Hamileyim..

efya_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
384
19
48
İstanbul
bayramdan önce daha adet günüm gelmeden dayanamayıp evde test yaptım silik çizgi çıktı sonra 2 gün daha yapmaya devam ettim her geçen gün çizgi birzdaha koyulaştı. bayramın 2. günü dayanamayım acil de kan testi yaptırdık hcg 221 çıktı bugün tekrar doktora gittik kan tahlili yaptık 940 a yükselmiş değerim. doktor ultrasonda baktı ve rahimde tutunmaya çalışan bir kan pıhtısı gibi olduğunu söyledi. Rabbime binlerce kez şükürler olsun çok güzel bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin, bana da yavrumu sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşallah

tebrik ederim canım allah sağlıklı sıhatli kucağına nasip almayı nasip eylesin inş.

cok tebrik ederimcanım..Allah hayırlısıyla tamamına erdirmeyi nasip etsin..saglıcakla sıhatle akıl saglıgı ruh saglıgı beden saglıgıyla beraber herkesedeinsallah..bende 8haftalık hamileyim :)

Arkadaslar adet gunume 3 gun varken idrar testi aldim cok silik gozuktu adet gunum bugun yine test aldim bu sefer gözle gorulur bi silik cikti ikinci cizgi iki iki testte yanilabilir mi yada negatif te idrar geldgi icin oyle belirginlesmis olabilir mi yarin kan testi yaptiricam insallah vardir dua edin sizce ne olabilir bide testlerin ikisinide aksam uzere yaptim bunun etkisi olqbilir mi

arkadaşlar bugun kan testi yaptırdım veee sonuc 100,07 doktor cok cok yeni hamilesin tebrik ederim dedi çok mutluyum p. tesi tekrar test yaıcam degerin yukselirse saglıklı bir gebelik başlangıcı dedi benim kafama takılan adet sırasında bazı hormonlar yukseliyormus buda öyle bişey degildir demi hamileliktir demi çok heyecanlıyım ya p.tesini iple cekiyorum...rabbim isteyen herkese versin dahga bebegim 10 günlük bile degil ama bu çok güzel bi duygu...

kan testi yanılmaz canım tebrik ederim hamilesin ama bebeğin kalp atışlarını görene kadar boş gebelik mi normal bir gebelikmi anlaşılımıyor, ama zaten boş gebelik çok düşük bir ihtimal. Allah nasibinde bıraksın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Saol canim benim rabbim tum isteyenlere nasib eyler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…