten ilerleyen zamanlarda bırakacaksın.

Son düzenleme:
o kadar ucuzmuydu bende 50-60 tl falan sanıyordum :D çok teşekkür ederim ben en iyisi günde 1 adet alınanı kullanayım yoksa unuturum hep almayı.peki kaç tablet var içinde

folicplus tablet diil kutu içinde 60 tanemi var tam hatırlamıyorum öyle bişi olması lazım

o kadar ucuzmuydu bende 50-60 tl falan sanıyordum :d çok teşekkür ederim ben en iyisi günde 1 adet alınanı kullanayım yoksa unuturum hep almayı.peki kaç tablet var içinde

ucuz cnm folık plus ıcınde 90 tane var cnm

dıgerıde baya cok var baya gıdıyor cnm

bende aynen senın gıbı ılk zamanlar 3 tane olandan ıcıyordum hem uc tane ıcmek zor gelıyordu hemde unutuyordum sonra tek olana gectım

ya bende hamile kalmadan önce 2 ay ONE1DAY adında bir ilaç kullandım ama hamile kalacağım planlı değildi ve vitamin olarak kullanmıştım onun içindede diğer vitaminlerle birlikte folik asitte vardı.bilmeden faydalı bişey yapmış olabilirmiyim acaba :))

bu arada ebru arkadaşım tebrik ederim rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..
darısı bzilere olsun inş..allahım evlat isteyenleri bu sevgiyle sınamasın..

ya bende hamile kalmadan önce 2 ay one1day adında bir ilaç kullandım ama hamile kalacağım planlı değildi ve vitamin olarak kullanmıştım onun içindede diğer vitaminlerle birlikte folik asitte vardı.bilmeden faydalı bişey yapmış olabilirmiyim acaba :))

kesınlıkle ıyı etmısın cnm

sımdı ben mesela oyle bır vıtamın ıcıyorum adı elevıt ıcınde 18 tane vıtamın var aklına gelen hersey ıcınde folık asıtten tut demıre kadar hersey var

merak etme cok ıyı etmısın hem kendın ıcın hemde bebegın ıcın

ama sen genede doktoruna sor

ya bende hamile kalmadan önce 2 ay ONE1DAY adında bir ilaç kullandım ama hamile kalacağım planlı değildi ve vitamin olarak kullanmıştım onun içindede diğer vitaminlerle birlikte folik asitte vardı.bilmeden faydalı bişey yapmış olabilirmiyim acaba :))

vitamin her durumda iyidir tabi hamileliğin süresindede içeceksin zaten ama yinede vitaminini dktoruna sormadan içme

faydası vardır tabiki ama yeterli değildir hele bebek olduktan sonra çok daha fazla ihtiyacın olacak çünkü vücudundaki vitaminleri paylaşan biri daha var artık

bu arada ebru arkadaşım tebrik ederim rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..
Darısı bzilere olsun inş..allahım evlat isteyenleri bu sevgiyle sınamasın..

amın amın tez zamanda allahım sanada bır melek gonderecek buna ınan cnm

daha çok minik ondan dolayı görünmemiştir:) zaten dr.ters birşey olsa söylerdi bence...bende 5 haftalık gitmiştim sadece kese vardı 7.haftada tekrar gittim kalp atışını duydum..inşallah sende duyarsın,görürsün bir an önce hemen panik yapma bence:)

Back
X