hamileyim

viena

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2012
12
0
16
Mardin
kızlar ben tüp bebek yaptım beta hcg değerim 235.52 çıktı bugünde doktora gittim doktor hamilesin dedi ama bebeklerim ikizmi değilmi söylemedi kızlar bana fikir verin çok merak ediyorum çarşamba günü kalp atışı ve tek mi ikizmi belli olcak kızlar darısı hepinizin başına

birkaç hafta sonra keseleri görürler daha belli olmaz canım benım 12. Gun 450 civarı tek çıktı bılemezler alttan muayene olmadan

öncelikle hayırlı olsun tatlım inşallah rabbim hayırlı evlatlar verir sana benimde dondurulmuşlarla 3. günüm bitti transfer olalı belirtin oldumu hiç ben onu merak ediyorum ay çatlıcam şimdi test yapsam çıkmaz beklesem duramıyorum durduğum yerde daha 9 gün var teste sanada sorim dedim ayrıca iki embriyomu kondu bana tek kondu ama çok isterdim sağlıklı ikizlerim olsun

Canım hayırlı olsun,darısı haftaya bana olur Isallah.canim senin kaç embriyo konuldu ve test gunüne kadar neler değişti vücudunda anlatirmisin.ayy cok sevindim gercekten ya :)))

canım belirti bende hiç olmadı ayrıca ben evde test yaptım negatif çıktı hastenede 12. gün kan testi yaptım pozitif çıktı bu yüzden tavsiye etmem bide bana iki embriyo kondu inşallah rabbim sende dahil olmak üzere herkese çocuk nasip eyler senden haber bekliycem :)

Canım hayırlı olsun,darısı haftaya bana olur Isallah.canim senin kaç embriyo konuldu ve test gunüne kadar neler değişti vücudunda anlatirmisin.ayy cok sevindim gercekten ya :)))

çok saol canım darısı başına bana 2 embriyo kondu vücudumda herhangi bi değişim olmadı belirtide olmadı haberini bekliycem canım :)

çok saol canım darısı başına bana 2 embriyo kondu vücudumda herhangi bi değişim olmadı belirtide olmadı haberini bekliycem canım :)

canım hayırlı uğurlu olsun.bende tüp bebek tedavisindeyim şuanda ilk denemem iğne kullanma aşamasındayım pazarteside yumurtalarım toplanıcak.bana 2 embriyo transfer edicekler.çok heyecanlı zorlu bir süreç.özel olmazsa sorun neydi szide yaşın kaç ve kaç yumurtan toplanıp kaçı döllenmişti birde kaçıncı gün transferin gerçekleşti.çok soru sordum ama

yumurta toplandıktan 2 gün sonra transfer yapılıyor yaşımda 35 2 yumurta yerleştirdiler darısı başınıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…