Hamileyim

MadamCocosh

iki küçük dut.......
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
3.221
55
358
Allahım sana şükürler olsun 40 kere 10000 kere şükürler olsun rabbim olmayanlara benim gibi tüp bebek yaptıranlara benim gibi polikistik overlara herkezlere nasip et bu duyguyu yaşat allahım bügün test yaptırdım allahım sonuç pozitif şükürler olsun rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip et rabbimmm.....

Aman maaşalallh cnm.Allah nazarlardan korusun.sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin.darısı hayırlısıyla başımızaaaa..

hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsn inşllah bu arada kaçıncı denemendi acaba bide transferden sonra nelere dikkat ettin biraz fazla oldu ama

hayırlı olsun canımmm rabbim sağlıkla kucağına lmayı nasip etsin bana ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin benim içinde dua eder misiniz tez zamanda inş. dikkat et canım kendine

hayırlı uğurlu olsunn Allahhım sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsinnn darısı tüm isteyenlerin başına olsun inş.. Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasınnn...

hayırlı uğurlu olsun Allah'ım sağlıklı bir gebelik geçirmeni ve sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Rabbim sağlıkla, aynı mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin, nazarlardan saklasın...
Dileyen herkese dilediği zamanda nasip etsin inşallah

çok sevindim canımm rabbim yüzüne gülmüş maşallah diyorum rabbim nazarlardan korusun ikinizde

hayırlı olsunnn,allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah.darısı isteyen herkesin ve benim başıma inşallah.41 kere maaşallah .amin amin aminnnnn....................

hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsn inşllah Bu arada kaçıncı denemendi acaba bide transferden sonra nelere dikkat ettin biraz fazla oldu ama

öncelikle ilk denemem polikistik overim 7 yıllık evliliyim 9 aşılam 2 kere rahim film artık iğneleri ezberledim adların vurunmadıgım iğne içmedigim ilaç kalmadı eş de problem yok tüp bebek yaptıracaksanız rahat olun unutun unutun.aklınıza takmayın allah herkeze nasip etsin dualarım sizlerle sizlerde bana dua edin canlarım allah yar ve yardımcınız olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…