hamileyimm :):):)

cikolata2014

Seni bekliyorum bebeğim...
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
94
42
103
46
Yazarken bile inanamıyorum. Üç yıllık uzun uğraşlar sonucunda bende hamileyim. Rabbime şükürler olsun..
Nereden başlasam nasıl anlatsam ki; Aylarca süren yumurta takibi - kac kere denenen çatlatma igneleri - arada rahim kalınlaşması için yaptırılan biyopsi ve tedavi - aşılama- tüp bebek yumurta toplama- arada OHSS hastalıgı- tüp bebek transfer veeeee bebişimin kalp atışlarını duymak

Yazarken ne kadar kolaymış aslında ama yaşarken hiçte kolay olmadı bu süreç...

Bugün itibari ile 7 haftalık hamileyim... Cumartesi kalp atışlarını dinledim. ağlamaktan doktorum ile konuşamadım...

Allah isteyen herkese nasip etsin. Bana da sağlıkla kucagıma almamı nasip etsin inşallah....

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bilgexx haklısın henüz cok erken ama o kadar cok heyecanlıyımki tutamıyorum kendimi

Allah tüm bebek bekleyen annelerin sağlıkla kucagına almasını nasip etsin...

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bilgexx haklısın henüz cok erken ama o kadar cok heyecanlıyımki tutamıyorum kendimi

Allah tüm bebek bekleyen annelerin sağlıkla kucagına almasını nasip etsin...
Maşallah canım. Ben çok sıkıntı çektim de nazardan diye düşündüm hep. O yuzden dedim yanlış anlama.

ins dunyaya gelmesinide gorursun ben kalp sesinde bayilacaktim ilk bebegimde ikincisine hamileyim o kendiliginden geldi tedavisiz hayirlisi ile dunyaya gelsin

rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. okurken gözlerim doldu .. ben de iki yıldır istiyorum bi gün bunları söyleyebilecek miyim acaba :(

Yazarken bile inanamıyorum. Üç yıllık uzun uğraşlar sonucunda bende hamileyim. Rabbime şükürler olsun..
Nereden başlasam nasıl anlatsam ki; Aylarca süren yumurta takibi - kac kere denenen çatlatma igneleri - arada rahim kalınlaşması için yaptırılan biyopsi ve tedavi - aşılama- tüp bebek yumurta toplama- arada OHSS hastalıgı- tüp bebek transfer veeeee bebişimin kalp atışlarını duymak

Yazarken ne kadar kolaymış aslında ama yaşarken hiçte kolay olmadı bu süreç...

Bugün itibari ile 7 haftalık hamileyim... Cumartesi kalp atışlarını dinledim. ağlamaktan doktorum ile konuşamadım...

Allah isteyen herkese nasip etsin. Bana da sağlıkla kucagıma almamı nasip etsin inşallah....
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ..

Maşallah canım. Ben çok sıkıntı çektim de nazardan diye düşündüm hep. O yuzden dedim yanlış anlama.
yok canım yanlış anlamadım kesinlikle haklısın. dün sabah kanama ile uyandım bi anda öyle kötü oldum ki. sanki hersey elimden kayıp gitmiş gibi. Cok şükür bebek iyiymiş. dr korkulacak bişi yok ama normal hamilelerden daha fazla dikkat etmen lazım dedi. çalışıyorum ama bu iki gün gitmedim işe. esas haftaya cok yogun bir iş temposuna girecegim bakalım nasıl olacak

Tebrikler ..
Allahım kucağına almayı nasip etsin
bende 2 senedir bekledim yumurta takipleri aşılama vs.sonra tedavi bitti sorun çıkmıyordu.sonra tedaviden 2 ay sonra hamile kaldım.seni çok iyi anlıyorum.
bende senin gibi tutamadım kendimi.
Allahın izniyle hiç bir şey olmaz Rabbim korur inşallah.sen duanı et.
Hadi bakalım hayırlı olsun.bak birde büyüdüğünü görünce her ultrason resminde ağlıcaksın süper bir duygu
Allahım bebeklerimizi korusun olmayanlarada nasip etsin inşallah

Tebrikler ..
Allahım kucağına almayı nasip etsin
bende 2 senedir bekledim yumurta takipleri aşılama vs.sonra tedavi bitti sorun çıkmıyordu.sonra tedaviden 2 ay sonra hamile kaldım.seni çok iyi anlıyorum.
bende senin gibi tutamadım kendimi.
Allahın izniyle hiç bir şey olmaz Rabbim korur inşallah.sen duanı et.
Hadi bakalım hayırlı olsun.bak birde büyüdüğünü görünce her ultrason resminde ağlıcaksın süper bir duygu
Allahım bebeklerimizi korusun olmayanlarada nasip etsin inşallah
Amin canım ikimizinde inşallah.

Back
X