- Konu Sahibi Red Phoenix
Bende Hamileyim şükürler olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Hamileyim şükürler olsun :)
Canım, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah!...Belirtilerini ve SAT tarihini de yazar mısın?
SAT:02.03.2013
Çok hassaslaştım herşeye ağlar oldum adetim bir gün gecikti hemen evde test yaptım çıktı hemen hastaneye gittik kan tahlili dr vs derken çok şükür hamileyim.
Ama yaklaşık 1 hafta önce her an adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu şuanda da ağrıyor ama çok nadir doktor bunun normal olduğunu söyledi umarım allah herkese nasip eder benide tamamına erdirir...
sonundaaa ben dee hamileyimmm:))çokk güzell bir duyguu artık hamileyim formlarına transver olmak için çok bekledim şükürrlerr olsunn iştee burdayımm:)
bebeğimi 13. haftasında kaybettim sonana kadar kalbi atıyordu yavrumun ama içimde daha fazla duramadı...kızmış benim yavrum ilk hamileliğimdi acısı çok büyük Allah'ım hiç bir annenin hiç bir anne adayının kucağını boş bırakmasın inşallah....
Allah rahmet eylesin meleğin cennetine gitti demek
pekii neden durmuş kalbi doktorun açıklama yaptı mı
bebeğimin kalbi son ana kadar atıyordu yavrum benden gitmeden 15 dk önce içimde hareketliydi ama aşırı kanamam oldu şimdi kontrole gidicem doktoruma ayrıntıları buraya yazarım ama siz 10 haftalık hamilesiniz bence çok fazla araştırmayın herşeyi etkilenirsiniz.. Allah sağ salim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin... darısı başıma...
Ben de 8 haftalık hamileyim, nelere dikkat etmeliyim,bu dönemde yaptırılması gereken testler varmı arkadaşlar?
evet burda yazan herşey çok etkiliyor beni
geçmiş olsun inşallah birdaha böyle birşey yaşamazsın Allahım en kısa sürede kucağına bir bebek verir inşallah