Hamileyim

Tebrik ederim canım.Rabbim sağ salim kucağına almayı bize de hamile olmayı nasip etsin inşallah. bu ay ne çok hamile oldu kk da ya :53:

Canım, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah!...:nazar: Belirtilerini ve SAT tarihini de yazar mısın?

SAT:02.03.2013
Çok hassaslaştım herşeye ağlar oldum adetim bir gün gecikti hemen evde test yaptım çıktı hemen hastaneye gittik kan tahlili dr vs derken çok şükür hamileyim.
Ama yaklaşık 1 hafta önce her an adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu şuanda da ağrıyor ama çok nadir doktor bunun normal olduğunu söyledi umarım allah herkese nasip eder benide tamamına erdirir...

SAT:02.03.2013
Çok hassaslaştım herşeye ağlar oldum adetim bir gün gecikti hemen evde test yaptım çıktı hemen hastaneye gittik kan tahlili dr vs derken çok şükür hamileyim.
Ama yaklaşık 1 hafta önce her an adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu şuanda da ağrıyor ama çok nadir doktor bunun normal olduğunu söyledi umarım allah herkese nasip eder benide tamamına erdirir...

İnşallah canım, amin. Benim SAT tarihim 12 Mart, BAT ise 8 Nisan. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah!..:emir_bebek:

sonundaaa ben dee hamileyimmm:))çokk güzell bir duyguu artık hamileyim formlarına transver olmak için çok bekledim şükürrlerr olsunn iştee burdayımm:)

bebeğimi 13. haftasında kaybettim sonana kadar kalbi atıyordu yavrumun ama içimde daha fazla duramadı...kızmış benim yavrum ilk hamileliğimdi acısı çok büyük Allah'ım hiç bir annenin hiç bir anne adayının kucağını boş bırakmasın inşallah....

bebeğimi 13. haftasında kaybettim sonana kadar kalbi atıyordu yavrumun ama içimde daha fazla duramadı...kızmış benim yavrum ilk hamileliğimdi acısı çok büyük Allah'ım hiç bir annenin hiç bir anne adayının kucağını boş bırakmasın inşallah....

:( Allah rahmet eylesin meleğin cennetine gitti demek
pekii neden durmuş kalbi doktorun açıklama yaptı mı

:( Allah rahmet eylesin meleğin cennetine gitti demek
pekii neden durmuş kalbi doktorun açıklama yaptı mı

bebeğimin kalbi son ana kadar atıyordu yavrum benden gitmeden 15 dk önce içimde hareketliydi ama aşırı kanamam oldu şimdi kontrole gidicem doktoruma ayrıntıları buraya yazarım ama siz 10 haftalık hamilesiniz bence çok fazla araştırmayın herşeyi etkilenirsiniz.. Allah sağ salim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin... darısı başıma...

bebeğimin kalbi son ana kadar atıyordu yavrum benden gitmeden 15 dk önce içimde hareketliydi ama aşırı kanamam oldu şimdi kontrole gidicem doktoruma ayrıntıları buraya yazarım ama siz 10 haftalık hamilesiniz bence çok fazla araştırmayın herşeyi etkilenirsiniz.. Allah sağ salim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin... darısı başıma...

evet burda yazan herşey çok etkiliyor beni
geçmiş olsun inşallah birdaha böyle birşey yaşamazsın Allahım en kısa sürede kucağına bir bebek verir inşallah

Ben de 8 haftalık hamileyim, nelere dikkat etmeliyim,bu dönemde yaptırılması gereken testler varmı arkadaşlar?

Ben de 8 haftalık hamileyim, nelere dikkat etmeliyim,bu dönemde yaptırılması gereken testler varmı arkadaşlar?

Hayırlı olsun :) rutin kan testi yapılıyor (Demir kan şekeri falan onlara bakılıyor) eğer bunu yaptırdıysan başka test yapılmıyor.ikili test için sana tarih veriyorlar ozamana kadarda kanaman olmadığı sürece bşrşey yapmana gerek yok canım.sen kendine dikkat et çok yorma kendini yeter;)

Back
X