Hamileyim😕

Kıymayın, bebeğini aldırıp sonra cok etkilenip psikolojik tedavi gören tanıdığım var,
Son adet tarihiniz neydi?

Evet anlamadığım bi sekilde anne olmak isteyenler üzerime saldırmaya başladı Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 nefretlerini bana kusuyorlar
Anne olmak isteyenler size nefret kusmadi konu açtınız size aldırın ya da bakamazsiniz mama bez şu bu parası diye yazanlar kadar aldırmayın da yazilacakti ne bekliyordunuz ki? Siz bir üyeyi en hassas yerinden şahsiyetiniz ile vuruyorsunuz. Sonra da bana saldırıp nefret kusuyorlar diyorsunuz. Herkes size ah vah netcen nörcen mi demeliydi? Sahsiyetinize hakaret edilmedi ben mesela size değil eşinize kızdım ister aldırın ister aldırmayın bana ne mesela 🙂

Sevgili Magnifiaque Magnifiaque birbirimizi tanımıyoruz, ben de buraya pek girmediğimden ilk defa bu konuya yazdığın mesajınla dikkatimi çektin. Belki benzer hasreti yaşamamızdan kaynaklıdır ama samimiyetine inandığım bir mesaj yazmıştın konuya ve haksız yere, hiç tahmin edilemeyecek, insanın kalbini paramparça edebilecek bir yanıtla karşılaştın. İnan çok üzüldüm sana verilen özümsenemeyecek o yanıtları okuduğumda. Sen, ben, bu yolda yürüyen bizler bunları hak etmiyoruz, lütfen canını sıkma. Her şeyin bir nedeni, bir zamanı var :KK200:
Beni anladiginiz icin Cok tesekkur ederim ♥️Ben cok ugrastigimi dusunuyorum bu yolda hala da ugrasiyorum burdaki birinden negatif haberini alsam kalbimin nasil acidigini anlatamam Evet dediginiz gibi samimiyetle yazilan bir mesajdi ama unuttugum birsey var cocuk sahibi olamayan insanlarin boyle dogurgan insanlara cevap yazma hakki yok ya bu ilk degil o yuzden sasirmiyorum acikcasi birine isine gelmeyen birsey yazarsaniz sizi yaranizdan vurur her zaman
Kalbime dokundunuz🤩
Ama imtihan dunyasi Allah kerim Rabbim size de mutlaka tez zaman da hayirli evlatlar nasip etsin guzel ❤️

Şu hücre, zigot meselesi nedir yahu hanımlar. Ben aşağıya bırakayım, her şey açıklığa kavuşur bence 🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• 1CE08525-D77F-4953-92D5-FFDF6A24AC86.webp
    1CE08525-D77F-4953-92D5-FFDF6A24AC86.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 39
  • 939CB5C3-DD2B-4D1A-9D48-A0DEEC2A640F.webp
    939CB5C3-DD2B-4D1A-9D48-A0DEEC2A640F.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 48
Burada insanlara senin kalbin kotu ondan çocuğun olmuyor diye imali konusup sonrada mağduru oynuyorsun, yazık kıyamam
Allah aşkına sen cevap yazma artık sazan gibi heryere atliyorsun , ne kadar gereksiz ve boş bı insan olduğunu bu kadar belli etme

Kıymayın, bebeğini aldırıp sonra cok etkilenip psikolojik tedavi gören tanıdığım var,
Son adet tarihiniz neydi?
Teşekkür ederim evet aldırmadım zaten doğurmaya karar verdim, son adet tarihim 24 kasim

Ya hala bu ne bicim uslup anne olmak isteyenler niye sizin uzerinize saldirsin
Sizin dogurganliginizi mi kiskaniyoruz yazmayim diyorum ama cidden duramiyorum gercekten ama dogru ya siz kendi evladiniza boyle dusunen birisiniz bize mi empati yapacaksiniz
Hanimefendi anne olmak isteyenler uzerime saldirdi demek yerine ne yazdiginizi okuyun ayrica bana da sahis felan diye bahsetmekten vazgecin
Keşke sizde daha usluplu terbiye ve saygı içerisinde insanlara fikir vermeyi yapabilseydin iz ya da bunu yapamıyorsanız hiçbir şekilde yorum yazmayin , bana yazdığıniz ilk yoruma bakın ve ileride inşallah bir kızınız olursa ileride evlendiğinde ve çocuğu olduğunda ona da aynı bu şekilde yorum yapabilecek misiniz

