Hamileyim:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi rubet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rubet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
2.191
0
116
İstanbul
5hafta +4 günlük hamileyim daha yeniyim ama midem çok kötü bulanmıyo ama yani anlatamıyorum garip bi durum her an kusucak gibiyim bi yandan da acayip mide ağrısı çekiyorum hamile olup bu mide garipliğini çeken warmı nası üstesinden gelirim bunun bilmiyorum. 23 yaşındayım ve ilk hamileliğim bazen kalbim bile sıkışıyo ağrıdan anlamıyorum...Yardım edin lütfen:43::emir_bebek:

tebrik ederim canım, rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. ardarda bebiş haberleri alıyorum :) ben de bu duyguyu yaşamak istiyorum ama 3 ay oldu hala hamile kalamıyorum:( psikolojim bozuldu. keşke ben de bu ay hamile kalmış olsam da benim de midem bulansa :(

teşekkürler canım walla ben hamile kalmamak için uğraştım ama kazala işte geliyo bi bebiş umarım rabbim sanada en kısa zamanda nasip eder bunları yaşatır....

ay çok sevindim ya bende böyle güzel bi haber verecekmiyim Allah ım izin verirse Allah analı babalı büyütsün Allah tamamına erdirsin sağlıklı bi bebeğin olsun inşallah cnaım

hayırlı olsun ... ilk başlarda mide bulantısı çok oluyoo umarım 4. ayda rahatlamaya başlarsınn bol bol dua ett .. sağ salim bebeğine kavuşman dileğimleee:49:

çok teşekkür ederim:) çalışınca oluyor:) inşallah olur canım benim:1:

hayırlı olsun ... ilk başlarda mide bulantısı çok oluyoo umarım 4. ayda rahatlamaya başlarsınn bol bol dua ett .. sağ salim bebeğine kavuşman dileğimleee:49:

ewde olsam çok problem değilde çalışıyorum.hem vitaminsiz kalmaktan korkuyorum tutmasam kendimi midem bomboş olcak bütün gün haftaya ilk doktor randevum olcak bakalım o ne dicek...

doktorunla konuştuktan sonra için rahatlarr hem yediklerine de dikkat edersinnn bide zaten zaman geçtıkçeee bünye toparlıyor kendini rabbim herkesin yardımcısı olsunn hem bi doğsunn aman 9 aydaha çekerdim dersin merak etmee :52:

tbrkler cnm allah sağ salim size kavuştursun bebişinizi.allah tüm isteyenlere bu duyguyu tatmasını nasip etsin.

doktorunla konuştuktan sonra için rahatlarr hem yediklerine de dikkat edersinnn bide zaten zaman geçtıkçeee bünye toparlıyor kendini rabbim herkesin yardımcısı olsunn hem bi doğsunn aman 9 aydaha çekerdim dersin merak etmee

hahaha işte asıl korktuğum o :D:D bana çekerse yandı keten helvam:D:D:D:52:

ama düşünsene tostoparlakk bişeee :) mis gibi kokuyoooo :) buruş buruş elleri :) ayyyy yaa çok canım çekti heheheh :66:

ama düşünsene tostoparlakk bişeee :) mis gibi kokuyoooo :) buruş buruş elleri :) ayyyy yaa çok canım çekti heheheh :66:

annuuuum yirim ben onuuu :):) daha war ama gelirsin sewmeye olur biter:P geçen gün eşimin arkadaşının oldu o zaman çok özenmiştim ufacık yumuk yumuk elleri annesinin göğsünde yatması çok gıpteyla baktım heralde ertesi günü hamile olduğumu öğrendim:):):)

herkese Günaydınn Hamileyim bende kan testi yaptırdım cuma akaşmı pozitif cıktı yarın asıl kontrol tarif edemeyeceğim çok özel bir duygu bu ınanamıyorum allahım herkese nasip etsin..

merhabalar, ben de cuma günkü kan testinden sonra emin oldum ve 5haftalık falan hamileyim:) ilk öğrendiğimde aslında üzüldüm, beklemiyorduk daha. 3 aylık evliyim. kendimi hazır hissetmiyorum gibi düşündüm ama artık çok mutluyum. yalnız dikkatimi çeken bende pek bir değişiklik yok. ne bulantı, ne ağrı. biraz fazla yorgunluk hissi ve uyuma isteği var okadar. canımın istedği pek bişey de olmuyor. inşallah hep böyle devam eder:9: Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah bu duyguyu..

maşallah tebrik ederim hamile olan arkadaşları..

bende istiyorum 1 yıldır ama malesef hala yok, neler yaptınız hamile kalmak için diye sorcam ama hepinizin kaza sanırım :))) ne güzel keşke bütün kazalr böyle olsaaaaaa :)))

5hafta +4 günlük hamileyim daha yeniyim ama midem çok kötü bulanmıyo ama yani anlatamıyorum garip bi durum her an kusucak gibiyim bi yandan da acayip mide ağrısı çekiyorum hamile olup bu mide garipliğini çeken warmı nası üstesinden gelirim bunun bilmiyorum. 23 yaşındayım ve ilk hamileliğim bazen kalbim bile sıkışıyo ağrıdan anlamıyorum...Yardım edin lütfen:43::emir_bebek:

öncelikle tebrik ederim.Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almanı nasip eder inşaallah.
Bende 5 haftalık hamileyim , mide ağrıları ve mide bulantıları bendede oluyor özellikle sabahları .
Bunlar normalde kalp sıkışmana bişe diyemeyeceğim hamileleikten değildir ,bir doktora görünmende fayda var .

öncelikle tebrik ederim.Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almanı nasip eder inşaallah.
Bende 5 haftalık hamileyim , mide ağrıları ve mide bulantıları bendede oluyor özellikle sabahları .
Bunlar normalde kalp sıkışmana bişe diyemeyeceğim hamileleikten değildir ,bir doktora görünmende fayda var .

Teşekkürler,allah sanada bebeişini sağ salim kucağına almanı nasip eder inşallah
hazımsızlıktan kaynaklanıyormuş yavaş yavaş vücudum alışıyo ve bulantılar azaldı tıka basa yememeye ve hafif şeyler yemeye bakıyorum:):)çok bişeyde yemiyorum zaten ama yinede kilo alıyorum.doktora sordum sen az yesende o alıcağını alıyo sen kendine dikkat et dedi:):):):emir_bebek:

hayırlı olsun canım allah sağ slim kucağına almayı nasip etsin:)
bende 4 aylık hamileyim ama bu ay sorun çıktı bebeğimi kaybetme korkusundan kafayı yemek üzereyim.
hiçbirşeyden zevk almıyorum.c tesiye kontrolüm var bana dua edermisisiniz ?:(

Back
X