Hamileyim

Red Phoenix

Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem.
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
9.318
32.300
748
Kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim kesinleşti daha doğrusu nasıl mutluyum anlatamam.. Allah'ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah:49:

Kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim kesinleşti daha doğrusu nasıl mutluyum anlatamam.. Allah'ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah:49:

çok tebrik ederimm :) gözünüz aydın bende 9 haftalık hamileyim dün ilk kez kalp atışlarını duyduk anlatılamayacak kadar güzel bir duygu ;) Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin canım

çok tebrik ederimm :) gözünüz aydın bende 9 haftalık hamileyim dün ilk kez kalp atışlarını duyduk anlatılamayacak kadar güzel bir duygu ;) Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin canım

Tebrik ederim canım :) Çok mutlu oldum gerçekten inşallah bende duyacağım.. Amin :)

cok sevindim allah kucagına almayı nasip etsin bende senle aynı duyguları paylasıyorum allah herkese versin inşallah

canım tebrik ederim darısı başımıza diyorum benimde adet tarihim yarın ama galiba şu an bile hastalanma belirtileri yaşıyorum..bu ayda olmadı biliyorum. :(

Canımm benimm sağlıklı şekilde allah kucağına almayıda nasip etsin sana.

Acaba ben de böyle konu açabilcek miyim :((

Kizlar bende ilk kez dun gordum bebegimi, kese olusmus 8mm olmus kucugum.. Allahim cok guzel bir duygu bu.. :)))))):49::16::16::16:

ıyı aks kızlar ya bırsey sorcam sızlere lutfen bana cvp yazar mısınız ıkı gun var adetıme bel agrım var bırde sag yumurtalıgımın bı ıkı cm kadar ustunde ıgne batması gıbı bırdey oluyo arada acaba boyle seyler hısseden oldu mu
:18::18::18:

Tebrik ederim cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.
Veeee banada ve isteyen herkesede nasip eder inşallah:)

ıyı aks kızlar ya bırsey sorcam sızlere lutfen bana cvp yazar mısınız ıkı gun var adetıme bel agrım var bırde sag yumurtalıgımın bı ıkı cm kadar ustunde ıgne batması gıbı bırdey oluyo arada acaba boyle seyler hısseden oldu mu
:18::18::18:

Evet cnm ayılarını hissettim hatta bacaklarıma ve belimede vuruodu hamile oldugumu öğrendim ama tutmadı. Yani hamile olabilirsin ama erken davranma adet güün geçsin bi sora kan testi yap. Ama çok merak ediosan erken gebelik testi yaptırabilirsin kesin olmasada bende flu olarak çıkmıştı

artık belirtilerini bizimle paylaşırsın bide ben yeni bi üyeyim tam olarak kullanmayı beceremedim sorularım var yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar

tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı ömürler versin :)

Back
X