Hamileyim...

papatyam34

cok şükürrrr :)))
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
545
18
118
İstanbul
merhaba ben yeni üye oldum adetım 8 gün gecıktı normade de gecıkırdı ama bu kadar deıl adet sancım oluyo arada ve sol kasıgım da sısme var ıdrar testı yaptım negatıf yurdısında oldugum ıcın kan testıde yapamıyorum hamıle olma ıhtımalım varmı yorum yazarsanız sevınırım.

8 gun geçtıyse idrar da çıkardı.. bence degilsin.. kıst te olabilir senınkısı... neden kan testi hemen yapamıyorsun?

tesekkur ederım burda cok pahalı hastaneler oyuzden yaptıramıyorum malesef pazartesı tekrar ıdrar testı yapıcam olmadı doktorumu arıcam

şimdi dayanamadım bı ıdrar testı yıne yaptım cok ama cok sılık cıktı ufff ya ne yapıcam bılmemıyorum allahım ins hamıleyımdır allah ısteyen herkeze evlat versın ıns sabredemıyorum artık

benim adetim 12 gün geçti yaptım çok silikti bir hafta sonra tekrra yaptım baya beliydi geç dölenme olmuşsa çabuk çıkmaz silik olsa bile gebelik vardır canım hayırlıısı olsun

Rabbim gönlüne göre versin canım hayırlısıyla inşallah hamilesindir

ayyy cok tesekkur ederım ins oyleyımdır doktorumla gorustum pazartesı ıdrar testını tekrar yap ara benı dedı :) bebısım gelmıstır ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…