Selam ben aranıza yeni katılmış olsam da paylaşmak istediğim. 2 aydır hamileymişim. Çok sevindim. Hem de ikiz gerçekten çok mutluyum. Ben bebekken bile bunu isterdim şimdi bir anda oldu. Gerçekten çok mutluyum :)
kızlar adet olacak gibi ağrım var,akıntım çok ..hamilelik belirtisi olabılır mı? adetim 23 eylülde olacak..
kizlar adeyim geceli 4gun oldu test yaptim negatif gorundugun boyu icim hic rahat olmadi copten ger aldim baktimki cift cizgi biraz silik heralde aceleyle tam bakamamisim birde kan tahlili vericem bakalim ne cikicak buarada karnimda acayip biagri var midem sis gaz sorunum var birde atesleniyoru sizdede oluyomu
Allah tamamına erdirsin çok güzel bir haber hemde ikiz
Yaklaşık aynı zamanda doğum yapacağız:)) Bende 34 haftalık hamileyim 29 Ekim görünüyor erken gelmesse.. . Allah kolaylık versin sağlıcakla gelsinler:))
34. Haftadayım bende... Sıcaklar beni aşırı bunalttı, menepozlular gibiyim hala buzlu su içiyorum.. Herkes öylemi acaba.... Doğumu planlıyoruz; fiyatlar çok astronımik 4000 tl'den bahsediyorlar... Herkese hayrlı doğumlar olsun inşallah...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?