hamıleyım

meraba canım hayırlı olsun bebeğin bişe sorucam bende hamileyim bu gün türbeye gittim elimi yüzüme sürdüm fatiha okuduktan sonra bebeğimde iz olurmu

meraba canım hayırlı olsun bebeğin bişe sorucam bende hamileyim bu gün türbeye gittim elimi yüzüme sürdüm fatiha okuduktan sonra bebeğimde iz olurmu

ya neden yaptın canım böyle bişi
valla bana türbeden uzak dur dediler arkadaşımın teyzesi türbeye gitmiş bebeğinin yüzü komple iz olmuş inşallah olmaz
benim zaten türbe inancım yoktur o yüzden hiç gitmem
bi hocaya sor bence

Hiç bir şey olmaz... Bende gittim hiç iz filan yoktu kızımda... Hatta mumya bile gördüm... Tamamen batıl inanış bunlar...

ya neden yaptın canım böyle bişi
valla bana türbeden uzak dur dediler arkadaşımın teyzesi türbeye gitmiş bebeğinin yüzü komple iz olmuş inşallah olmaz
benim zaten türbe inancım yoktur o yüzden hiç gitmem
bi hocaya sor bence

Kızlar,hamilelikten şüpheleniyorum daha ilk hafta olabilir ağrılarım var sol kasıkta bacağımı falan çekiyor.Hamileliğinizde ağrı yaşadığınız oldu mu hiç lütfen yardım edinnnn:((

kızlar merhaba bende hamıleyım 3 aylık ve herseyı ınternetten arastıyorum aılem yanımda yok banada yardımcı olurmusunuz tehlıke ne zman atlatılır hıc yerimden bıle kalkmak ıstemıyorum düşer diye korkuyorum.bulantılarım var gecesı ıcın ne yapmalıyım :(

Back
X