Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar;
Ben buranın eski müdavimlerindenim, beni hatırlayan olur mu bilmiyorum, uzun zamandır netim olmadığı için giremiyordum, ama artık daha sık burada olacağım inşaAllah...Giremediğim dönemlerde evlendim, bir yıl olduve şu an 8 haftalık hamileyim
![]()
Merhaba arkadaşlar;
Ben buranın eski müdavimlerindenim, beni hatırlayan olur mu bilmiyorum, uzun zamandır netim olmadığı için giremiyordum, ama artık daha sık burada olacağım inşaAllah...Giremediğim dönemlerde evlendim, bir yıl olduve şu an 8 haftalık hamileyim
![]()
canım tebrik ederim belirtilerinden biraz bahsetsene nasılanladın hamilkeolduğunuı benimde beklenmeyen sat bugün bakalım test yaptım ama şansıma bozuk çıktı
gözünaydın üniv. de kazanmışsın çok güzel valla bebek uğurlu geldi canım sana... buarada ben ben bir hafta bel ve kasıkağrısı çektim beklenenn adet günümde olmadım ama çok ağrılarım oldu hastanede yok olduğum yerde bi saatte gidiliyo anca bende bekledim ertesi gün damla damla oldum sonraki günde çözüldü zaten ama ağrılarım hala var ilk kez böyle adet oldum üstüne görenler oluyomuş ama bende cesaret edip yapmadım test bidaha hamile değilime inandırtdım kendimi ama çok üzüldümHepinize çok tşk ederim, Rabbim isteyen herkese versin...
Açıkcası benim ki süpriz oldubenim adetlerim çok düzensizdi, bazen gününde olurdu, bazen iki,üç gün ,bazen 10 gün, bazen 20 gün gecikirdi...Yumurtalama dönemlerimi bile hesaplayamıyordum... Geçen ay daha iki gün gecikmişti, hiç bir belirti de yoktu, ama nedense içim kıpır kıpırdı, on gün geçmediği sürece idrar gebelik testi yapmadığım halde o gün daha iki gün geçmesine rağmen eşime test aldırdım ve yaptım, akşam vaktiydi, ikinci çizgi çok açıkta olsa görünüyordu, inanamadım, sabah tekrar yaptım ve tam netti... yani belirtileri olmadığı halde hissettim onu içimde...
![]()