Hamileyim

boniboncuklar

kızlarım canlarım
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
456
859
33
33
Kizlar bugun ogrendim 4 haftalik hamileyim kan sonucum 174.45 bi kizim var ikinci hyrli olsun ama icimde bi heycan ve burukluk var :) kadn dogumcuya gitmedim ne zmn gitmeliyim heycanla bekliyorum cinsiyet ve dogumu

Kizlar bugun ogrendim 4 haftalik hamileyim kan sonucum 174.45 bi kizim var ikinci hyrli olsun ama icimde bi heycan ve burukluk var :) kadn dogumcuya gitmedim ne zmn gitmeliyim heycanla bekliyorum cinsiyet ve dogumu
tebrikler canım :) ne güzel, darısı başımıza. belirtilerin nelerdi? bir de kaç gün gecikmiştin?

Ayyy btnem çok sevndm Allâh size bağışlasın sağ salim kucağına al inşallah
Bence 7-8 haftada git hem keseyi görür hem kalp atışını duyarsın. Ama 2 gün sonra tekrsr kan baktır ki iki katına çkmış mı görürsün :)
Belirtileri ve yaptıklarını alalım lütfen.. Brde bizlere de dua eder misin hayatm :)

Ayyy btnem çok sevndm Allâh size bağışlasın sağ salim kucağına al inşallah
Bence 7-8 haftada git hem keseyi görür hem kalp atışını duyarsın. Ama 2 gün sonra tekrsr kan baktır ki iki katına çkmış mı görürsün :)
Belirtileri ve yaptıklarını alalım lütfen.. Brde bizlere de dua eder misin hayatm :)
Yumurtlama gunu takip ettim o hafta iki gunde bi iliski sonrasi mide bulantisi ani bas donmeleri cok sk acikma son bi hafatdir tatli istegim cirkinlesmem :) kasik agrilari ve kramplarim gece oluyodu ekseri reglim 20sindeydi cuma gunu kan verdim babamiz sonuc aldi 4 haftalik ve evde tast yaptim daha dune kdr negatif yaniltiyo yani evdeki tstler sigara iciyodum bi anda tiksindim bu ay icinde buyuk belirti :) rabbim herkese versin canm sanada su uc aylarda kismetimizde olanlar gelsin insllh

hadi hayırlı olsun sağlıkla dogsun inşallah

ilk kontrollarını yaptır rabbim gönlüne göre erkek versin inşallah sanada bana da

bizede dua et olur mu

hadi hayırlı olsun sağlıkla dogsun inşallah

ilk kontrollarını yaptır rabbim gönlüne göre erkek versin inşallah sanada bana da

bizede dua et olur mu
Rabbim hepimeze hayrlisini versin aynen banada sanada kismetimizde varsa erkek versin :)) su mubarek aylarda rabbim isteyenlere herkese versin canmmmm

Yumurtlama gunu takip ettim o hafta iki gunde bi iliski sonrasi mide bulantisi ani bas donmeleri cok sk acikma son bi hafatdir tatli istegim cirkinlesmem :) kasik agrilari ve kramplarim gece oluyodu ekseri reglim 20sindeydi cuma gunu kan verdim babamiz sonuc aldi 4 haftalik ve evde tast yaptim daha dune kdr negatif yaniltiyo yani evdeki tstler sigara iciyodum bi anda tiksindim bu ay icinde buyuk belirti :) rabbim herkese versin canm sanada su uc aylarda kismetimizde olanlar gelsin insllh
Oyy ne güzel canm benim :)
Göğüs ağrısı oldumu hiç :)

tebrikler canım :) ne güzel, darısı başımıza. belirtilerin nelerdi? bir de kaç gün gecikmiştin?
sagol canimcim darisi sana ve tum bekleyenlere iste belirtiler :) gecikme olmadan gittim kan verdimYumurtlama gunu takip ettim o hafta iki gunde bi iliski sonrasi mide bulantisi ani bas donmeleri cok sk acikma son bi hafatdir tatli istegim cirkinlesmem :) kasik agrilari ve kramplarim gece oluyodu ekseri reglim 20sindeydi cuma gunu kan verdim babamiz sonuc aldi 4 haftalik ve evde tast yaptim daha dune kdr negatif yaniltiyo yani evdeki tstler sigara iciyodum bi anda tiksindim bu ay icinde buyuk belirti :) rabbim herkese versin canm sanada su uc aylarda kismetimizde olanlar gelsin insllh

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizlerede dua etki hamişlerin duası kabul olurmuş.

sagol canimcim darisi sana ve tum bekleyenlere iste belirtiler :) gecikme olmadan gittim kan verdimYumurtlama gunu takip ettim o hafta iki gunde bi iliski sonrasi mide bulantisi ani bas donmeleri cok sk acikma son bi hafatdir tatli istegim cirkinlesmem :) kasik agrilari ve kramplarim gece oluyodu ekseri reglim 20sindeydi cuma gunu kan verdim babamiz sonuc aldi 4 haftalik ve evde tast yaptim daha dune kdr negatif yaniltiyo yani evdeki tstler sigara iciyodum bi anda tiksindim bu ay icinde buyuk belirti :) rabbim herkese versin canm sanada su uc aylarda kismetimizde olanlar gelsin insllh
aminnn inşallah :)
peki akıntın var mı? yada yumurtlama günlerinden sonra akıntın oldu mu

Hayirli olsun :anneadayı::anneadayı:
Bat a 2 gün kaldi:KK200: belirti yok mu desem var mı desem takmiyorum :110::KK12:
Kasık karın ağrıları. . Diyebilirim.
Sizin kızlar ??? Test mi yapma ya erken gebelik testi değil elimdeki ama
Belirti olarak bunlar diyorum ama kızlar göğüs veya mide bulantısı fln illa oluyorum :110:

Maşallah ne güzel Allah sağ Salim hayirlisiyla kucağında almayi nasip etsin inşallah
Yaptığınız testin markası neydi acaba öğrenebilirmiyim cnm

Merhaba kızlar. Ben de gecikmemin 3. günü ve 6. günü idrar testi yaptım çok hafif silik çizgiler vardı. 6. gün akşamı kan testi yaptırdım ama sonuç 1.7 negatif çıktı. Bugün tam 16 gün gecikme oldu ama hala adet olmadım. Bu negatiflere rağmen gebelik olması mümkün mü? doktora gideceğim ama henüz işlerden fırsat bulamadım :(

Merhaba kızlar. Ben de gecikmemin 3. günü ve 6. günü idrar testi yaptım çok hafif silik çizgiler vardı. 6. gün akşamı kan testi yaptırdım ama sonuç 1.7 negatif çıktı. Bugün tam 16 gün gecikme oldu ama hala adet olmadım. Bu negatiflere rağmen gebelik olması mümkün mü? doktora gideceğim ama henüz işlerden fırsat bulamadım :KK43:
silik çizgi de gebelik olarak kabul ediliyor. belki geç döllenme olmuştur o sebeple kanında düşüktür ama şimdiye çoktan belli olur. evde bir test daha yap bence

silik çizgi de gebelik olarak kabul ediliyor. belki geç döllenme olmuştur o sebeple kanında düşüktür ama şimdiye çoktan belli olur. evde bir test daha yap bence
inşallah vardır gebelik, ben artık ne düşüneceğimi şaşırdım :( gebelik yoksa yumurtalıklarımda tembellik mi var acaba diye korkuyorum :(

Back
X