hamileyimm... ama hiç bulantım yok !!!!

selamlar .ben de 4haftalık hamileyim tüp bebek benimkisi cts günü ilk ultrasona gitcem umarım keseyi görebilirirz birde kesenin içi boş olabiliyormuş bazen o nasıloluyor umarım öyle bişey olmaz kızlar.bende de mide bulantıları daha başlamadı 6.haftada baişlıyormuş genelde zaten doğrusunu söylemek gerekirse hiç istemiyorum olmasını ama bulantılı hamilelerin bebekleri daha sağlıklı oluyor diye bir yazı okumuştum.birde benim kasıklarım sürekli adet olacakmış gibi ağrıyor göğüslerim çok şiş ve acıyor.bir de ruh halim çok değişken bazen çok mutlu bazen de mutsuz hissediyorum

selamlar .ben de 4haftalık hamileyim tüp bebek benimkisi cts günü ilk ultrasona gitcem umarım keseyi görebilirirz birde kesenin içi boş olabiliyormuş bazen o nasıloluyor umarım öyle bişey olmaz kızlar.bende de mide bulantıları daha başlamadı 6.haftada baişlıyormuş genelde zaten doğrusunu söylemek gerekirse hiç istemiyorum olmasını ama bulantılı hamilelerin bebekleri daha sağlıklı oluyor diye bir yazı okumuştum.birde benim kasıklarım sürekli adet olacakmış gibi ağrıyor göğüslerim çok şiş ve acıyor.bir de ruh halim çok değişken bazen çok mutlu bazen de mutsuz hissediyorum

öncelikle tebrik ederim cnm... içini ferah tut her hamilelikte boş gebelik dış gebelik bebeğin canlanmaması(kalp atışlarının olmaması ) ve biokimyasal gebelik ihtimali vardır.. ben keseyi gördüm 3,5 mmlikti... şimdi 5+5 haftalık hamileyim diye tahmin ediyorum yarın doktora gidicem... inşallah miniğimi görücem ilk defa... belirtilerin aynı bende de mevcut.. kendini fazla yormamaya gayret et. ağrıların olunca ayaklarını kaldır yat ve dinlen... sağlıklı bi gebelik geçirirsin inş

hayırlısı olsun canım..çok sevindim..
valla şükret bence..gebeliği harika yaşayan nadir insanlardan bitanesisindir heralde..
benim bulantılarım çok fazlaydı hersabah aynı kabusu yaşıyodum..neler çektiğimi eşim ve ben biliyorum..çok kötüydü çok...
sende olmamasıda normal bazı anne adaylarında görülmeyebiliyo çünkü..
baş dönmesine gelince benim başımın döndüğünü hatırlamıyorum canım
kolay doğumlar dilerim şimdiden

en son 6 haftalıkken yazmışım. şimdi 18.hafta .
çok zor günler geçirdim. midem bulanmıyordu am abir başladı 2. ay sonunda, 4.ay başına kadar sürdü bulantı+ kusma. 4 günde 5 kg verdiğimi biliorum. şimdi aynı dönemden bir arkadaşım geçiyor, hastanede serum veriyorlar. bünye meselesi tabi, herkes aynı olacak değil.

şimdi çok rahatım çok şükür. güçlü bir bulantı hapım var. bırakmayı denicem bu günlerde. Allah kolaylık versin herkese...:6:

selam arkadaşlar aranıza bugün katıldım umarım birlikte çookk güzel haberler paylaşırız her daim..

senin ve tüm hamile olan biricik anne adaylarımızı tebrik ederim:) benimde benbu ara içimde acaba hamile miyim diye bir his var? belkide bazı belirtileri taşıyor olmamdan kaynaklanıyor, belirtiler kaçıncı haftada başlıyor acaba? bende 1 senelik evliyim.. aslına bakarsanız çocuk olsun diye birlikte olmuyoruz henüz.. kendi yöntemlerimizle korunuyoruz tabi.. çocuk yapmak gibi bir amacımız yok şimdilik.. 1 senemiz doldu herşey iyice rayına otursun, Allah ne zaman isterse olur.. çocukları çok seviyorum bi yavrumuz olsun tabiki istiyorum ama kısmet diyorum...

reglime henüz 10gün var ama ilk kez erken başladı regl belirtileri, göğüslerim çok tatlı tatlı kaşınıyor ve büyümeye başladılar, hafif ağrı var.. genelde uyku ağırlığı olur derler ben ise geceleri hiç uyuyamıyorum, bu benim uzun zamandır olan bir problemim, hamilelikte uyku hali olur derler ya açıkçası bu hal olmadığı için heralde değilim diyorum.. bir yandanda o his içimde regl olana dek taşıyacağım galiba bu hissi. . .:93:

Kod:
 belirtiler kaçıncı haftada başlıyor acaba? bende 1 senelik evliyim.
selam. bende gecikme ile şüphelendik. adet sancısı gibi ağrı vardı. gelsede rahatlasam diyordum hatta. göğüslerde şişkinlik ,acıma. ertesi gün doktora gittim hamile olduğumu öğrendim. bizde 1 senedir evliydik. 2 aydır da deniyorduk. şu an 4,5 aylık hamileyim. Darısı senin başına.:49:

Back
X