Hamileyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EDHK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amın amın tez zamanda allahım sanada bır melek gonderecek buna ınan cnm

Allah herkese nasip etsin bu mutluluğu ben hep dua ederim zaten sizin içinde ederim,umarım yakın zamanda kavuşursun sende.hepinize teşekkür ederim,gerçekten herkes hemen ilgilendi çok sıcak bir ortam var burada,sağolun arkadaşlar eşim geldi tekrar görüşmek üzere iyi akşamlar :)

Allah herkese nasip etsin bu mutluluğu ben hep dua ederim zaten sizin içinde ederim,umarım yakın zamanda kavuşursun sende.hepinize teşekkür ederim,gerçekten herkes hemen ilgilendi çok sıcak bir ortam var burada,sağolun arkadaşlar eşim geldi tekrar görüşmek üzere iyi akşamlar :)

NE DEMEK BURDA HERKES KARDES GIBI OLDUK

HADI KENDINE DIKKAT ET YORMA KENDINIa.s.

merhaba arkadaşlar bende 4 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıldır uğraşıyoduk bebiş için ağustosta aşılama yaptırdık tutmamıştı.pazartesi öğrendim hamileyimmmmmm ve mutlu oldum hem idrar testi hemde kan testi pozitif çıktı:))))))) ilçede oturuyorum burda doktor yok ilden randevu aldım oda pazartesiye verdi biraz geç gitmiş oluyorum diye sıkıntılandım bi sorun olurmu acaba ?5.haftanın içindeyim bu arada

merhaba arkadaşlar bende 4 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıldır uğraşıyoduk bebiş için ağustosta aşılama yaptırdık tutmamıştı.pazartesi öğrendim hamileyimmmmmm ve mutlu oldum hem idrar testi hemde kan testi pozitif çıktı:))))))) ilçede oturuyorum burda doktor yok ilden randevu aldım oda pazartesiye verdi biraz geç gitmiş oluyorum diye sıkıntılandım bi sorun olurmu acaba ?5.haftanın içindeyim bu arada

hıc bırsey olmaz cnm hatta ıyı bıle bence 8 haftadan once gıtmek bıraz sıkıntı yok kalp sesı yok yok kese bos dıyıp ınsanın ıcıne kurt dusuruyorlar en ıyısı bebek olustukdan sonra gıtmek

kanaman olmadıkdan sonra gec gıtmenın bır zararı yoktur bence

korkma cnm birşey yoktur küçük oldugu için kese ultrasyonda görülmemiştir..eğeer hamileysen bebek yerleşmeye çalıştğı için kasıklard ağrı sancı gibi şeyler oluyor..Allah gönlüne göre versin ,gözün aydın

çok teşekkür edrim arkadaşlar içimi ferahlattınız çok korkuyorum ters bişey olacak diye.çok sağolun:))))))))))))

kızlar maşallah okuyunca bi garip oluyorum.. yeni haber alınca..hem sevinç hem tedirginlik... tek tavsiyem.. beslenmenize ciddi ciddi idkkat edin.. ve bol bol dinlenin şansınız varsa yatın.. varsa size bakacak birileri keyfini çıkartın... ağır asla kaldırmayın..bol bol kramplar bacak ağrıları...bel ağrılarınız olucak.. aşırı ve uzun süreli olmadığı takdirde sorun yok bebişiniz annesine sıkı sıkı tutunuyo... kontrollere düzenli gidin ve mümkünse doktorunuzu iyi seçin değiştirmeyin sürekli...ve asla psikolojinizi bozmayın ağlamyın üzülmeyin... ALLAH ŞİFA VERSİN... MAŞALLAH.

lina yı duymuştum,medart nerede birde oraya bakayım ben,son adet tarihime göre şu anda 4+3 çıkıyor sonuç.bi sorum daha olacak Folik Asit kullan dedi doktor telefonda ama kaç mg. yada günde kaç tane aç karnınamı tokmu bişey demeden kapattı :D

şuan bende adet dönemindeyim bitiminde inş çocuk istiyorum geçen gün kontrol için doktora gittim herşey normal birşey yok dedi ama hiç folik asit felan kullan diye bir şey demedi hamile kalmadan şuan kendim alıp kullansam herhangi bi zararı yan etkisi olur mu acaba gerek görmediğinden felan mı bir şey demedi...:31:

Son düzenleme:
bende yeni evliyim ve çocuk çok istyiyoruz folik asit kullanıyorum 2 aydır dr.verdi bebek olana kadar kullan dedi,yeni evli olmama rağmen her ay regl olduğumda tek çizgiyi gördüğümde son 2 aydır özellikle gözyaşlarımı tutamıyrm:(allah uzun yıllar boyunca bebek hasreti çekenlerin biran önce yüzünü güldürür inş.sonrada benim ve benim gibi yeni yuva kuranların...hamile arkadaşlarımızda inş sağlıcakla meleklerini kucaklarına almayı büyütmeyi nasip eder yüce rabbim...

Back
X