Hamileyim

aminnn inşallah :)
peki akıntın var mı? yada yumurtlama günlerinden sonra akıntın oldu mu
Canim akintim bi ara kesildi yumurtlamadan sonra tekrar devam etti halen var bide ben yumurtlama gunumde akinti felan gormedim sdce gununu takipledim hani diolarya yumurta aki die bende o olmadi inan

Canim akintim bi ara kesildi yumurtlamadan sonra tekrar devam etti halen var bide ben yumurtlama gunumde akinti felan gormedim sdce gununu takipledim hani diolarya yumurta aki die bende o olmadi inan
O dediğin bende de olmadı canım. Şuan sadece beyaz akintim var fazlalasti dünden beri. Bide sigara içince midem bulanıyor sondurdükten sonraki o izmarit kokusu mafediyor beni

Bide sende bel ağrısı oluyor mu kuzum bnm belim kırılacak gibi ağrıyor

Benim de adetim geciyor su an ve hic adet olacakmisim gibi hissetmiyorum. Mide bulantim basladi. Henüz test yapmadim, doktora da gitmedim. Ama bildigin iki aksamdir ve bu sabah hafif bulantilarim basladi. Eger hamileysen insallah bundan kötüsü olmaz

Kızlar merhaba,

2 yılı geçkin süredir çocuk istiyorduk. Pcoluyum bu ay olmaz dediğim anda dün akşam 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Allah'ım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Yatıp kalkıp dua ediyorum.

Lütfen kafanıza takmayın. Bana kafana takma diyenlere gıcık olur sövesim, dövesim gelirdi. Sonra bir baktım ki sürekli çocuk mevzusu konuşuyorum. Kendimi spora yönelttim. Seyahat ettim. Hiç konuşmadım. Soranlara hayırlısı dedim geçtim. Her gece her aklıma geldiğinde dua ettim. Herşeyin bir vakti zamanı olduğunu anladım.

Neler yaptım neler... Kurban olduğum Allah vereceği zamanı biliyor. Tez zamanda inşallah sizlerinde mutluluk haberlerini alırız. Bu ana kadar neler yaptığımı ya da sormak istediğiniz şeyler varsa seve seve yardımcı olurum.

Back
X