- 18 Mart 2011
- 9.318
- 32.300
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
Kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim kesinleşti daha doğrusu nasıl mutluyum anlatamam.. Allah'ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canım, Allah hayirlisiyla kucağına almayı da nasip etsin insallah
Kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim kesinleşti daha doğrusu nasıl mutluyum anlatamam.. Allah'ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah![]()
çok tebrik ederimm :) gözünüz aydın bende 9 haftalık hamileyim dün ilk kez kalp atışlarını duyduk anlatılamayacak kadar güzel bir duyguAllah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin canım
bende 4 haftalığım çok fazla midem bulanıoooo...
tebrik ederim.. Allahım sağlıkla tamamına erdirsin![]()
tüm dileyenlerede nasip etsin tez zamanda
Kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim kesinleşti daha doğrusu nasıl mutluyum anlatamam.. Allah'ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Kizlar bende ilk kez dun gordum bebegimi, kese olusmus 8mm olmus kucugum.. Allahim cok guzel bir duygu bu.. :))))))![]()
ıyı aks kızlar ya bırsey sorcam sızlere lutfen bana cvp yazar mısınız ıkı gun var adetıme bel agrım var bırde sag yumurtalıgımın bı ıkı cm kadar ustunde ıgne batması gıbı bırdey oluyo arada acaba boyle seyler hısseden oldu mu
:18::18::18:
çok tebrik ederimm :) gözünüz aydın bende 9 haftalık hamileyim dün ilk kez kalp atışlarını duyduk anlatılamayacak kadar güzel bir duyguAllah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin canım