Hamileyim😕

Melek8663

Hayvanları çok seven biri 🐱🐶
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
125
62
48
30
Merhaba arkadaşlar ben 26 yaşında 2 çocuk annesyim, bu gün hamile olduğumu öğrendim . Ne yazikki planlı bir gebelik değil bu. Hem şaşkın hem çaresizim . Eşimde 3. Çocuğa sıcak bakmıyor . Çünkü çok borç içindeyiz ve buna hazır değiliz. Eşim aldiralim diyor bı yanıda aciyor söylerken , benimde içimde bir sızı var ne yapmalıyım . Yargılamadan sizlerden fikir istiyorum . Çok cikmazdayim lütfen bir şeyler söyleyin 😕 Doktora gittim kan testinde pozitif çıktı henüz çok küçük olduğu için ultrasonda görünmüyor ve eşim de karar verdik doğuracam çocuğumu buradan güzel üslubu ile ve beni anlayan herkese teşekkür ederim🌼

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben 26 yaşında 2 çocuk annesyim, bu gün hamile olduğumu öğrendim . Ne yazikki planlı bir gebelik değil bu. Hem şaşkın hem çaresizim . Eşimde 3. Çocuğa sıcak bakmıyor . Çünkü çok borç içindeyiz ve buna hazır değiliz. Eşim aldiralim diyor bı yanıda aciyor söylerken , benimde içimde bir sızı var ne yapmalıyım . Yargılamadan sizlerden fikir istiyorum . Çok cikmazdayim lütfen bir şeyler söyleyin 😕
Kesinlikle eşinizi dinlemeyin derim.

Yıllar önce bi hocam aynı sizin gibi 2 çocuk var eşi 3.ye bakamam diyip aldırmış bize anlatmıştı kadın hüngür hüngür ağlamıştı yıllar sonra bile sanırm o pişmanlık hiç geçmiyor... bir cana kıydım düşüncesi.

Allaha sığının rabbim yardımcınız olsun

26 yaşında 3 çocuk 2 bile fazla şimdi çocuğun ne günahı var sizin dusuncesizliginin cezasını çocuk mu çeksin
Ben aldırma meraklısı değilim, hatta ve hatta çok karşıyım . Ama büyük oğlum geç konuşmadan dolayı rahabilitasyona gidiyor onunla ilgilenmem lazım , lütfen yargılama dan bı fikir verin dedim .

Yıllar önce bi hocam aynı sizin gibi 2 çocuk var eşi 3.ye bakamam diyip aldırmış bize anlatmıştı kadın hüngür hüngür ağlamıştı yıllar sonra bile sanırm o pişmanlık hiç geçmiyor... bir cana kıydım düşüncesi.

Kalbi atana dek aldirilabilir bence

Evet çok haklısınız ben de buna çok ama çok karşıyım ve nasıl büyük bir günah olduğunu da çok iyi biliyorum .

Merhaba arkadaşlar ben 26 yaşında 2 çocuk annesyim, bu gün hamile olduğumu öğrendim . Ne yazikki planlı bir gebelik değil bu. Hem şaşkın hem çaresizim . Eşimde 3. Çocuğa sıcak bakmıyor . Çünkü çok borç içindeyiz ve buna hazır değiliz. Eşim aldiralim diyor bı yanıda aciyor söylerken , benimde içimde bir sızı var ne yapmalıyım . Yargılamadan sizlerden fikir istiyorum . Çok cikmazdayim lütfen bir şeyler söyleyin 😕
Çocuk aldırmak zor Bi durum yaşamadım ama tahmin ediyorum nasıl hissettirecegini ve eşinde sende bu duruma sıcak bakmıyorsunuz emin degilsiniz aldırırsan pişman olma ihtimaliniz çok yüksek iyice düşünün derim benim de 2 yi beklenmedik oldu ama aldırmayı hiç düşünmedim yaşayan evladımı öldürmekten farkı yok Benim gözümde

Ben aldırma meraklısı değilim, hatta ve hatta çok karşıyım . Ama büyük oğlum geç konuşmadan dolayı rahabilitasyona gidiyor onunla ilgilenmem lazım , lütfen yargılama dan bı fikir verin dedim .
Ben yargılamadım birazcık düşünceli olsaydınız bunla karşılaşmazdınız dedim evet.olan olmuş ya aldıracaksın ya doğuracaksın bu senin kararın burda sana sadece yazılır sen karar verirsin
Aldır diyenler olursa aldirican doğur derlerse dogurucan mi sonuçta karar senin

Bence bir çocuğu ortalama altı koşullara dünyaya getirmek, yeterli ilgi, enerji ve para ayıramayacak olmak henüz bilinci ve acı hissi olmayan bir embriyoyu aldırmaktan bin kat kötü. Üstelik diger cocuklara da yazık oluyor.

Back
X