Hamileyim :)

masiva

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2007
1.529
18
358
Kastamonu
Merhaba arkadaşlar;
Ben buranın eski müdavimlerindenim, beni hatırlayan olur mu bilmiyorum, uzun zamandır netim olmadığı için giremiyordum, ama artık daha sık burada olacağım inşaAllah...Giremediğim dönemlerde evlendim, bir yıl oldu ve şu an 8 haftalık hamileyim

allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah

canım tebrik ederim belirtilerinden biraz bahsetsene nasılanladın hamilkeolduğunuı benimde beklenmeyen sat bugün bakalım test yaptım ama şansıma bozuk çıktı

hayırlı olsun şekerim inş. sağsağlim alırsınız kucağınıza
allah analı babalı büyütsün

Hepinize çok tşk ederim, Rabbim isteyen herkese versin...

canım tebrik ederim belirtilerinden biraz bahsetsene nasılanladın hamilkeolduğunuı benimde beklenmeyen sat bugün bakalım test yaptım ama şansıma bozuk çıktı

Açıkcası benim ki süpriz oldu benim adetlerim çok düzensizdi, bazen gününde olurdu, bazen iki,üç gün ,bazen 10 gün, bazen 20 gün gecikirdi...Yumurtalama dönemlerimi bile hesaplayamıyordum... Geçen ay daha iki gün gecikmişti, hiç bir belirti de yoktu, ama nedense içim kıpır kıpırdı, on gün geçmediği sürece idrar gebelik testi yapmadığım halde o gün daha iki gün geçmesine rağmen eşime test aldırdım ve yaptım, akşam vaktiydi, ikinci çizgi çok açıkta olsa görünüyordu, inanamadım, sabah tekrar yaptım ve tam netti... yani belirtileri olmadığı halde hissettim onu içimde...

gözün aydın allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ...

allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım, böyle haberleri duyunca çok seviniyorum :) tabi darısı başıma

Bu arada ikinci güzel haber Ankara Üniversitesi Din Kültürü öğretmenliğini kazandım, napmalıyım, bu sene dondurayım mı yoksa okuyayım mı kararsız kaldım :44: Gerçi şu an tosyadayız hala atyinimiz ankaraya çıkmadı

gözünaydın üniv. de kazanmışsın çok güzel valla bebek uğurlu geldi canım sana... buarada ben ben bir hafta bel ve kasıkağrısı çektim beklenenn adet günümde olmadım ama çok ağrılarım oldu hastanede yok olduğum yerde bi saatte gidiliyo anca bende bekledim ertesi gün damla damla oldum sonraki günde çözüldü zaten ama ağrılarım hala var ilk kez böyle adet oldum üstüne görenler oluyomuş ama bende cesaret edip yapmadım test bidaha hamile değilime inandırtdım kendimi ama çok üzüldüm
adet odl. gün istemsiz ağladım hep:84:

Aşkveoğlum ile frambuaz ;

Mesajlarınızı yeni farkediyorum, kusuruma bakmayın, güzel dilekleriniz için tşk ederim

Tebrikler sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ...Allah hepimize bu güzel duyguyu tattırır inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…