• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyimm ama koyu kahve akıntım var....yardımmmmmm!!!!!!!!

nmelis

bebeğim seni çok seviyorm
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
355
1
46
Kayseri
arkadaşlar bugün trasferde sonraki 19. günüm ve adet agrısı gibi bi agrım var ve koyu khverengi siyahımsı gibi lekem var.bu 2. tüp bebek denememiz ve korkuyorum.bana bilgi verecek birileri varmıdırrrr .......:26::26::26::26::26:

bende 4,5 aylıkken olmuştu çikolata renkli akıntı.acile gittim;açılma varmı dıye baktılar ve idrar tahlili yapıldı.Açılma yoktu benimki;idrar yollarındaki enfeksiyonla alakalı birşeydi.antibiyotik kullandım geçti. ayaklarını uzat yukarı kaldırıp dinlen biraz canım geçmiş olsun umarım

Son düzenleme:
bende 4,5 aylıkken olmuştu çikolata renkli akıntı.acile gittim;açılma varmı dıye baktılar ve idrar tahlili yapıldı.Açılma yoktu benimki;idrar yollarındaki enfeksiyonla alakalı birşeydi.antibiyotik kullandım geçti.

hoşgeldin ve cvp için teşekkürler canım.jel kullanıyorum onla beraber birikinti gibi geliyor.degerlerim çok iyiydi cumartesi randevum var ama bugünkü agrım ve bu leke beni korkutuyor...

hoşgeldin ve cvp için teşekkürler canım.jel kullanıyorum onla beraber birikinti gibi geliyor.degerlerim çok iyiydi cumartesi randevum var ama bugünkü agrım ve bu leke beni korkutuyor...

hoşbulduk canım bende ilk geldiğinde çok korkmuştum seni anlayabiliyorum.bence imkanın varsa acile git dayanamıyorsan.umarım seninkide benim gibi ufak bir sorundur.

hoşbulduk canım bende ilk geldiğinde çok korkmuştum seni anlayabiliyorum.bence imkanın varsa acile git dayanamıyorsan.umarım seninkide benim gibi ufak bir sorundur.

yarın gidip tekrar tahlil yaptırmayı düşünüyorum.ve korkuyorum evet bu defada umutlarımızın yıkılmasından korkuyoruz.:31::31:

arkadaşlar bugün trasferde sonraki 19. günüm ve adet agrısı gibi bi agrım var ve koyu khverengi siyahımsı gibi lekem var.bu 2. tüp bebek denememiz ve korkuyorum.bana bilgi verecek birileri varmıdırrrr .......:26::26::26::26::26:
cnm öncelikle hamişliğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin cnm bencede o jelden olabilir merkezini arayıp sorsaydın keşke en azından için rahat ederdi birde ayağının altına yastık koy bolbol dinlen iyi duşun ve dua et cnm inşşş allah korusun cnm

slm arkadaşlar bana yardımcı olun benim
10. gün 77.8
12.gün 290
14.gün 564
20 gü bugü 1000 çıktı sizce 1000 4 gün ara için az degilmi yoksa buraya kadarmıydı bilgisi olan varmı lütfennn

slm arkadaşlar bana yardımcı olun benim
10. gün 77.8
12.gün 290
14.gün 564
20 gü bugü 1000 çıktı sizce 1000 4 gün ara için az degilmi yoksa buraya kadarmıydı bilgisi olan varmı lütfennn

canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun...şimdi öncelikle bi sakin ol bakim:)))benim öğrendikten 3 gün sonra pembe kanama geldi hafif ama.sonra aralıklarla devam etti.5.gün koyulaşmıştı dr normal dedi tutunma dedi.neyse hatta kesemizi görmüştük herşey yolundaydı..sana tek tavsiyem önce sakin ol sonra yat ve ayaklarını yukarı dik hafiften ve drunla muhakkak konuş ve seni görmesini sağla.geçiştirmesine izin asla verme!!!!!!onlara herşey normal zaten bişi yok derler..ama sen hemen görüş.illa kötü bişi olucak diye değil çoooooook var kanaması olup sağlıkla devam eden..sadece sıkıya al işi bebeğini koruma amaçlı..ama zaten bişi olmucak içimdeki sese hep güvendim.inşallah sorunsuz devam edeceksinallahım seni ve bebeğini korusun...:nazar::emir_bebek:

Back
X