Hamileyim

scarlettjohansson

... billion euros
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
970
1.982
63
30
Bebeğim 9. Ayına girdi ben bugün yeniden hamile olduğumu öğrendim hem mutluyum hem tedirginim karmakarışık oldum...
Bu ay öyle üzücü olaylar yaşadımki reglim gecikti Strestendir dedim olurum dedim ama içimede bi şüphe düştü test yapmıştım hayalet çizgi çıktı ve 3 gün sonra yani bugün bir daha testi tekrarladım sonuç pozitif
Şimdi bebeğim doğana kadar kızım 1,5 yaşında olur. Varmı benim gibi olan kızlar?biraz desteğe biraz morale ihtiyacım var sanırım..
Ayrıca dün biraz temizlik yapmıştım pembemsi böyle akıntı tarzı minicik bi leke gördüm ve hemen peşinden kahverengi akıntı geldi çok çok az bu durum neye işaret acaba bilen beni aydınlatabilir mi??
Cuma günü doktora gidicem

Bebeğim 9. Ayına girdi ben bugün yeniden hamile olduğumu öğrendim hem mutluyum hem tedirginim karmakarışık oldum...
Bu ay öyle üzücü olaylar yaşadımki reglim gecikti Strestendir dedim olurum dedim ama içimede bi şüphe düştü test yapmıştım hayalet çizgi çıktı ve 3 gün sonra yani bugün bir daha testi tekrarladım sonuç pozitif
Şimdi bebeğim doğana kadar kızım 1,5 yaşında olur. Varmı benim gibi olan kızlar?biraz desteğe biraz morale ihtiyacım var sanırım..
Ayrıca dün biraz temizlik yapmıştım pembemsi böyle akıntı tarzı minicik bi leke gördüm ve hemen peşinden kahverengi akıntı geldi çok çok az bu durum neye işaret acaba bilen beni aydınlatabilir mi??
Cuma günü doktora gidicem
arkadaşım olumlu yönlerinden bak.. evet başta çok sıkıntı çekeceksin ama bir seferde büyüyüp gidecekler 4-5 seneye komple rahatsın allahın izni ile..
yanında annen kv varsa eşin de destekse çok güzel bi haber olmuş bu senin için..
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
ama en kısa zamanda doktoruna git sakın ihmal etme..

Hayırlı olsun canım benim. Mutlu ol. Yaş farkının az olması belki çok başlarda zoruna gider ama üst üste doğum yapan bütün arkadaşlarım çok hoşnutlar durumlarından. İki çocuğun da birbirlerine alışık büyüyecekler, daha sakin çocuklar olacaklar inşallah

bence eger durumunuz varsa cok guzel birsey ben dogum yaptigimda asla dogurmam asla diyordum simdi kizim 1.5 yasinda oldu pisman oldum keske dogurur dogurmaz bir tane kardes yapsaydim diye cok guzel arkadas olurdu buyur giderlerdi allah size bagislasin.kahverengi akinti banada olmustu nişan sanırım o tehlıkelı bırsey oldugunu sanmam ayaklarınızı duvara dıkıp bıraz dınlenın hayırlı olsun

Bebeğinin emmesin de bir sakınca yok devam edebilir o sorun değil ama manevi olarak desteklenmen gerekiyor bence.. Yeni annen ya da kv destek vermeli düzen oturtana kadar... küçük olan büyüyünce yani 1 yaş flm olunca birlikte oynarlar sende rahatlarsın.. Hayırlısı böyleymiş demeki.

Yerlesme kanamasidir o.
Hayirli ugurlu olsun insallah. Keske bebeginiz biraz daha emseydi ama hayirlisi boyleymis demekki..
Bebeğim bir aylıkken bıraktı emmeyi sütüm bi anda kesildi daha doğrusu.çok teşekkür ederim az önce yine bu sümüğümsü tarzda gördüm pembe leke açıkçası şimdi korkmaya başladım böyle aralıklarla devam edermi yerleşme kanaması bi bilginiz varmı ?

Bebeğim bir aylıkken bıraktı emmeyi sütüm bi anda kesildi daha doğrusu.çok teşekkür ederim az önce yine bu sümüğümsü tarzda gördüm pembe leke açıkçası şimdi korkmaya başladım böyle aralıklarla devam edermi yerleşme kanaması bi bilginiz varmı ?

Himm maalesef bilgim yok ki. Ama edebilir de bi doktora gitseniz iyi olur bence. Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallah..

arkadaşım olumlu yönlerinden bak.. evet başta çok sıkıntı çekeceksin ama bir seferde büyüyüp gidecekler 4-5 seneye komple rahatsın allahın izni ile..
yanında annen kv varsa eşin de destekse çok güzel bi haber olmuş bu senin için..
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
ama en kısa zamanda doktoruna git sakın ihmal etme..
Amin inş çok teşekkür ederim yanımda kimse yok annemde kv de uzakta ben eşimle bi başımayım eşim çok yardımcı olur eminim ama yinede tedirginim açıkçası

Bebeğinin emmesin de bir sakınca yok devam edebilir o sorun değil ama manevi olarak desteklenmen gerekiyor bence.. Yeni annen ya da kv destek vermeli düzen oturtana kadar... küçük olan büyüyünce yani 1 yaş flm olunca birlikte oynarlar sende rahatlarsın.. Hayırlısı böyleymiş demeki.

Ne annem ne kv yanımda değiller inş hayırlısı olsun inş.bebeğim emmiyor şuan

İkisini bir arada büyütürsünüz, 3-4 yaşlarında zaten birbirini oyalarlar. Siz daha rahat evin işini görürsünüz.

Sonra da yeniden çocuk, birinciye kardeş diye telaşınız olmaz. Miss gibi olur bence.

Ben anne değilim ama kardeşim ile aynen bu kadar yaş farkım var. Süperdi, beraber aynı okula gittik, oynadık vs.

Güzel şey aynı evde yaşıtının olması.

Hayırlı olsun,ne güzel peş peşe büyürler.:anneadayı:
Benim de ikinci hamileliğimde bir kaç güren süren hafif lekelenmeler olmuştu yerleşme kanamasıymış,ben de meraklanmıştım.
Bir kaç gün içinde kesilirse sizinki de öyledir.:anne:

ahhh keşke imkanım olsaydı da kızım 1 yaşına girdiğinde 2.yi düşünebilseydim :(
şimdi 2 yaşında ve her yaş aldığında sanıyorum aynı üzüntüyü çekeceğim keşke arada yaş farkı bırakmadan kardeşi olabilseydi kızımın diye
bence çok güzel bişe eşin de yardımcıysa ne güzel işte beraber büyürler :KK200:

Aynı durum benim ablamda oldu. Tabi çok çok zorlandığı zamanlar oldu ama simdi iyiki olmuş diyor çokta mutlu çünkü çocuklar beraber buyuyorlar evde sürekli arkadaş gibiler. Bide tek çocuğu buyutup rahatlayip 2. Çocukla hersey başa sarıyor zor oluyor simdi ne olcak buyuduklerinde bir rahatlican pir rahatlican. Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almani nasip etsin.

Back
X