Hamileyim

desire61

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
25
0
16
Ankara
Selam ben aranıza yeni katılmış olsam da paylaşmak istediğim. 2 aydır hamileymişim. Çok sevindim. Hem de ikiz gerçekten çok mutluyum. Ben bebekken bile bunu isterdim şimdi bir anda oldu. Gerçekten çok mutluyum :)

günaydın arkadaşlar ben de aranıxa yeni katıldm hamileyim 5.hafta içindeyim ilk kez bugun göreceğim bebeğimi inşallah bir sorun bir sıkıntı çıkmaz.. uzun zamandır bana gelmesini bekliyordum çok heyecanlıyım..

günaydın arkadaşlar ben de aranıxa yeni katıldm hamileyim 5.hafta içindeyim ilk kez bugun göreceğim bebeğimi inşallah bir sorun bir sıkıntı çıkmaz.. uzun zamandır bana gelmesini bekliyordum çok heyecanlıyım..

seninde gözünaydin olsun.Allah yavrunu sana bagislasin...

Allah tamamına erdirsin çok güzel bir haber hemde ikiz

kızlar adet olacak gibi ağrım var,akıntım çok ..hamilelik belirtisi olabılır mı? adetim 23 eylülde olacak..

kizlar adeyim geceli 4gun oldu test yaptim negatif gorundugun boyu icim hic rahat olmadi copten ger aldim baktimki cift cizgi biraz silik heralde aceleyle tam bakamamisim birde kan tahlili vericem bakalim ne cikicak buarada karnimda acayip biagri var midem sis gaz sorunum var birde atesleniyoru sizdede oluyomu

benide ateş basıyor ama ben çok gerginim bide,aynı adet olacak gibi..bat 23 eylül..
belim çok ağrıo akıntım çok var bide göğüs uçlarım acıoo

bu arada 2.çizgide çıktığına göre hamişsin canım hayırlı uğurlu olur inşallah darısı basıma bana da dua et :)

34. Haftadayım bende... Sıcaklar beni aşırı bunalttı, menepozlular gibiyim hala buzlu su içiyorum.. Herkes öylemi acaba.... Doğumu planlıyoruz; fiyatlar çok astronımik 4000 tl'den bahsediyorlar... Herkese hayrlı doğumlar olsun inşallah...:))

Yaklaşık aynı zamanda doğum yapacağız:)) Bende 34 haftalık hamileyim 29 Ekim görünüyor erken gelmesse.. . Allah kolaylık versin sağlıcakla gelsinler:))

erken gelmezse az önce öyle bir sancı girdi ki yere yattım neredeyse ilk bebeğim aklıma da gelmedi ki halbuki ne nişan geldi ne su neyse yine atlattık nidilat attım hemen sancı gitti bende soğuk su içiyorum ama karnım üşüyünce çok kötü oluyor
hayırlı olsun size de bakalım önce hangimiz doğuracak

bu arada doğumu özelde yapacağım kontrollerim hep aynı yerde oldu doktorumdan vazgeçemiyorum normale 300 sezeryana 450 dediler biraz daha araştırın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…