Hamileyim

mssdeja

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2007
16
0
86
40
Bursa
3.5 aylıık hamileyim çokk mutluyum allah herkese nasip etsin allah inşallah sağ sağlim kucağıma almayı nasip eder ama artıkk görmek istiyorummmmmmmmmm ben bebeğimi kızlarrrrrrrrrrrrr

Hayırlı olsun canım bebeğin....Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla doğar inşallah kolayca:)

çok sağolun kızlar inşallahh ya yeni öğrenmedim aslında yeni fırsat bulup palaştım çünkü 3 ay yattım çk krkunçtu ama geçti şimdi sağlıklıyız vede umutlu:)

Allah tamamına erdirsin...Hayırlısı ile kucağına alırsın bebeğini inşalllah:nazar::nazar: ...Darısı bize... :49: :emir_bebek:

TEBRIK EDERIM...:64::64:ALLAH SAGLIKLA KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH...ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN...AMIN:nazar:
DARISI ISTEYEN HERKESIN BASINA...ALLAHIM ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH...AMIN:nazar:

Tebrik ederim.Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallah.Darısı tüm evlat hasreti çekenlere inşallah rabbim hepimize anne olmayı nasip eder.

15-16 günlük hamilelik belirtileri neler adet gecıkmesındn baila lutfen bana yardım edın kafayı yemek uzereyım 6 gundur ıcımde tuutorum sıkıntımı kımseye acamıorum anlatamıorum ne olursunuz yalvarıorum sıze.....

15-16 gun once ılıskıye gırdım SÜRTÜNME YOLUYLA .. ICIME GIRME BOSALMA OLMADI... 6 gun once hasta olmam gerekıodu olmadım 4 gundur cok streslıyım cok kafama takıorum .. Bulantı agrı sancı hıc bısı yk adet agrısından başka... lekenmeler cok ara ara oluyor. akıntım oluyor. kendımı hasta olcakmıs gıbı hıssedıorum kasıklarım felan ust tarafımda aynı regl. sancısı var... Test yaptırmam 1-2 hafta daha mumkun deıll ozel durumumdan dolayı gunlerdır bu sıtedekı yazılan her satırı okudum sonunda uye olup derdımı arıorum 4 saatır ne olursunuz yalvarıroummm..

15-16 günlük hamilelik belirtileri neler adet gecıkmesındn baila lutfen bana yardım edın kafayı yemek uzereyım 6 gundur ıcımde tuutorum sıkıntımı kımseye acamıorum anlatamıorum ne olursunuz yalvarıorum sıze.....

15-16 gun once ılıskıye gırdım SÜRTÜNME YOLUYLA .. ICIME GIRME BOSALMA OLMADI... 6 gun once hasta olmam gerekıodu olmadım 4 gundur cok streslıyım cok kafama takıorum .. Bulantı agrı sancı hıc bısı yk adet agrısından başka... lekenmeler cok ara ara oluyor. akıntım oluyor. kendımı hasta olcakmıs gıbı hıssedıorum kasıklarım felan ust tarafımda aynı regl. sancısı var... Test yaptırmam 1-2 hafta daha mumkun deıll ozel durumumdan dolayı gunlerdır bu sıtedekı yazılan her satırı okudum sonunda uye olup derdımı arıorum 4 saatır ne olursunuz yalvarıroummm..

eczaneden gebelik testi alabilir misin.. sanırm 5 lira filn

eczaneden gebelik testi alabilir misin.. sanırm 5 lira filn

Ailem yanımda ımkanı yok olsa zaten alıcam... dısarı cıkabılsem kan testı yaptırıcak erkek arkadasım ama suadna oyle bı ımkan yk kafayı yemek uzereyım hıc bır belırtısı olmazmı acaba :((( 4 gundur asırı streslıyım ondanmı dıorum kafam cok karıstı Allahım benı bu azaptan kurtarr :(((

Ailem yanımda ımkanı yok olsa zaten alıcam... dısarı cıkabılsem kan testı yaptırıcak erkek arkadasım ama suadna oyle bı ımkan yk kafayı yemek uzereyım hıc bır belırtısı olmazmı acaba :((( 4 gundur asırı streslıyım ondanmı dıorum kafam cok karıstı Allahım benı bu azaptan kurtarr :(((

maalesef bu dönemde bir belirtisi yok.. stres yaptığın için de gecikmiş olabilir reglin.. internetten makyaj malz sipariş ettim kargyla gelecek filn diyebilirsen yrn sana kargoyla bi test alır yollarm ertesi gn elnde olur.sende yapr rahatlrsn

maalesef bu dönemde bir belirtisi yok.. stres yaptığın için de gecikmiş olabilir reglin.. internetten makyaj malz sipariş ettim kargyla gelecek filn diyebilirsen yrn sana kargoyla bi test alır yollarm ertesi gn elnde olur.sende yapr rahatlrsn

Allah razı olsun Allah gonlune gore versın cok tsk. ederım... Kuzum ama bıldıgın gıbı deıl aıleemmm ...

stresden 6 gun gecıkırmı ya ve stres yaptıkca gecıkmeye devam edermı acabaa:(((

Sıteerde yorgunluk hıssı tuvalet sorunu goguslerde hassasıyet felan yazıyor ılk zamanlar ıcın ama :(((

arkadasim birde bebek aldirmissin madem bir iliski yasiyorsun neden korunmuyorsun hamile kalmissan ne yapacaksin onudami aldiracaksin...amacim seni yargilamak degil herkezin hayati kendine...ama o kadar bebek sahibi olmak isteyen insanlar var ki bende dahil...:19:

Allah razı olsun Allah gonlune gore versın cok tsk. ederım... Kuzum ama bıldıgın gıbı deıl aıleemmm ...

Sıteerde yorgunluk hıssı tuvalet sorunu goguslerde hassasıyet felan yazıyor ılk zamanlar ıcın ama :(((

evet stresten 15 gün bile gecikir için rahat olsun hamile olduğunu falan sanmıyorum bir önceki yazında anlattıklarına göre..

yok önmli değil.. ama zaten içime boşlmdı demişsn.. büyük ihtml değilsn. stresten uzuyr süreç.. belirtiler ne diye araştırma.. aa bu da bende var bu da var demeye başlar içinden çıkamazsın.. daha vakit var.. fırsat bulduğunda da gider yaptırrsın.. alla h kolaylık versn. yapabileceğimz bişey olursa biz burdayz..

arkadasim birde bebek aldirmissin madem bir iliski yasiyorsun neden korunmuyorsun hamile kalmissan ne yapacaksin onudami aldiracaksin...amacim seni yargilamak degil herkezin hayati kendine...ama o kadar bebek sahibi olmak isteyen insanlar var ki bende dahil...:19:

Sonuna kadar haklısın ama tam anlamıyla ılıskıye gırmedık surtunme yoluyla oldu ustume bosalma ıcıme gırme felanda olmadı k.bkmayın cok acık konusuorum ama stresım bıldıgnız gıbı deıl :((

Back
X