- 2 Aralık 2020
- 54
- 33
- 3
- 35
- Konu Sahibi tsrmcikbra
Merhaba hanimlar,burada sizinle cokca dertlesiyorduk..Hamilemiyim aacaba diye surekli sorular soruyordum ancak enfeksiyon ve hamilelik belirtileri aynj gercekten..Belim kasiklarim bacaklarim mafediyordu beni,doktora gittim tahlil yaptrdim alttan muayene oldum.Sendim 78 cikti.Doktor hamile kalamazsin boyle dedi..Ben de psikolojikmen cok çöktüm..
Yilmadimmmm...:)
Saracoglundan dinlediklerimi tek tek uyguladim..
1.Doktorun versidigi ilaclari aksatmadan kullandim.
2. 21 gun karnabahar suyu ictim
3.Aksamlari sadece sebze tukettim
4.Hamileligi komple kafamdan cikardim..
5.Spor yaptim.
6.Hazir tatli meyve sularini komple biraktim..
7.2.5 litre su ictim.
8.Beni stres be yapiyorsa uzak durdum cunku hersey bebek degildi benim sagligim daha onemliydi..30kasim da bana oyle diyen doktoru degistrip,psikolijime onem veren doktor tercih ettim..Yeni doktorum ise bana duopalance diye bi pribiyotik verdi.Sonra gaz sancisi cektim derken.Gaz ilaci kullandim.6 ocakta doktora gittim ve ne mantar be de enfeksiyon kalmamisti.En son sendimasyon olmasi lasim adi 78 di.Onu dysurmek icin ise beyaz dut kurusu hasladim suyunu ictim.ve iliskiye hic girmedim taaaa ki enfeksiyonum bittigini ogrenene kadar ayrica esimde kullandi,esimle birkikte demir folik asit kullandik ve suan da 3.5 aylik kizima hamileyim.:)Her ay 10 tane test yapiodum.Herseye hamilelik belirtisimi diye bakiodum kafanizdan cikarin hayatiniza devam edin...:)Allah taktir etmisse zaten nasip olacaktir.Duanizi eksik etmeyin.Allah hepimizin yardimcisi olsun...:)
Yilmadimmmm...:)
Saracoglundan dinlediklerimi tek tek uyguladim..
1.Doktorun versidigi ilaclari aksatmadan kullandim.
2. 21 gun karnabahar suyu ictim
3.Aksamlari sadece sebze tukettim
4.Hamileligi komple kafamdan cikardim..
5.Spor yaptim.
6.Hazir tatli meyve sularini komple biraktim..
7.2.5 litre su ictim.
8.Beni stres be yapiyorsa uzak durdum cunku hersey bebek degildi benim sagligim daha onemliydi..30kasim da bana oyle diyen doktoru degistrip,psikolijime onem veren doktor tercih ettim..Yeni doktorum ise bana duopalance diye bi pribiyotik verdi.Sonra gaz sancisi cektim derken.Gaz ilaci kullandim.6 ocakta doktora gittim ve ne mantar be de enfeksiyon kalmamisti.En son sendimasyon olmasi lasim adi 78 di.Onu dysurmek icin ise beyaz dut kurusu hasladim suyunu ictim.ve iliskiye hic girmedim taaaa ki enfeksiyonum bittigini ogrenene kadar ayrica esimde kullandi,esimle birkikte demir folik asit kullandik ve suan da 3.5 aylik kizima hamileyim.:)Her ay 10 tane test yapiodum.Herseye hamilelik belirtisimi diye bakiodum kafanizdan cikarin hayatiniza devam edin...:)Allah taktir etmisse zaten nasip olacaktir.Duanizi eksik etmeyin.Allah hepimizin yardimcisi olsun...:)