Keşke sizde daha usluplu terbiye ve saygı içerisinde insanlara fikir vermeyi yapabilseydin iz ya da bunu yapamıyorsanız hiçbir şekilde yorum yazmayin , bana yazdığıniz ilk yoruma bakın ve ileride inşallah bir kızınız olursa ileride evlendiğinde ve çocuğu olduğunda ona da aynı bu şekilde yorum yapabilecek misiniz

Dondunuz geldiniz hala akliniz Bende mi hanimefendi
Ben asla terbiyesizlik yapmadim usluptan bahsedip bana beddua yagdiran sizsiniz
Ilk yorumum Gayet kibarca
Ne alaka kizimla ne sacma bir yorum
Kizim da olsa ona diyebilecegim sey gene aynidir binbir cesit korunma yontemi var hic birini alamadiysaniz saglik ocaginda bedava veriyorlar diye yazan bile oldu burda kendinizi hakli cikzrmak icin uzatmayin lutfen

Dondunuz geldiniz hala akliniz Bende mi hanimefendi
Ben asla terbiyesizlik yapmadim usluptan bahsedip bana beddua yagdiran sizsiniz
Ilk yorumum Gayet kibarca
Ne alaka kizimla ne sacma bir yorum
Kizim da olsa ona diyebilecegim sey gene aynidir binbir cesit korunma yontemi var hic birini alamadiysaniz saglik ocaginda bedava veriyorlar diye yazan bile oldu burda kendinizi hakli cikzrmak icin uzatmayin lutfen
O zamandan beri siteye giriş yapmamıştım yeni girdim ve gördüm mesajları kibarca diyorsunuz ama ben orada hiçbir kibarlık görmüyorum insanlara normal şekilde bir fikir verebilirsiniz , Ben orada hiçbir şekilde beddua etmedim siz bana kötü şekilde yorum yazdınız ve bende şunu demek istedim kalbinizin güzelliği kadar alırsınız ani insanlara azıcık empati kurun bunu demeye çalıştım hiçbir şekilde anneliginiz ile ilgili bir şey yazmadım, Rabb'im tez zamanda ne ediliyorsanız nasip etsin inşallah ama insanlara da azıcık iyi yaklaşın

O zamandan beri siteye giriş yapmamıştım yeni girdim ve gördüm mesajları kibarca diyorsunuz ama ben orada hiçbir kibarlık görmüyorum insanlara normal şekilde bir fikir verebilirsiniz , Ben orada hiçbir şekilde beddua etmedim siz bana kötü şekilde yorum yazdınız ve bende şunu demek istedim kalbinizin güzelliği kadar alırsınız ani insanlara azıcık empati kurun bunu demeye çalıştım hiçbir şekilde anneliginiz ile ilgili bir şey yazmadım, Rabb'im tez zamanda ne ediliyorsanız nasip etsin inşallah ama insanlara da azıcık iyi yaklaşın
Ve siz bu kalp ve vicdan ile yaşadığıniz sürece hak ettiğinizi alırsınız
Evet anlamadığım bi sekilde anne olmak isteyenler üzerime saldırmaya başladı Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 nefretlerini bana kusuyorlar
Yorumum sert gelmis olabilir ama hakli bir yorum hayir yani sevisirken ne bekliyordunuz sevismenin uremek icinde bir yol oldugunu biliyormusunuz
Tamam en melek sizsiniz biz kotuyuz anne olamadigimiz icin sizin uzerinize saldiriyoruz
Bu soz bile ne kadar itici kotu bisey ya
Inanilmazsiniz lutfen bir daha alintilayip yazmayin rica ederim bu dusunce seklinde oldugunuz surece de merhametten bahsetmeyin iyi gunler

Çok şükür rabbim benim nasıl bir insan olduğumu biliyor ve insanlara karşı nasıl biri olduğumu da biliyor, fıtratımızda iyilik ve merhamet olsun nsanlara nefret kusmak değil iyi günler...

Back
X